Laden..

MIJN STIJLVOLLE KERST

Elke kamer, elk hoekje en iedere kerstboom wordt door jou tot in de puntjes versierd. En dat allemaal in jouw eigen bijzondere stijl! Zo past alles perfect bij elkaar en stem jij de kerstboom af op de rest van het interieur. Je huis een totale make-over geven? Dat is voor jou de normaalste zaak van de wereld. Elk jaar tover jij je huis om in een sprookje en verbaas jij je gasten met al het moois in en rondom je huis. De Intratuin kerstshow is er niks bij! 


Magic & Miracles 

In jouw stijlvolle huis is de kersttrend Magic & Miracles dit jaar te zien. Deze trend geeft een wereld vol symboliek weer met aandacht voor de maan en sterren. Door de surrealistische effecten stappen we een wondere wereld binnen waarbij de fascinatie voor de magie van de natuur centraal staat. Denk aan een wonderlijk sprookjesbos! Donkere kleuren spelen hier een belangrijke rol en combineren goed met glas, goud en glittereffecten. De accessoires zijn stuk voor stuk eyecatchers vol symboliek zoals gouden kandelaars, dessins van planeten, sterrenbeelden, wolken en fascinerende natuurstructuren zoals een spinnenweb. 

 


Zo creëer jij een stijlvolle kerst!

  • Gebruik veel donkere kleuren zoals blauw en paars. 
  • Haal de magie in huis met planeet-achtige vormen zoals een maan of een ster. 
  • Voeg gouden details toe aan je interieur of eettafel, bijvoorbeeld goud bestek
  • Decoreer je woning met lampjes, hoe meer hoe beter! 
  • Vergeet vooral de kaarsen niet, dit zorgt voor een mysterieuze sfeer. 
  • Bij een stijlvolle kerst horen veel glitters, dus glitter er maar op los! 

Take a selfie! 

Bij kerst draait het om samenzijn en mooie herinneringen maken. Pak een camera, telefoon of polaroid (dan zijn je foto's gelijk geprint!) en schiet erop los! Wordt het een foto bij de kerstboom, naast de kerstboom, onder de kerstboom of misschien zelfs wel in de kerstboom? Zorg ervoor dat jij deze kerst nooit meer zal vergeten. Vergeet je niet je foto's met ons te delen op Instagram met de #Intratuin? Wie weet zie je jouw foto dan wel terug op ons Instagram kanaal! 

Kerstboomverlichting


Back to top