Laden..

Adviesgesprek: 3D ontwerp tuinhuizen en overkappingen - Tuinontwerp studio

Wil jij graag deskundig advies ontvangen over tuinhuizen, overkappingen en tuinkantoren? Meld je dan aan voor een uitgebreid adviesgesprek bij de Tuinontwerpstudio! 

0.- Per persoon
Kies je vestiging

Wil jij graag deskundig en uitgebreid advies ontvangen over tuinhuizen, overkappingen en tuinkantoren? De Tuinontwerpstudio van Intratuin Lochem helpt je graag en staat voor je klaar. Let op: dit betreft dus géén workshop maar een (online) adviesgesprek.

EEN TUINHUIS, OVERKAPPING OF TUINKANTOOR OP MAAT

Welkom bij de Tuinontwerpstudio van Intratuin Lochem. Bij dit online adviesgesprek over tuinhuizen en terrasoverkappingen helpt onze tuinontwerper Gert-Jan Holtkamp je graag bij het samenstellen van jouw droomtuinhuis. In dit online adviesgesprek worden jouw wensen besproken en wordt vervolgens in de configurator van Lugarde een 3D ontwerp van een tuinhuis, overkapping of kapschuur gemaakt. De kosten voor het tuinhuis worden hierbij direct in beeld gebracht, zodat er altijd een tuinhuis kan worden samengesteld dat binnen jouw budget past. Dit adviesgesprek vindt plaats bij Intratuin Lochem of via Skype of Microsoft Teams en duurt ongeveer een uur. Na het adviesgesprek ontvang je van ons het 3D ontwerp en geheel vrijblijvend een offerte, met daarop de kosten van het gekozen ontwerp. 

Wist je dat we bij de Tuinontwerpstudio het plaatsen van een tuinhuis of overkapping van A tot Z voor je kunnen verzorgen? Naast het ontwerpen en plaatsen van een tuinhuis of overkapping kun je bij ons ook terecht voor het schilderwerk en de aanleg van stroompunten. Alles onder één dak bij de Tuinontwerpstudio! Benieuwd naar een volledig prijsoverzicht van de Tuinontwerpstudio? Klik dan hier.

HOE WERKT HET?

Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je je kunt aanmelden voor een online adviesgesprek. 

1. Kies hieronder een datum voor een online adviesgesprek. De Tuinontwerpstudio voert online gesprekken van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Een ander tijdstip is eventueel in overleg mogelijk, mail hiervoor naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl. Wanneer je reserveert reserveer je voor een dag. Na het aanmelden voor een online adviesgesprek wordt er door onze tuinontwerper contact met je opgenomen om een definitieve tijd af te spreken.
2. Klik op ‘inschrijven’ 
3. Ga naar de winkelwagen en vul je gegevens in
4. Je ontvangt nu een bevestigingsmail in je mailbox. Onze tuinontwerper neemt vervolgens z.s.m. contact met je op over het afspreken van een definitieve tijd en het uitwisselen voor de benodigde gegevens. 

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog vragen over de inhoud van dit adviesgesprek? Mail dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl of bel 0573 – 288 666. Wil je enkele voorbeelden bekijken van onze uitgevoerde projecten? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina.

De Tuinontwerpstudio helpt je bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol ontwerp voor je tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving. Maar we doen meer. Ook voor advies op gebied van het afkoppelen en hergebruiken van regenwater met de systemen van Rawinso, beregeningssystemen en kantoor & interieurbeplanting ben je bij ons aan het juiste adres. Van advies tot ontwerp en realisatie: alles onder één dak bij de Tuinontwerpstudio. 

Wil je vrijblijvend een offerte op maat ontvangen voor een van de diensten van de Tuinontwerpstudio? Vul dan dit formulier in. 

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.
  • Intratuin Lochem

    Goorseweg, 27, , 7241 PA Lochem

Deze vind jij vast ook interessant!

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top
Reviews over:
Adviesgesprek: 3D ontwerp tuinhuizen en overkappingen - Tuinontwerp studio
Adviesgesprek: 3D ontwerp tuinhuizen en overkappingen - Tuinontwerp studio
0.-