Laden..
TuingereedschapTuingereedschap
caption

TUINGEREEDSCHAP

Meest populaire tuingereedschap

Snoei jezelf rustig
Met de juiste snoeischaar is het klusje zo geklaard
€ 24.99
Intratuin premium snoeischaar verstelbaar zilver/blauw
€ 29.99
Intratuin premium heggenschaar aluminium blauw/zilver
€ 34.99
Intratuin premium takkenschaar bamboe
€ 14.99
Intratuin premium traditionele buxusschaar blauw/zilver
€ 24.99
Intratuin premium takkenschaar glasvezel blauw/zilver

Advies & inspiratie

De Intratuin cadeaukaartDe Intratuin cadeaukaart
De Intratuin cadeaukaart Bij elke gebeurtenis blijft de vraag: “Wat geven we cadeau?”. Wat dacht je van een Intratuin cadeaukaart? Vanaf 5 euro en vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis.*
Schrijf je in voor de Intratuin nieuwsbriefSchrijf je in voor de Intratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Tuingereedschap is onontbeerlijk als je aan de slag wil in de tuin. Of je nu wil snoeien, gras maaien of verticuteren, onkruid verwijderen of gewoon lekker opruimen: het juiste gereedschap zorgt ervoor dat de tuinklus snel geklaard is! Van handgereedschap tot elektrisch tuingereedschap met accu: kies het gereedschap wat het beste past bij jouw werkwijze en jouw tuin of balkon. Wil je weten wat er nu te doen is in de tuin? Bij Intratuin vind je de bekende merken in tuingereedschap, zoals Gardena, Wolf Garten en Talen Tools gereedschap, maar ontdek ook ons eigen Intratuin snoei- en motorisch gereedschap. Ook voor het opbergen hebben wij handige ophangsystemen zodat je je tuingereedschap kunt ophangen en het niet teveel plek inneemt in de schuur. Onze tuinkalenders vertellen je wanneer je wat moet snoeien, wat je gazon nodig heeft, wat er met je vijver en moestuin moet gebeuren en nog veel meer.

Back to top