• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • *Gratis verzending v.a. €40,-
Intratuin Cruquius

Intratuin Cruquius

Welkom bij Intratuin Cruquius: een ruim 10.000 m2 groot tuincentrum! Wij zijn dol op groen: prachtige Tuin- en Kamerplanten dus! Verder een supergroot assortiment aan fraaie Tuinmeubelen, Tuingereedschap, BBQ's. Er is een XXL-Dierenafdeling en superveel keuze in moois voor je interieur (o.a. van Riverdale, Riviera Maison, Clayre & Eef, VT-wonen, Blond Amsterdam etc.). Tussen het winkelen is een smakelijke tussenstop in ons Tuincafé erg gezellig. 


Een aanrader bij Intratuin Cruquius, is de enorme Riverdale & Riviera Maison Outlet: fijn shoppen voor vaak maar de helft van de prijs. En sowieso zijn er altijd superleuke acties en aanbiedingen: zie www.intratuin.nl/folder!


De Kerstshow is elk jaar weer prachtig: in 2015 beloond door het winkelend publiek met de vierde plaats bij de publieksstemming voor de "Beste Kerstshow van Nederland"! Ook Kerst 2017 wordt weer een waar spektakel! Voor de jaarwisseling verkoopt Intratuin Cruquius geweldig veel mooi vuurwerk, zie ook cruquius.intratuinvuurwerk.nl met interessant voorverkoopvoordeel. 


Zoek je iets speciaals, onze enthousiaste medewerkers helpen je graag en geven met plezier meer informatie of bestellen wat je zoekt. We heten je graag heel hartelijk welkom in de winkel én op onze Facebookpagina  www.facebook.com/IntratuinCruquius

Ko Pannekoek
Ko PannekoekBedrijfsleider Intratuin Cruquius

Faciliteiten

 • Hondenwasstraat Hondenwasstraat
 • Wecycle bak Wecycle bak
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Cruquius
Spaarneweg 251
2142 EP Cruquius
023-5101515

info@cruquius.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

..

Laatste nieuws

Was je hond in de Hondendouche

Was je hond in de Hondendouche

Bij Intratuin Cruquius kan je je hond weer heerlijk schoon wassen.


In de hondendouche was je gemakkelijk je hond en heb je thuis geen gedoe met een vieze badkamer en een hond die zich in huis lekker droog schudt.


De douche werkt met euromunten en je bepaalt zelf hoeveel je inwerpt.


De volgende mogelijkheden zijn er: • Shampoo

 • Conditioner

 • Vlo- & teek preventie

 • Afspoelen met water

 • Drogen hoge stand

 • Drogen lage stand

 • Pauze


Hondendouche


Je vindt de hondendouche op de dierenafdeling van Intratuin Cruquius, naast de trimsalon. 


Hondendouche, hondenwasstraat, hond wassen, dogwash.

Lees meer Lees minder
Routebeschrijving Intratuin Cruquius

Routebeschrijving Intratuin Cruquius

Intratuin Cruquius is makkelijk bereikbaar en je kunt voor de deur gratis parkeren! 


Openbaar vervoer:


Vanaf NS station Heemstede-Aerdenhout neem je stadsbus lijn 3 richting Haarlem/Delftplein, halte Wipperplein. Hier stap je over op buslijn 140, richting Uithoorn. Vanaf halte Cruquius / Ringvaartbrug is het zo'n 10 minuten lopen naar Intratuin Cruquius. 


Met de auto vanuit Haarlem/Heemstede: 


Volg de N201 (Dreef) richting Hoofddorp. Na de brug over de Ringvaart neem je de 2e afslag richting Zwaanshoek / Woonboulevard (Spieringweg). Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.


Vanaf de A4/vanuit Hoofddorp met de auto:


Neem de afslag Hoofddorp, volg daarna de N201 richting Hoofddorp (gaat over in richting Heemstede). Op een gegeven moment zie je rechts een kunstwerk van een grote stenen tulpenbol: daar ga je linksaf, de afslag Zwaanshoek/Woonboulevard Cruquius. Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.


Vanaf de A9/vanuit Alkmaar met de auto:


Neem afslag Haarlem Zuid/Hoofddorp. Houd links aan en volg Hoofddorp/Heemstede (N205, Driemerenweg). Volg deze weg zo'n 4 km. Bij de 3e stoplichten ga je linksaf richting Hoofddorp/Heemstede. Aan het einde van deze weg ga je rechtsaf richting Heemstede (N201), rijd een stukje door op deze weg. Op een gegeven moment zie je rechts een kunstwerk van een grote stenen tulpenbol: daar ga je linksaf, de afslag Zwaanshoek/Woonboulevard Cruquius. Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.


