Laden..

Vaderdagbrunch met Herman den Blijker - Kids

Vaderdag is de perfecte dag om samen met het gezin of met familie te vieren. Wil je graag je vader in het zonnetje zetten? Wat is er dan leuker om de dag mee te starten dan een vaderdagbrunch bij Intratuin Lisse!

14.95 Per persoon
2 uur Duur van de workshop
Kies je vestiging

De kamado's zijn heet, het vlees schroeit op de grills & Herman den Blijker is er helemaal klaar voor: Vaderdag vier je bij Intratuin Lisse.

Het brunchbuffet draait natuurlijk om de grills waar diverse gerechten worden bereidt. Zo serveren we op deze dag de bekende 'Blijkerburger', bavette, tomahawk, mailskolven en gepofte aardappelen vanaf onze kamado's. Al deze heerlijke stukken vlees worden geleverd door onze vaste slager uit de bollenstreek: Bollensteak.

Daarnaast presenteren wij twee verschillende huisgemaakte soepen, diverse mini broodjes, hagelslag, jam, chocopasta, mini croissants, stokbrood, kruidenboter, ham, diverse soorten kaas, makreel, tonijnsalade, eiersalade, pasta salade, salade caprese & patat en kipnuggets voor de kleintjes op onze buffetten.

Het dessertbuffet bestaat uit een crumble van de kamado, cheescake, fruitsalde en mini tarteletjes van het seizoen.

 

Prijzen:

€34.95 per volwassene 
€14,95 per kind (2 t/m 12 jaar) 

Bestaat jouw gezelschap uit volwassenen en kinderen? Schrijf je dan twee keer in: één inschrijving voor de volwassenen, en één voor de kids.  

 

Geef in het opmerkingenveld aan of je voorkeur uitgaat naar een tafel binnen of buiten op het terras.
Voorkeuren worden meegenomen maar bieden geen garantie. Indien het weer het niet toelaat om buiten te zitten wordt het evenement naar binnen verplaatst.

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.

  Deel jouw intratuin aankoop

  Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

  Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

  Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

  Back to top
  Reviews over:
  Vaderdagbrunch met Herman den Blijker - Kids
  Vaderdagbrunch met Herman den Blijker - Kids
  14.95