Veelgestelde vragen over Intratuin vestigingen

Waar vind ik de adressen van alle Intratuin winkels?
Op de winkelpagina kun je de adresgegevens vinden van alle Intratuin vestigen.

Wat zijn de openingstijden van mijn Intratuin?
De actuele openingstijden vind je op de winkelpagina van jouw Intratuin vestiging.

Welke Intratuin winkels hebben een horecagelegenheid?
Bijna iedere Intratuin vestiging heeft een horecagelegenheid. Met het gloednieuwe concept Eten in de Proeftuin verrassen we je ieder seizoen weer met nieuwe lekkere gerechten. Een aantal vestigingen hebben het vernieuwde horeca-concept nog niet, maar daar kun je uiteraard terecht voor andere hapjes en drankjes. 
Let op: Intratuin Amsterdam heeft wel een horecagelegenheid, maar doet niet mee met de horeca-aanbiedingen zoals bijvoorbeeld vermeld in onze folders.

Is Intratuin toegankelijk voor minder valide personen?
Alle Intratuin vestigingen zijn (grotendeels) toegankelijk voor minder valide personen. Informeer naar de faciliteiten en beschikbaarheid van rolstoelen bij de betreffende Intratuin vestiging.

Is het toegestaan om met mijn hond een Intratuin winkel te bezoeken?
Het beleid kan per Intratuin vestiging verschillen. Neem contact op met de betreffende Intratuin vestiging om te informeren naar de mogelijkheden.

Kan ik bij Intratuin terecht voor sponsoring van mijn project of evenement? 
Intratuin Nederland ondersteunt jaarlijks op landelijk niveau en op selectieve basis enkele projecten die goed passen bij haar organisatie. Lees hier meer over sponsoring.

Kan ik mijn lege gasfles bij elke Intratuin winkel terugbrengen?
Bij een aantal Intratuin vestiging kun je lege gasflessen terugbrengen. Neem contact op met de betreffende Intratuin vestiging en vraag naar de mogelijkheden.