Laden..

Winactie: Mijn wildernis

WIE IS HET WILDST

Biodiversiteit: dat woord duikt vaak op, maar wat betekent het eigenlijk? Biodiversiteit is de rijkdom van de natuur, waaronder alle planten- en diersoorten vallen. Samen houden zij de natuur in evenwicht. En het mooie is; jouw tuin of balkon speelt een belangrijke rol!

Onze missie: wij gaan voor meer biodiversiteit, met meer groen en ruimte voor dieren. En wij dagen iedereen uit dit jaar zoveel mogelijk m2 wildernis te creëren! Durf jij de challenge aan te gaan?

 

Hoe doe je mee?
Deel een foto van jouw nieuwe 1 m2 aan wildernis in je tuin of op je balkon via Instagram met #levedewildernis en daag 2 vrienden uit hetzelfde te doen! Elke maand verloten we onder de challengers € 450.- shoptegoed en een advies van een biodiversiteits expert om je tuin nog natuurvriendelijker te maken.

 

Dit zijn de spelregels:

  • Volg ons op Instagram @intratuin_nederland
  • Deel een foto waarin jij laat zien dat je 1 m2 aan wildernis in je tuin of op je balkon hebt toegevoegd, dus laat zien welk stukje tuin/balkon jij een stukje groener hebt gemaakt.
  • Vertel in je post wat jij hebt gedaan om je tuin te vergroenen en gebruik de #levedewildernis
  • Tag 2 vrienden in jouw post en daag ze uit hetzelfde te doen!
  • Zorg ervoor dat jouw profiel openbaar is, want anders kunnen wij jouw foto niet zien.

Iedere maand kiezen wij een winnaar. We nemen via een privé bericht op Instagram contact met de winnaar op. Als het contact gelukt is, maken we de winnaars hier bekend. De actie loopt vanaf 1 maart t/m 30 juni, dus in de eerste week van de nieuwe maand wordt de winnaar gekozen. In de eerste week van juli wordt de laatste winnaar dus geselecteerd. Lees hier de algemene actievoorwaarden.

 

*wij vinden het heel leuk om foto's van onze bezoekers te gebruiken op onze website. Wanneer je deze foto upload met #levedewildernis op Instagram geef je automatisch toestemming dat deze foto ook gebruikt kan worden op onze website, uiteraard met vermelding naar jouw Instagramaccount. Bekijk hier hoe jouw foto getoond kan worden.

Inzendingen challenge

Back to top