Laden..

Intratuin Beemster opent deuren

 

Beemster, februari 2017

Op woensdag 8 maart  gaan de deuren van Intratuin Beemster officieel open. Vanaf 09.00 uur worden de bezoekers feestelijk welkom geheten met scherpe aanbiedingen en een kopje koffie of thee met appeltaart voor €1,-. De winkel -voorheen GroenRijk Zuidoostbeemster-  is volledig gerestyled volgens de moderne en sfeervolle Intratuinformule. Het resultaat mag er zijn! Het tuincentrum ligt te midden van het prachtige Beemster landschap, wat sinds 1999 op UNESCO werelderfgoedlijst staat. Beemster is de 52e vestiging van Intratuin in Nederland.

 

Gert-Jan Waterhout, ondernemer Intratuin Beemster: “We zijn trots dat we ons hebben aangesloten bij de organisatie Intratuin. We zijn zeer goed bereikbaar voor klanten uit de regio Beemster en zij kunnen bij ons terecht voor een breed assortiment voor tuin, huis en dier.  Maar vooral ook om echte beleving mee te maken.  Het is een inspirerende plek om nieuwe ideeën op te doen. Dat is waar Intratuin zich in onderscheidt ten opzichte van andere tuincentra.”

 

Het tuincentrum in de Beemster is al meer dan 50 jaar een gezellig familiebedrijf, waar service hoog in het vaandel staat. Gert-Jan Waterhout en Altina Lof, broer en zus, runnen het tuincentrum waar het enthousiaste personeel er voor zorgt dat de seizoenen moeiteloos in elkaar overlopen, zodat shoppen voor je tuin, huis en balkon een plezierige en inspirerende vrijetijdsbesteding wordt. Wij kunnen je door onze vakkennis en service, keer op keer op nieuwe tuin- en woonideeën brengen. Bovendien is Intratuin Beemster een tuincentrum dat zijn maatschappelijke verantwoording neemt, milieubewust bezig is en zijn afval keurig scheidt.

 

De nieuwe Intratuin Beemster biedt een echt tuincafé. “Echte horeca, waar je voor veel meer terecht kunt dan een kopje versie koffie”, aldus Gert-Jan. “Met het nieuwe restaurant is extra geïnvesteerd in de klant. Natuurlijk, biologisch en gezond zijn de sleutelwoorden. We werken op een maatschappelijk verantwoorde manier en dat hebben we tot uitdrukking gebracht in de gebruikte materialen van het restaurant, maar ook in de verse grondstoffen van onze heerlijke gerechten en dranken.”

 

De openingsweek van woensdag 8 tot en met zondag 12 maart staat bol van scherpe aanbiedingen op alle afdelingen. Daarnaast ontvangen alle klanten bij besteding van €25,- een waardebon t.w.v. €5,- voor een volgende aankoop.

 

Intratuin Beemster, Purmerenderweg 75,1461 DE Zuidoostbeemster 0299-425976

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top