Laden..
PottenPotten
caption

POTTEN

Welke bloempot past bij jouWelke bloempot past bij jou

VIND DE PASSENDE BLOEMPOT

Vind snel de ideale bloempot voor jouw plant! Beantwoord 4 vragen over de plek, grootte, materiaal en kleur en onze keuzehulp toont je de passende binnen- óf buitenpotten.
Kiezen was nog nooit zo makkelijk, laat je verrassen!

Beleef buiten
Planten in pot maken je terras!
6.99
Maison Maison plantenemmer wit D 23 H 22 cm
6.99
Maison Maison plantenemmer oranje D 23 H 22 cm
7.99
Mega Collections bloempot zink Konisch met handvat D 26 cm naturel
109
Capi Nature hoge pot rib 46 x 58 cm zwart

#INTRATUIN

Onze producten bij jou thuis

Advies & inspiratie

De Intratuin cadeaukaartDe Intratuin cadeaukaart
De Intratuin cadeaukaart Bij elke gebeurtenis blijft de vraag: “Wat geven we cadeau?”. Wat dacht je van een Intratuin cadeaukaart? Vanaf 5 euro en vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis.*
Schrijf je in voor de Intratuin nieuwsbriefSchrijf je in voor de Intratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Een bloempot of plantenbak moet qua vorm en kleur passen in je interieur of op je terras, maar natuurlijk ook bij de plant. Zoek je een pot voor buiten, voor op je balkon of terras? Dan moet de pot voorzien zijn van een afwateringsgat, om overtollig regenwater weg te laten lopen. Dit onderscheidt een buitenpot van een pot voor binnen. Bij Intratuin vind je een groot assortiment potten, van keramiek tot kunststof, in alle mogelijke kleuren. Wil je eens wat anders, denk dan eens aan een plantenmand. De natuurlijke materialen van een mand passen in nagenoeg elk interieur en brengen warmte in een ruimte. Heb je weinig plek voor je planten? Door gebruik te maken van hoogteverschillen, bijvoorbeeld door potten op voet, een plantenstandaard of plantentafels, kun je veel meer planten kwijt dan je wellicht had gedacht. En ga voor een hangpotten! Zowel voor binnen als buiten is er altijd een plek te maken voor een hangende pot. Heb je al een mooie pot, hang hem dan in een plantenhanger en creëer je eigen hangpot!

Back to top