Laden..

Missie en visie

 

Missie | Intratuin staat voor groen. Sinds onze oprichting in 1980 streven wij ernaar om mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Vakmanschap, kennis en inspiratie staan hierbij centraal. Iedere dag informeren we onze bezoekers over de mogelijkheden van een gezonde, groene omgeving en inspireren we met ideeën voor binnen en buiten. Zo willen we Nederland, België én Duitsland samen een stukje groener maken en een serieuze bijdrage leveren aan het behoud van onze natuur.

Visie | Intratuin wil van 36% groene voor- en achtertuinen in 2018 naar 50% groene tuinen in 2030. De volgende kernwaarden dragen hieraan bij:

Geweldig groen

We denken groen en blijven groen. Dat betekent dat we onze klanten het hele jaar door het mooiste van de natuur presenteren. Vers en actueel. Goed voor mens en dier.

Liefde voor ons vak

We zijn met hart en ziel verknocht aan alles wat groeit en bloeit. We hebben de kennis in huis en de handigheid in onze groene vingers. We houden van ons vak. Al jaren.

Steeds weer verrassen

Beleving. Dat is waar we goed in zijn. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen telkens met nieuwe producten, inspirerende concepten en frisse ideeën. Dat zit nu eenmaal in onze genen.

Met open armen

De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom worden klanten zonder uitzondering gastvrij ontvangen en met plezier en toewijding verder geholpen. En dat doen we natuurlijk ook als ze ons online bezoeken.


Intratuin en de SDG's

Intratuin is de grootste aanbieder van groen in Nederland en we zijn ook vertegenwoordigd in België en Duitsland. Daarmee komt een grote verantwoordelijkheid en die nemen we serieus. Onze missie? De achtertuinen vergroenen. We willen een voortrekkersrol binnen de tuinbranche op ons nemen op het gebied van duurzaamheid en de consument zoveel mogelijk aanzetten tot het maken van groene keuzes. Dat betekent dat we strenge afspraken maken met onze leveranciers en kwekers, hoge eisen stellen aan onze planten en producten, de consument van de juiste kennis voorzien en met zorg omgaan met onze omgeving. Hiermee committeren we ons bij Intratuin aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainable Developmentgoals/SDG’s) van de Verenigde Naties. En dan met name doelstelling nummer 12, 13 en 15.


Back to top