Laden..

elho pot recycle maand

Dat je een oude plasticpot niet zomaar in de afvalbak kunt gooien weet lang niet iedereen. Daarom bundelen elho en Intratuin hun krachten om meer aandacht te vragen voor recyclen en het scheiden van afval. Samen willen wij Nederland een stukje groener maken!

15% korting op een nieuwe elho pot 
De hele maand april is het pot recycle maand in samenwerking met elho. Plaats je oude plastic pot in de elho recycle bak in onze winkels en ontvang bij de servicebalie een kortingsvoucher waarmee je 15% korting krijgt op een nieuwe elho pot naar keuze. De plastic pot die je inlevert mag van elk merk zijn, maar lever alleen plastic potten in zonder planten of aarde.  Wij zorgen ervoor dat de potten op de juiste manier gerecycled worden. 

Recycling is een must
Om van de natuur te kunnen blijven genieten is op juiste wijze recyclen noodzakelijk. Wij vinden recyclen van bloempotten daarom een must en zorgen er na inlevering voor dat de plastic bloempotten bij de juiste afvalverwerker terecht komen en verwerkt worden tot gerecycled plastic. elho is één van de afnemers van de gerecyclede materialen, zij maken weer nieuwe potten van 100% gerecycled plastic – zo is het cirkeltje rond en heb je een duurzame bloempot van gerecycled plastic die gevuld kan worden met groen. 


Welke elho pot ga jij kiezen?


Voorwaarden

Actievoorwaarden elho binnen- of buitenpot naar keuze:

  • Deze kortingsbon geeft recht op 15% korting op alle elho binnen- en buitenpotten in één transactie van zaterdag 1 t/m zondag 30 april 2023.
  • De korting is geldig op alle elho binnen- en buitenpotten m.u.v. bestellingen en het vast-lage prijs assortiment
  • De actie is geldig bij alle Intratuin winkels in Nederland
  • De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-) acties en/of aanbiedingen
  • De korting is niet geldig op intratuin.nl
  • Bekijk hier de actuele openingstijden en koopzondagen

ADVIES & INSPIRATIE 

Ontdek de laatste trends, handige tips, de leukste DIY's en meer...
Back to top