Laden..
Kom bij ons werken! Bekijk hier onze vacatures | LET OP cadeaukaart winactie op FB is nep

Online advies: 3D tuinontwerp - Tuin ontwerp studio

745.- Per persoon
0 uur Duur van de workshop
Kies je vestiging

Nieuw bij de Tuinontwerpstudio: online (tuin)advies! Wil jij graag een volledig 3D tuinontwerp laten maken voor jouw tuin? De Tuinontwerpstudio vertaalt jouw dromen graag naar compleet ontwerp en staat ook nu online voor je klaar. Let op: dit betreft dus géén workshop maar een online adviesgesprek.

De Tuinontwerpstudio helpt je bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor je tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving. Maar we doen meer. Naast dit online adviesgesprek biedt de Tuinontwerpstudio ook de volgende andere adviesgesprekken aan: het afkoppelen en hergebruiken van regenwater met de systemen van Rawinso, Lugarde tuinhuizen, (groene) overkappingen en tuinkantoren, het maken van een nieuw tuinontwerp, advies over beregeningssystemen. Van advies tot ontwerp en realisatie: alles onder één dak bij de Tuinontwerpstudio. 

ONLINE ADVIESGESPREK: 2D TUINONTWERP

In een tuin moet je kunnen genieten en even heerlijk tot rust kunnen komen. Daarom is het belangrijk dat je tuin helemaal bij je past. De Tuinontwerpstudio helpt je graag met het ontwerpen van jouw droomtuin. Wij kunnen alleen het tuinontwerp voor je verzorgen, maar daarnaast kunnen we je ook helpen met de volledige tuinaanleg. De mogelijkheden zijn eindeloos.  Let op: voor bovenstaande prijzen wordt een 3D tuinontwerp opgesteld voor een tuin tot 100 m2. Heb je een grotere tuin, dan wordt er later nog een meerprijs berekend. Bekijk het kostenoverzicht  voor een prijsindicatie.

Het online adviesgesprek wordt gevoerd via Skype of Microsoft Teams. Daarnaast is het ook mogelijk om het gesprek bij ons op locatie in Lochem te voeren. In het gesprek worden jouw wensen besproken en worden de mogelijkheden in kaart gebracht. Voor het maken van een 3D tuinontwerp worden de volgende stappen doorlopen:

 1. Intakegesprek. In dit gesprek bespreken we de huidige situatie van de tuin en jouw wensen. Op basis van deze informatie gaat tuinontwerper Gert-Jan Holtkamp bezig met het ontwerpen van de nieuwe tuin.
 2. Bespreken van het eerste ontwerp. In het tweede gesprek gaan we het gemaakte tuinontwerp doornemen. We doorlopen samen het 3D ontwerp zodat je een goede indruk krijgt van ons eerste ontwerp. Indien je nog aanpassingen hebt kun je dit tijdens dit gesprek aangeven. Vervolgens zullen we dit aanpassen.
 3. Oplevering 3D tuinontwerp. Tot slot overhandigen we je het aangepaste 3D tuinontwerp. Het tuinontwerp ontvang je per e-mail. Zowel bij een 2D als 3D tuinontwerp op schaal ontvang je een offerte van de te gebruiken materialen. Een uitgewerkt beplantingsplan zit hier nog niet bij in. Uiteraard kan de Tuinontwerpstudio ook vrijblijvend een offerte van de aanlegwerkzaamheden aanbieden.

HOE WERKT HET? 

Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je je kunt aanmelden voor een online adviesgesprek. 

1.Kies hieronder een datum voor een online adviesgesprek. De Tuinontwerpstudio voert online gesprekken van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Wanneer je reserveert reserveer je voor een dag. Er wordt automatisch contact met je opgenomen om een definitieve tijd af te spreken. Een ander tijdstip is eventueel in overleg mogelijk. Stuur hiervoor een mail naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl .
2. Klik op ‘inschrijven’ 
3. Ga naar de winkelwagen, vul je gegevens in en reken af. 
4. Je ontvangt nu een bevestigingsmail in je mailbox. Onze tuinontwerper neemt vervolgens z.s.m. contact met je op over het afspreken van een definitieve tijd en het uitwisselen voor de benodigde gegevens.

Tip: stuur ons voor aanvang van de online afspraak alvast foto’s toe van de huidige tuinsituatie, zodat de tuinontwerper voorafgaand aan het gesprek al een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden en zich goed voor kan bereiden op het gesprek.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog vragen over de inhoud van dit adviesgesprek? Mail dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl of bel 0573 – 288 666. Wil je enkele voorbeelden bekijken van onze uitgevoerde projecten? Neem dan eens een kijkje op onze  Facebookpagina.

Wil je vrijblijvend een offerte op maat ontvangen voor een van de diensten van de Tuinontwerpstudio? Vul dan dit formulier in. 

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.

  Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

  Gratis online kamerplantencursus

   

  Droom jij ook van jouw eigen urban jungle in huis, maar heb je geen idee hoe je al deze groene vrienden moet verzorgen? Geen zorgen, met onze gratis online kamerplantencursus komt jouw groene droom uit!

   

    

  Back to top