Vanaf de A5/vanuit Zaanstad/Purmerend/Amsterdam-Noord en via A9 vanuit Amsterdam/Amstelveen met de auto:


Even eerst voor bezoekers vanuit Zaanstad/Purmerend/Amsterdam-Noord: neem vanuit de Coentunnel de A5 richting Rotterdam, daarna afslag Haarlem (je komt nu op de A9, moet er vrijwel direct weer af). Vanaf hier is het hetzelfde voor mensen uit Amsterdam/Amstelveen: op de A9 neem je de afslag Haarlem-Zuid/Zandvoort. Je gaat onder een viaduct door en volgt dan de borden Hoofddorp/Heemstede (N205, Driemerenweg). Volg deze weg zo'n 4 km. Bij de 3e stoplichten ga je linksaf richting Hoofddorp/Heemstede. Aan het einde van deze weg ga je rechtsaf richting Heemstede (N201), rijd een stukje door op deze weg. Op een gegeven moment zie je rechts een kunstwerk van een grote stenen tulpenbol: daar ga je linksaf, de afslag Zwaanshoek/Woonboulevard Cruquius. Na ongeveer 300 meter krijg je een stoplicht, volg daar de weg in een bocht naar rechts. Dat is al de Spaarneweg, na een paar honderd meter zie je Intratuin Cruquius aan je linkerhand liggen.


 Adres Intratuin Cruquius:


Spaarneweg 251 te Cruquius (2142 EP)


Ook op de ernaast gelegen Woonboulevard Cruquius (met grote Mediamarkt en allerlei woonwinkels en meubelzaken) is het trouwens fijn shoppen en gratis parkeren: leuk om met een bezoek aan Intratuin Cruquius te combineren.Op zaterdagen rijdt het treintje van de Cruquius Express je gratis rond op de Boulevard, deze heeft ook een halte voor de deur van Intratuin Cruquius. 


Je bent heel hartelijk welkom, heel veel winkelplezier toegewenst!

Lees meer Lees minder
Intratuin Cruquius... Meer dan 100 jaar jong!

Intratuin Cruquius... Meer dan 100 jaar jong!

Dat het heerlijk winkelen is bij Intratuin Cruquius weten de meeste mensen wel! Maar wist je dat het bedrijf al meer dan 100 jaar bestaat? Wat lang geleden begon als boom- en potplantenkwekerij Empelen & Van Dijk in Heemstede, is uitgegroeid tot een ruim 10.000 m2 groot tuincentrum waar al je groene wensen worden vervuld!


Bij Intratuin Cruquius zijn we dol op groen! Je vindt dan ook superveel prachtige tuin- en kamerplanten en zoek je echt een speciale plant/heester/boom: bestellen naar wens is altijd mogelijk. Verder vind je uiteraard een ruim assortiment aan geweldige tuinmeubelen, uitstekend tuingereedschap en prachtige BBQ's. Zo wordt ook jouw tuin een plaatje!


Op onze XXL-Dierenafdeling is alles voor jouw huisdier te vinden, tot zelfs een professionele trimsalon en voordelige self-service-hondenwasstraat aan toe! Allerlei soorten (speciaal) voer, van bekende merken als Royal Canin, Eukanuba, maar ook ons eigen kwaliteitshuismerk Intratuin. Net als volop leuke dierenaccessoires. En erg prettig: de prijzen van onze grootverpakkingen dierenvoeder zijn de laagste in de wijde regio! Uiteraard vind je bij Intratuin Cruquius ook alles voor een prachtige vijver in de tuin!


Bij Intratuin Cruquius slaag je óók voor een prachtig ingericht huis. Met merken als Riverdale, Clayre & Eef, VT-wonen, Blond Amsterdam en Boerenbont en nog veel meer, is het heerlijk rondsnuffelen door de vele ruim gesorteerde stijlkamers. Bovendien... vind je bij Intratuin Cruquius een enorm grote Riverdale Outlet: prachtige producten voor vaak maar de helft van de prijs. Da's fijn shoppen!


In het najaar gaan we helemaal los bij Intratuin Cruquius: de winkel wordt een waar Kerstparadijs! In 2015 beloonde het winkelend publiek ons met de vierde plaats bij de publieksstemming voor de "Beste Kerstshow van Nederland", geweldig leuk; een aanrader om te komen kijken!


We sluiten het jaar knallend af met prachtig vuurwerk, want ook dat is tegen het einde van het jaar bij Intratuin Cruquius verkrijgbaar: met enorme vuurwerkopslagbunkers, kunnen we onze klanten een hele ruime keuze in kwaliteitsvuurwerk bieden, én hen veilig en vlot in een gezellige sfeer helpen. Zie ook: cruquius.intratuinvuurwerk.nl!


Even pauze tijdens het shoppen? In ons gezellige Tuincafé is het smullen, heerlijk relaxed met uitzicht op onze prachtige Kamerplantenafdeling. Bij Intratuin Cruquius genieten we volop van het contact met jou als onze klant: zowel in de winkel als op onze gezellige Facebookpagina www.facebook.com/IntratuinCruquius!


