Laden..
 • Hoe vind ik de dichtstbijzijnde Intratuin winkel?

  In onze winkelzoeker kun je zoeken op postcode, stad of adres en wij tonen jou onze winkels op volgorde van afstand. Je kunt hier tevens vinden welke winkels open zijn na 18:00, welke nu geopend zijn en welke op zondag zijn geopend. Bekijk het adres van de winkel of ga naar de winkelpagina van de vestiging voor alle (contact)gegevens en openingstijden.

 • Wat zijn de openingstijden van mijn Intratuin?

  Zoek jouw Intratuin in onze winkelzoeker op postcode, stad of adres en ga naar de winkelpagina van de vestiging voor alle (contact)gegevens en openingstijden. Je kunt hier tevens vinden welke winkels open zijn na 18:00, welke nu geopend zijn en welke op zondag zijn geopend.

 • Mag ik mijn hond meenemen naar Intratuin?

  In veel van onze vestigingen is jouw hond ook welkom, maar dit kan per Intratuin vestiging verschillen. Neem contact op met jouw Intratuin vestiging om te informeren naar de mogelijkheden.

 • Hoe reserveer ik een high tea bij Intratuin?

  Via de webshop van Intratuin kun je ook je high tea reserveren, je vindt deze onder de workshops. Kies jouw vestiging, het door jouw gewenste tijdstip en stop de reservering simpelweg in je winkelwagen! Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je reservering. Uiteraard kun je ook contact opnemen met jouw vestiging.

 • Is Intratuin toegankelijk voor minder valide personen?

  Alle Intratuin vestigingen zijn (grotendeels) toegankelijk voor minder valide personen. Informeer naar de faciliteiten en beschikbaarheid van rolstoelen bij de betreffende Intratuin vestiging.

 • Heeft elke Intratuin winkel horeca?

  In elke Intratuin winkel kun je genieten van een kopje koffie, een broodje en nog veel meer. We zijn druk bezig om onze horeca te vernieuwen in alle winkels, met een kaart die de seizoenswisselingen volgt. Er wordt gewerkt met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. Wij noemen dit “Eten in de Proeftuin”. Bekijk hier welke vestigingen deze nieuwe menukaart van Eten in de Proeftuin al volgen.

  Let op: Intratuin Amsterdam heeft wel een horecagelegenheid, maar doet niet mee met horeca-aanbiedingen uit onze folders.

 • Kan ik bij Intratuin terecht voor sponsoring van mijn project of evenement?

  Intratuin kiest ervoor om goede doelen te steunen die passen bij de strategie en het karakter van haar organisatie. Dat kan bijvoorbeeld door een organisatie aandacht te geven in een van de vestigingen of het verkopen van producten waarvan een deel van de opbrengst ten bate van het goede doel komt. Lees hier meer over sponsoring door Intratuin.

Bel: 088 030 8110

Neem gerust contact met ons op

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top