Intratuin app

Het lukt me niet om de app te downloaden. Wat kan ik doen?
De app is alleen te downloaden op telefoons en tablets die werken op Android ( versie 5.0 en hoger) en iOS ( versie 11.0 of hoger). De app kan niet gedownload worden met andere besturingssystemen. Heb je wel een van deze systemen op je apparaat en lukt het downloaden niet? Controleer dan of je genoeg opslagruimte op je apparaat hebt en of de internetverbinding goed functioneert.

Waarom moet ik me aanmelden in de app om gebruik te maken van de app?
We willen je graag zo goed en persoonlijk mogelijk benaderen en helpen. Daarvoor hebben we wat gegevens van je nodig, die ons daarbij helpen. Je kan zelf instellen welke meldingen je wilt ontvangen van ons. Zo bepaal je helemaal zelf wat je wel en niet ontvangt.

Hoe beheer ik de meldingen die er verstuurd worden vanuit de app?
Dat kan heel gemakkelijk in de app. Klik onderaan in de app op ‘meer’. Bij de opties kun je bij ‘berichtgeving’ je instellingen bekijken en aanpassen.

Ik heb al een online account bij Intratuin. Kan ik deze gebruiken om in te loggen in de app?
Ja, dat kan! Als je al een bestaand online account hebt bij Intratuin, dan kan je die gebruiken om in de app in te loggen. Je hoeft dan geen nieuw account aan te maken.

Kost de app geld?
Nee, de app is helemaal gratis.

VOUCHERS

Waar kan ik de voordeelvouchers inwisselen?
De voordeelvouchers zijn over het algemeen zowel in de Intratuin winkels als online te besteden. Het kan voorkomen dat een voordeelvoucher alleen in de winkel of alleen online te besteden is. In dat geval staat het vermeldt bij de actievoorwaarden van de betreffende voordeelvoucher.

Hoe kan ik de voordeelvoucher gebruiken?

• Als je de voordeelvoucher in de winkel wilt besteden. Ga dan met het betreffende artikel naar de kassa. Klik in de app op de voordeelvoucher en klik op ‘activeren’. Er komt vervolgens een code in beeld, laat de kassière deze code scannen, zodat de korting verwerkt kan worden.
  • Als je de voordeelvoucher online wilt besteden. Zorg dan dat het betreffende artikel in je winkelwagen zit. Klik in de app op de betreffende voordeelvoucher en klik op ‘activeren’. Er komt vervolgens een code in beeld. Ga naar de winkelwagenpagina en vul daar de code in, in het veld ‘kortingscode’, zodat de korting verwerkt kan worden.

Let op! activeer de voordeelvoucher zo kort mogelijk van te voren, want de code is maar 30 minuten geldig, ongeacht of je de code wel of niet gebruikt hebt.

Wat zijn de voorwaarden van de voordeelvouchers?
De actievoorwaarden zijn per voordeelvouchers anders. Als je in het voucheroverzicht op een voordeelvoucher klikt, dan staan daar de actievoorwaarden vermeldt.
De algemene voorwaarden van de Intratuin app zijn te vinden bij ‘meer’ onder ‘Algemene voorwaarden’.

Hoe vaak kan ik mijn voordeelvouchers inwisselen?
Je kan elke voorveelvoucher 1 keer gebruiken.

Hoelang zijn mijn voordeelvouchers geldig?
Dat hangt af van het soort voordeelvoucher. De maandvouchers zijn een hele kalendermaand geldig, ongeacht het aantal dagen van de maand. De weekvouchers zijn in een week van maandag t/m zondag geldig. Let op! Als de voordeelvoucher geactiveerd is dan is deze maar 30 minuten lang geldig. Daarna verloopt de actie ongeacht of je de voordeelvoucher hebt gebruikt.

Kan ik de voordeelvouchers cadeau doen of weg te geven?
Het is niet mogelijk om een voordeelvoucher cadeau te doen of weg te geven, aangezien de voordeelvouchers alleen in de app verschijnen. Iedereen die de app download, ontvangt de voordeelvouchers en kan er zo gebruik van maken.

Als introductie zou ik 5 euro tegoed ontvangen. Waar kan ik die voucher vinden in de app?
De voordeelvoucher met het shoptegoed van 5 euro is te vinden bij de maand voordeelvouchers in de app. Deze verschijnt na het downloaden  en aanmelden in de app. De voordeelvoucher is vervolgens 30 dagen geldig. De voorwaarden van het gebruik van het shoptegoed zijn hier te vinden. Deze actie is geldig t/m 30 september 2020.

PLANTENVERZORGING

Hoe werkt de plantverzorging?
Goed voor je planten zorgen is erg belangrijk. Zo kan je optimaal genieten van je plant(en). Intratuin helpt je graag om dat zo goed mogelijk te doen. Zoek de planten die je hebt in het overzicht en voeg ze toe. We geven aan wanneer je plant(en) water nodig heeft, voeding nodig heeft en/of verpot moet worden. Nog niet alle planten staan in de app maar we zullen regelmatig nieuwe planten toevoegen aan de app. Houd de app dus in de gaten.

Hoe kan ik een plant toevoegen aan mijn planten?
Klik onderaan in de app op ‘planten’. Je krijgt dan een plantenoverzicht te zien. Via de zoekbalk kun je de naam van je plant intypen of je kunt omlaag door de lijst scrollen. Heb je jouw plant gevonden? Open dan de plant door erop de klikken en voeg de plant toe met de ‘voeg toe’ knop.
Vervolgens kan je

• invullen hoe groot je plant is en wanneer je de plant voor het laatst verpot hebt,
  • aangeven hoe vaak en op welke manier je graag meldingen wilt ontvangen over de verzorging van je plant,

Wij zorgen er dan voor dat je de meldingen ontvangt, zodat je precies weet wat je wanneer moet doen. Als je alle stappen doorlopen hebt dan is de plant toegevoegd aan je lijst. Je ontvangt nu de meldingen volgens de gegevens die je hebt ingevuld.

Ik kan een plant niet vinden. Wat kan ik doen?
We hebben nog niet alle planten in de app staan, dus het kan zijn dat je je plant niet kan vinden. We zijn druk bezig om zo veel mogelijk planten toe te voegen aan de plantverzorging en doen regelmatig een update. Houd de app dus geregeld in de gaten. Check voor de zekerheid of je geen typfoutje hebt gemaakt bij het invoeren van de naam. Een foutje zit in een klein hoekje.

Wie is Leafy?
Leafy is de mascotte van de app. Door Leafy goed te verzorgen kan je elke week extra voordeelvouchers bemachtigen. Hij geeft zelf aan wanneer hij verzorging nodig heeft. Houd de app dus goed in de gaten zodat je niets mist.