Veelgestelde vragen over betalen

Is het mogelijk om bij Intratuin online een cadeaukaart te bestellen?
Cadeaukaarten kunnen online besteld worden. Er is keuze uit 5 verschillende opschriften, zo heb je voor elke gelegeheid een passend cadeau. Je kunt zelf een bedrag instellen tussen €5.- en €150.-. De cadeaukaarten zijn de vinden bij  de cadeautips.

Moet de BTW nog apart betaald worden over de prijzen die online staan?
De prijzen op de webshop zijn inclusief BTW. Het te betalen bedrag is dus ook inclusief BTW.

Uit welke betaalmethoden kan ik kiezen bij het online bestellen?
Op de Intratuin webshop is het mogelijk om te betalen met o.a. iDeal, Mastercard, Visa, Intratuin cadeaukaart, VVV cadeaukaart en de achteraf betaalmethode ‘Betaal na Ontvangst’. Let op: bedrijven kunnen geen gebruik maken van achteraf betalen 'Betalen na ontvangst'.. 

Hoe werkt Pay after delivery - Betalen na ontvangst?
Wat is het? Wil je liever je bestelling eerst ontvangen en daarna pas betalen, dan kun je kiezen voor betalen na ontvangst.
Hoe werkt het? Kies in het bestelproces Betalen na ontvangst. Vervolgens wordt er gevraagd naar je geboortedatum en bankrekeningnummer. Deze gegevens zijn nodig om een kredietwaardigheidstest te doen. Deze check wordt door een derde partij gedaan, genaamd Multifactor.
Indien je bestelling goedgekeurd wordt, kun je verder met het bestelproces. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je van Multifactor een e-mail met een betaalverzoek.
Indien je bestelling afgekeurd wordt wordt je hierover door de derde partij Multifactor ingelicht. Wegens privacygevoelige informatie hebben wij geen inzage in de reden van afwijzing. Wil je toch graag bestellen, kies dan één van de andere betaalmethodes. 
Is er een bestedingslimiet? Ja, bij de eerste bestelling die je doet met pay after delivery kun je bestellen tot maximaal € 200.- . Indien je tijdig betaalt, wordt je limiet bij een tweede keer verhoogd naar € 400.- . 
Deze betaalmethode staat niet in de opties in het bestelproces? Het kan zijn dat je graag wilt betalen met pay after delivery, maar dat de optie niet in het bestelproces staat. Dit kan verschillende redenen hebben o.a. de hoogte van het bestelbedrag. Kies in dit geval voor één van de andere betaalmethodes. 
Let op: Bestellingen door bedrijven worden afgekeurd. We raden bedrijven aan om te kiezen voor iDeal of creditcard. Bij het online bestellen van Intratuin cadeaukaarten is het niet mogelijk om Pay after Delivery te gebruiken, kies dus een van de andere betaalmethodes. 

Is het mogelijk om mijn online bestelling te betalen met een Intratuin cadeaukaart (of Iris-cheque, VVV cadeaukaart, de Nationale bloemenbon, de Nationale tuinbon en de Fleurop-cadeaubon).
Momenteel is het alleen mogelijk om te betalen met een Intratuin cadeaukaart en een VVV cadeaukaart. Helaas worden de overige cadeaukaarten nog niet online ondersteund. 

Kan ik in een Intratuin winkel met creditcard betalen?
Betalen met creditcard is niet bij alle Intratuin winkels mogelijk. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden. 

Kan ik bij een Intratuin winkel met cadeaukaarten/-bonnen betalen anders dan een Intratuin cadeaukaart?
Intratuin accepteert naast de eigen Intratuin cadeaukaart ook andere cadeaubonnen zoals de Iris-cheque, VVV cadeaukaart, VVV-bon, de Nationale bloemenbon, de Nationale tuinbon en de Fleurop-cadeaubon. Dit acceptatiebeleid verschilt per vestiging. Wil je weten of deze cadeaubonnen bij jouw Intratuin winkel worden geaccepteerd, neem dan contact op met de betreffende winkel.