Laden..
Kom bij ons werken! Bekijk hier onze vacatures.

Vlinderstruik (Buddleja davidii 'White Profusion') D 19 H 40 cm

6.99
Niet op voorraad
SKU
0876857
Dit product is niet online verkrijgbaar. Informeer bij jouw Intratuin vestiging.
Alles over de Vlinderstruik (Buddleja davidii 'White Profusion') D 19 H 40 cm

Herkomst
Niet alleen de bijen en vlinders, ook wij zijn gek op de Vlinderstruik. Oorspronkelijk komt deze vlinderlokkende eyecatcher uit China. 

Kenmerken
Het is een plant die lang en rijk bloeit met grote bloemtrossen en in de herfst zijn blad verliest. Het is een makkelijke en sterke plant die snel groeit. De geur van de Vlinderstruik is een van de belangrijkste kenmerken van deze uitbundige bloeier.

Verzorging
De vlinderstruik heeft het liefst als standplaats een plek in de zon/halfschaduw. Verder stelt hij weinig eisen aan zijn verzorging en standplaats, op een niet te vochtige bodem na. Een makkelijke, mooie en diervriendelijke plant! Vlinderstruik snoeienHet belangrijkste aan de verzorging van de vlinderstruik is snoeien. Dit kun je eens per jaar doen tussen half maart en eind april. Hierbij is belangrijk dat er geen vorst meer komt. Je kunt hem terugsnoeien tot 30 cm boven de grond. Dit omdat de vlinderstruik bloeit op eenjarig hout en ook om lege plekken in de plant te voorkomen.Eventueel kun je in oktober de plant al snoeien door grote takken voor de helft weg te knippen. Dit is om te voorkomen dat er een gat rondom de kluit ontstaat. In dat gat kan dan weer water komen dat ervoor zorgt dat de kluit gaat rotten of bevriezen. Uitgebloeide bloemen kun je in de bloeiperiode ook wegsnoeien tot de nieuwe bloemscheuten.

Specificaties
Specificaties
MerkIntratuin
EAN8717263658108
Latijnse plantennaamBuddleja davidii 'White Profusion'
Planthoogte bij aankoop (cm)40
Potmaat (cm)19
BloeikleurWit
BladkleurGroen
Maximale groeihoogte (cm)200
PlantennaamVlinderstruik
ConsumptieNiet eetbaar
BloeiperiodeZomer
VorstbestendigWel vorstbestendig
Reviews
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overVlinderstruik (Buddleja davidii 'White Profusion') D 19 H 40 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid
Deze vind jij vast ook interessant!

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Droom jij ook van jouw eigen urban jungle in huis, maar heb je geen idee hoe je al deze groene vrienden moet verzorgen? Geen zorgen, met onze gratis online kamerplantencursus komt jouw groene droom uit!

 

  

Back to top