Laden..
Kom bij ons werken! Bekijk hier onze vacatures.

Persoonlijk tuinadvies

1-op-1 afspraak met onze expert; 30 minuten voor al je tuinvragen

15.- Per persoon
0 uur Duur van de workshop
Kies je vestiging

Tijdens het 1-op-1 gesprek met onze expert heb je zo’n 30 minuten de tijd om al je tuinvragen te stellen. Na het gesprek krijg je de kosten van het tuinadvies van € 15.- retour in de vorm van een kortingsbon. Deze kun je direct besteden aan je nieuwe tuinproject. Dus; lekker aan de slag!

Wat kun je verwachten?
Hoe bouw je een border op? Hoe maak je een verlichtingsplan? Welke planten passen bij mijn wensen? Maar ook met vragen over de gevolgen van de klimaatverandering kun je bij onze experts terecht. Hoe kan ik mijn tuin klimaat bestendig maken door de heftige regenbuien op te vangen of hoe zorg ik ervoor dat mijn tuin bestand is tegen langere periode van droogte? Wij geven antwoord op al jouw tuinvragen. 

Let op: dit tuinadvies is niet bedoeld voor complete tuinschetsen, -ontwerpen of -renovaties.

Zo werkt het
 
Je selecteert in welke Intratuin winkel jij je tuinadvies wilt reserveren en kiest een datum en tijd. Je rekent af in de webshop. In de mail ontvang je een bevestiging, deze laat je zien bij je afspraak. Na het tuinadvies ontvang je van ons een kortingsbon t.w.v. € 15.-. Deze bon kun je verzilveren bij besteding vanaf € 150.- euro aan tuinplanten, bomen en heesters. Bekijk hier de volledige actievoorwaarden. De voucher is alleen geldig op de dag van het adviesgesprek.

Voor onze buitenlandse gasten:
- Heb je geen Nederlands adres, vul dan het adres van de winkel in bij het afrekenen.
- Afrekenen kan alleen met iDeal, Visa of Mastercard.

Staat jouw favoriete Intratuin winkel er niet tussen? Neem dan contact met ze op en informeer naar de mogelijkheden. 

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.

  Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

  Gratis online kamerplantencursus

   

  Droom jij ook van jouw eigen urban jungle in huis, maar heb je geen idee hoe je al deze groene vrienden moet verzorgen? Geen zorgen, met onze gratis online kamerplantencursus komt jouw groene droom uit!

   

    

  Back to top