Veelgestelde vragen over de Intratuin folder & nieuwsbrief

INTRATUIN FOLDER

Waarom ontvang ik geen folder van Intratuin?
Intratuin verspreidt ongeveer eens in de 3 weken het Intratuin magazine BLAD. Het kan zijn dat je huisadres net buiten het verspreidingsgebied van onze folder valt, waardoor je deze niet ontvangt, of dat jouw gemeente de ja-ja sticker verplicht heeft gesteld om ongeadresseerd drukwerk te ontvangen. Dit laatste is op dit moment het geval in Amsterdam, Utrecht, Haarlem, Tilburg en Rotterdam. In deze gemeenten moet je een ja-ja sticker op je brievenbus plakken om folders te ontvangen.

Ik heb een nee/nee of ja/nee sticker op mijn brievenbus, maar wil wel graag de folder van Intratuin inzien. Hoe kan ik deze toch bekijken?
Je kunt de actuele Intratuin folder altijd online bekijken of je kunt hem ophalen bij elke Intratuin vestiging (zolang de voorraad strekt).

INTRATUIN E-MAIL NIEUWSBRIEF

Hoe kan ik me aanmelden voor de Intratuin nieuwsbrief?
Klik hier om je aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Hoe kan ik me afmelden voor de Intratuin nieuwsbrief?
In iedere nieuwsbrief die je ontvangt heb je de mogelijkheid om je af te melden. Deze mogelijkheid staat boven- én onderaan onder het kopje ´afmelden´. Je kunt je daar ook tijdelijk afmelden voor onze nieuwsbrief!

Hoe kan ik het e-mailadres wijzigen, waar ik de Intratuin nieuwsbrief op ontvang?
In iedere nieuwsbrief die je ontvangt kun je onderaan kiezen voor ´profiel bijwerken´. Via je profiel kun je je e-mailadres en je voorkeursvestiging aanpassen en ook eventuele interesses doorgeven (of aanpassen), zodat wij onze uitingen kunnen afstemmen op wat voor jou interessant is.