Laden..
/
liter Water opgevangen
We besparen met bakken tegelijk!
De afgelopen jaren zijn er steeds vaker weersextremen. Zo valt er in heel korte tijd veel regen of kan het opeens lang droog zijn. Door je tuin op een watervriendelijke manier in te richten help je wateroverlast voorkomen en zorg je voor waterreserves bij droogte. Goed voor je tuin en de omgeving!  De berekening voor het aantal opgevangen liters water is gebaseerd opeen gemiddelde van alle verkochte regentonnen!

TONNETJE ROND

Vang regenwater op in een regenton om weer aan je planten te geven! Zo wordt het riool minder belast en heb je je eigen watervoorraad bij droogte. Regenwater is ook zachter dan kraanwater en beter om aan je planten te geven. Het bevat minder kalk en is al op temperatuur; planten kunnen van ijskoud water schrikken. Door een regenton met kraantje en overstortmogelijkheid aan te sluiten op je regenpijp help je wateroverlast voorkomen én bespaar jij weer op je waterrekening! 


Lees meer over biodiversiteit

Dit is een samenwerking met Stichting Nationale Boomfeestdag, Vogelbescherming Nederland, de Vlinderstichting en Naturalis.nl. Lees hier onze disclaimer m.b.t het biodiversiteitsplatform.

Back to top