het mooiste
knal- en siervuurwerk

Vuurwerk kopen doe je natuurlijk bij Intratuin!

Voor het mooiste knalvuurwerk en siervuurwerk ga je natuurlijk naar Intratuin. Vanaf eind 2016 kun je de nieuwste vuurwerkpakketten, vuurpijlen, cakes, mortieren en nog veel meer bestellen in onze vuurwerkwebshops.

Goed knalvuurwerk en siervuurwerk bestel je bij volgende Intratuin winkels:

 

 

Vuurwerk krant

Op dit moment is er geen vuurwerkkrant beschikbaar.

 

 

Gratis vuurwerk 

Houd onze website in de gaten of je ook dit jaar bij een vuurwerkbestelling vanaf 15 euro gratis vuurwerk krijgt.

 

Het mooiste vuurwerk van Nederland

Je koopt bij Intratuin niet zomaar vuurwerk, maar wij doen er alles aan om je het mooiste vuurwek aan te bieden wat er in Nederland verkocht mag worden. Ieder jaar gaan de specialisten van Intratuin weer op pad om nieuwe vuurwerkartikelen te bekijken. Uiteindelijk blijven alleen de mooiste artikelen over en die komen in onze collectie. Uiteraard kijken we daarbij ook naar een goede prijs en doordat Intratuin één van de grootste vuurwerkverkopers is van Nederland kunnen wij bij onze importeurs ook scherpe prijzen afspreken. Dat vertalen we graag door in onze verkoopprijzen. Bij veel artikelen zijn wij de goedkoopste van Nederland.

 

Vuurwerk afsteken: vanaf wanneer mag het?

Sinds 2014 mag je vuurwerk alleen afsteken op 31 december. Daarvoor kon je naar hartelust je vuurpijlen, vuurpakketten en cakes al vanaf 10.00 uur 's morgens de ruimte in sturen. Maar het kabinet heeft besloten de afsteektijden van vuurwerk te verkorten en zo de overlast van te beperken. Dat betekent dat je dit jaar vuurwerk mag afsteken op 31 december tussen 18.00 uur en 1 januari 02.00 uur. Als je je hier niet aan houdt, riskeer je een boete.