Laden..
MoestuinMoestuin
caption

MOESTUIN

Meest populaire moestuin artikelen

Eigen oogst
Tomaatjes snoepen, verse muntthee maken en je salade opleuken. Kweken kan iedereen!
+
Talen Tools gieter verzinkt 2 L
+
Aubergine (Solanum melongena) D 14 H 55 cm
+
Intratuin bloempot Etna terracotta D 35 H 29 cm
+
Intratuin bloempot Etna terracotta D 28 H 22 cm

Advies & inspiratie

Meest populaire moestuin planten

Korting met de Intratuin appKorting met de Intratuin app
Plantverzorging Maak de verzorging van je planten een makkie met de Intratuin app. Ontvang tips voor iedere plant en een melding wanneer je plant jou nodig heeft!
Schrijf je in voor de Intratuin nieuwsbriefSchrijf je in voor de Intratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Moestuinieren is voor iedereen! Of je nu een kweekbakje in de vensterbank zet, een kruidenplantje in een pot of je gehele tuin omtovert tot moestuin: je eigen groente, kruiden en fruit kweken is leuk, leerzaam én lekker. Je kunt voor lekker makkelijk gaan, met kant-en-klare planten, maar het geeft vaak meer voldoening om zaden te planten en de groei te zien. Gebruik goede moestuingrond en een turfpotje of kweekbak en begin binnen met het opkweken van de kleine plantjes. Zodra ze groter worden kunnen ze de tuin of de moestuinbak in. Ga je voor groter? Lees dan onze blog over het ontwerpen en aanleggen van een moestuin en voor je het weet eet jij en eigen sla, komkommer en courgette uit je eigen tuin.

Back to top