Laden..

Vlinderstruik (Buddleja davidii 'Nanho Blue') D 24 H 40 cm

11.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
1225179

Dit product is niet online verkrijgbaar. Informeer bij jouw Intratuin vestiging.
Alles over de Vlinderstruik (Buddleja davidii 'Nanho Blue') D 24 H 40 cm

Herkomst
Deze grijsbladige struik komt van nature voor in China.

Kenmerken
De selectie 'Nanho Blue' heeft blauwpaarse bloempluimen, die veel vlinders aantrekken in allerlei soorten. Op een warme, zonnige dag is het een gefladder van jewelste rond deze struik. Op een zonnige of half beschaduwde plaats in goed gedraineerde grond doet de Buddleja het 't beste en produceert dan maandenlang vele bloempluimen. In een zachte winter blijft het grijsbehaarde blad gedeeltelijk aan de takken zitten.

De zoetgeurende bloemen trekken veel vlinders!

Verzorging
De Vlinderstruik heeft weinig verzorging nodig. In maart-april, als er geen kans meer is op vorst, kunnen de takken afgesnoeid worden tot 30 -50 cm boven de grond. Als hierbij nog wat blad te zien blijft, dan weet je zeker dat hij weer uitloopt. Door deze rigoureuze snoeibeurt blijft de struik compacter en verjongt daarmee ook. Wel zal de bloei van struiken die niet gesnoeid worden wat vroeger in het jaar zijn. Tijdens de bloei in de zomer kunnen de uitgebloeide bloemen eventueel worden afgeknipt, tot net boven een nieuwe bloemknop. Hierdoor verspilt de plant geen energie aan het vormen van zaad en bloeit dan langer door. Deze Vlinderstruik blijft hierdoor ook compacter van groeivorm.

Specificaties
Specificaties
MerkIntratuin
EAN8717263438144
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVlinderstruik (Buddleja davidii 'Nanho Blue') D 24 H 40 cm
Waardering

Meer verstand van je kamerplant

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Want de verzorging van kamerplanten is makkelijker dan je denkt. 

 

  

Back to top