Laden..

Missie en visie

 

Missie | Intratuin staat voor groen. Sinds onze oprichting in 1980 streven wij ernaar om mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Vakmanschap, kennis en inspiratie staan hierbij centraal. Iedere dag informeren we onze bezoekers over de mogelijkheden van een gezonde, groene omgeving en inspireren we met ideeën voor binnen en buiten. Zo willen we Nederland samen een stukje groener maken en een serieuze bijdrage leveren aan het behoudt van onze natuur.

Visie | Intratuin wil van 36% groene voor- en achtertuinen in 2018 naar 50% groene tuinen in 2030. De volgende kernwaarden dragen hieraan bij:

Natuurlijk groen

Groen zit in Intratuin’s DNA. We denken groen, we blijven groen en we proberen mensen dichter bij een groene, natuurlijke manier van leven te brengen. Hierbij staat natuurbehoud en duurzaamheid voorop.

Natuurlijk vakmanschap

Intratuin staat voor vakmanschap. We hebben alle belangrijke kennis rondom een groene, levende tuin in huis en delen deze iedere dag opnieuw met onze consument.

Natuurlijk inspiratief

Met planten, producten en tuin- en interieur ideeën inspireert Intratuin zoveel mogelijk mensen voor een groene manier van leven. Dat begint natuurlijk in onze winkels, die een echte groene beleving zijn.

Natuurlijk gastvrij

Naast vakkundig zijn we bij Intratuin uiterst gastvrij. Wij ontvangen iedereen met plezier en helpen alle consumenten met toewijding: in de winkels én online.


Intratuin en de SDG's

Intratuin is de grootste aanbieder van groen in Nederland. Daarmee komt een grote verantwoordelijkheid en die nemen we serieus. Onze missie? De achtertuinen van Nederland vergroenen. We willen een voortrekkersrol binnen de tuinbranche op ons nemen op het gebied van duurzaamheid en de consument zoveel mogelijk aanzetten tot het maken van groene keuzes. Dat betekent dat we strenge afspraken maken met onze leveranciers en kwekers, hoge eisen stellen aan onze planten en producten, de consument van de juiste kennis voorzien en met zorg omgaan met onze omgeving. Hiermee committeren we ons bij Intratuin aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen (Sustainalbe Developmentgoals/SDG’s) van de Verenigde Naties. En dan met name doelstelling nummer 12, 13 en 15.


Back to top