Laden..
Mijn buitengewone kerst caravan kampvuur IntratuinMijn buitengewone kerst caravan kampvuur Intratuin

MIJN BUITENGEWONE KERST

Echte buitenbeentjes vieren kerst dit jaar in de buitenlucht! Versier je tuin, caravan of schuur met schitterende buitenverlichting en kerstdecoratie. Pak je warmste laarzen uit de kast, rooster marshmallows boven het kampvuur, zet de winterbarbecue aan en maak er een buitengewone kerst van! 


Winter kerst barbecue Intratuin Winter kerst barbecue Intratuin

Buiten in de natuur

Dit jaar vieren we een buitengewone kerst, want waarom zou je binnen blijven als je buiten zoveel moois hebt? Kerst vieren onder de sterrenhemel terwijl je je handen warmt bij een knisperend vuurtje en geniet van de zoete geur van marshmallows. 

En wist je dat je in de winter ook prima kunt barbecuen? De winterbarbecue is in verschillende koude landen al een populair fenomeen. De frisse temperatuur buiten maakt een warm stukje (vega) vlees nét even wat lekkerder dan in de zomer! Dus nodig je familie en vrienden dit jaar uit voor een gezellig kerstdiner op de winterbarbecue! 


Zo creëer jij een buitengewone kerst! 

  • Maak buiten een gezellig hoekje met stoelen en banken. 
  • Leg hier een schapenvachtje op voor extra warmte.
  • Rooster marshmallows boven een kampvuur of vuurschaal
  • Hang buitenverlichting op voor extra sfeer. 
  • Trek warme kleding aan, want het kan erg koud worden.
  • Bereid een heerlijk kerstdiner op de barbecue, dat wordt smullen! 
Buitengewone kerst kampvuur marsmallow caravanBuitengewone kerst kampvuur marsmallow caravan

Kerstdecoratie voor buiten

Bij een buitengewone kerst horen natuurlijk ook buitengewone kerstversieringen! Heb jij een grote dennenboom in de tuin staan maar wil je eens wat anders dan de 'standaard' buitenverlichting? Denk dan eens aan grote lichtbollen, zo lijkt het net alsof er gigantische verlichte kerstballen in de boom hangen! Zoek je iets om je schuurtje of caravan mee te versieren? Dan is een lichtslang de ideale uitkomst! Een lichtslang heb je in allerlei verschillende soorten en maten. Zo kun je gaan voor een subtiele lichtslang met lampjes, maar je kunt ook kiezen voor ijspegelverlichting. Dit is een lichtsnoer met meerdere hangende lampjes, waardoor het lijkt alsof er ijspegels aan je schuur of dakgoot hangen! Intratuin heeft nog veel meer verschillende soorten buitenverlichting, wil je meer inspiratie opdoen? Check dan de blog over kerstverlichting voor buiten

Buiten kerstverlichting boom Intratuin Buiten kerstverlichting boom Intratuin
Buiten kerstverlichting caravan Intratuin Buiten kerstverlichting caravan Intratuin
Buiten kerstverlichting kerstbal Intratuin Buiten kerstverlichting kerstbal Intratuin
Buiten kerstverlichting kerstster Intratuin Buiten kerstverlichting kerstster Intratuin

Buitenverlichting 


Back to top