Laden..

Online workshop 3 kerstcirkels

Maak je eigen drie kerstcirkels met eucalyptus, olijftakken en nobilis. In drie verschillende maten. 

15.- Per persoon
0 uur Duur van de workshop
Kies je vestiging

Workshoppen doen we graag met elkaar. Maar het is helaas niet in iedere vestiging mogelijk om voldoende afstand te houden en de coronamaatregelen in acht te houden. Om deze reden bieden wij een DIY-pakket aan. Je bestelt het pakket hier op de website. Je selecteert in welke Intratuin winkel jij je pakket komt ophalen en op welk tijdstip. Onze winkels zorgen ervoor dat jouw DIY-pakket voor jou klaarstaat. Meld je bij de servicebalie. Toon bij het ophalen de bevestiging van je bestelling die je in je mail hebt ontvangen. Eenmaal thuis kun jij zelf aan de slag met het DIY-pakket. In een online instructievideo leggen we stap-voor-stap uit wat je moet doen. Succes!

Let op: voor deze workshop is een schaar, mesje of snoeischaar nodig. Dit zit niet in het DIY-pakket.
Bestel de snoeischaar direct in onze webshop: 

Intratuin snoeischaar blauw/zwart  

Door de schaarste van de eucalyptus, olijftakken en nobilis kan het zijn dat het groenmateriaal in het workshoppakket afwijkt van het voorbeeld.

De duur van de workshop zal maximaal 1,5 uur zijn, afhankelijk hoeveel tijd je er zelf in wilt steken en hoeveel pauze je houdt ;)
De genoemde uren hierboven kun je als niet juist beschouwen, dit is een technisch probleem dat we snel proberen op te lossen. 

Vanaf donderdag 26 november kunnen de DIY-pakketten opgehaald worden in onze winkel. Selecteer jouw favoriete Intratuin vestiging en bekijk wanneer en hoe laat jij je pakket kan ophalen. Dit wordt aangegeven met 'Inlopen van x tot x '. Tussen dit tijdstip kun jij je pakket ophalen bij de servicebalie. Houd je aan deze datum en tijden. Het heeft geen zin om op een ander moment te komen, dan staat jouw pakket nog niet voor je klaar.

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.

  Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

  Gratis online kamerplantencursus

   

  Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
  Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Na het succes van deel 1, is de cursus uitgebreid met 4 nieuwe lessen. Doe je mee?

   

    

  Back to top