Laden..

The school of BBQ Masterclass

Heb jij de basistechnieken van het barbecueën al onder de knie en ben je toe aan een volgende stap bij het bereiden van verschillende gerechten? Dan is de Masterclass echt iets voor jou!

109.99 Per persoon
4.5 uur Duur van de workshop
Kies je vestiging

We gaan aan de slag met ingrediënten van hoge kwaliteit en we bereiden restaurant-waardige gerechten. Aan het einde van de masterclass ben jij in staat om thuis als een echte BBQ prof aan de slag te gaan. Dit alles onder het kundige BBQ-oog van BBQ master: Jeremy Vermolen. Meld je aan en zorg dat jij straks ook een echte BBQ master bent!

Alles wordt door ons geregeld. De workshops zijn inclusief het gebruik van alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en producten en professionele begeleiding door Jeremy Vermolen. Natuurlijk kan je gebruik maken van de verschillende barbecues en zorgen we voor bijpassende drankjes.

Wat is het verschil tussen de Basisworkshop en de Masterclass?
Het verschil tussen beide workshops zit in het gebruik van de verschillende luxe ingrediënten en een hogere moeilijkheidsgraad m.b.t. de BBQ technieken en de recepten die gemaakt worden in de gevorderde workshop.
Je kunt straks zelf aan de slag door deel te nemen aan fantastische BBQ workshops en daarbij ervaren welke BBQ op jouw lijf geschreven is.

Deze masterclass is inclusief consumpties

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.
 • Intratuin Halsteren

  Halsterseweg, 65-A, 4661 KM Halsteren
  Zaterdag, 26 september 12:00 - 16:30
  Nog 1 plaatsen beschikbaar Inschrijven
  Zondag, 27 september 12:00 - 16:30
  Nog 21 plaatsen beschikbaar Inschrijven
Deze vind jij vast ook interessant!

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top