Heb je vragen of wil je meer informatie, onze enthousiaste team van medewerkers helpt je graag en met plezier! Voor alle acties en aanbiedingen, zie ook: www.intratuin.nl/folder!


Je bent heel hartelijk welkom om óók bij Intratuin Cruquius langs te komen; fijn genieten van alle gezelligheid en sfeer, én leuke nieuwe ideetjes en inspiratie voor je huis én tuin opdoen! 

Lees meer Lees minder
Outlet... Riverdale & Riviera Maison

Outlet... Riverdale & Riviera Maison

Wist je dat we bij Intratuin een grote Riverdale & Riviera Maison Outlet hebben?


Je vindt er hele leuke Riverdale, Riviera Maison en Clayre en Eef artikelen met kortingen van 40 tot 70%!!!


Natuurlijk is het ook heerlijk snuffelen in de nieuwe collectie verderop in de winkel: je vindt bij Intratuin Cruquius namellijk óók een grote afdeling met nieuwe collectie Riverdale, Riviera Maison, Clayre & Eef, Stoer Wonen, Blond Amsterdam... en nog véél meer!


 

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

onze Agenda

onze Agenda

za 30 sept: geweldig leuk, Dierendag Mini-Event op onze Dierenafdeling! NB: er is die dag bij ons helaas géén Dierenfotograaf (wel op 21 okt)


za 30 sept: Kids-Workshop "Cupcake versieren" met zelf te maken dierenfiguurtje van fondant ((kost €2,50, hele dag mogelijk, wel van tevoren inschrijven via onze Servicebalie: 023-5101515)!


za 7 okt: mis het niet... het Groene Woon-Event van 10:00-17:00, met o.a.:
- 20% korting op Kamerplanten en potterie!
- Volwassenen workshop "Groen in glas" (kost € 20)*
- Kids-Workshop "Tasjes stempelen" (kost €2,50)*
- Kids-Workshop "Dierenbouwplaat" (kost €2,50)*
* Vooraf inschrijven voor deze Workshops via Servicebalie: 023-5101515!


za 14 okt: Volwassenen-Workshop "Botanische kussens" (kost €10, inschrijven via Servicebalie: 023-5101515)!


wo 18 okt: Kids-workshop "Vogelvoer slinger maken" (tussen 13:00-16:00 uur, kost €2,50, inschrijven via Servicebalie: 023-5101515)


 za 21 okt: Dierenfotograaf op onze Dierenafdeling


wo 25 okt: Kids-workshop "Pompoen versieren/uithollen" (tussen 13:00-16:00, kost €2,50, inschrijven via Servicebalie: 023-5101515).

Lees meer Lees minder
Facebook Intratuin Cruquius

Facebook Intratuin Cruquius

Volg Intratuin Cruquius ook op Facebook: voor leuke foto's én winacties! 


www.facebook.com/IntratuinCruquius


We heten je graag welkom in onze winkel én als onze Facebookvriend!

Lees meer Lees minder

MEDEWERK(ST)ER TUINCAFE (20-24 uur)

Cruquius

Functie: Ter versterking van ons horecateam zoeken wij een enthousiaste en klantvriendelijke collega. In deze veelzijdige functie bereid je snacks, belegde broodjes en maaltijden. Daarnaast bedien je onze bezoekers aan de counter, ben je inzetbaar in de spoelkeuken en bij het netjes houden van het Tuincafe. 


Profiel: Voor deze functie zijn wij op zoek naar een flexibele, nette en stressbestendige collega bij wie service hoog in het vaandel staat. Ervaring in de horeca is een pré.


Wij bieden: Een afwisselende baan in een sfeervol en dynamisch bedrijf. Werktijden worden in overleg vastgesteld. Het salaris is conform de CAO voor de horeca.


Solliciteren: je kunt je sollicitatie mailen naar groeneoase@hotmail.com


Lees meer Lees minder

SCHOLIEREN TUINCAFE

Cruquius

Functie: Ons horecateam zoekt versterking van een enthousiaste en flexibele weekendhulp. Het gaat om werk op de koopavonden en zaterdagen. De werkzaamheden bestaan uit het voorbereiden van kleine gerechten, bediening aan de balie, helpen in de spoelkeuken en het netjes houden van het tuincafe.


Profiel: Je bent nog scholier of studeert en bent tenminste 16 jaar oud. Je weet van aanpakken en je kan goed samenwerken in een team. Daarnaast ben je spontaan en klantvriendelijk ingesteld.


Wij bieden: Een afwisselende baan in de horeca. Je werkt samen met diverse collega's. Het salaris is conform de CAO voor de horeca. 


Solliciteren: Je kunt je sollicitatie mailen naar groeneoase@hotmail.com

Lees meer Lees minder

SCHOLIEREN/STUDENTEN

Cruquius

Functie:


Ter ondersteuning van meerdere afdelingen zijn wij op zoek naar medewerkers die willen werken op koopavonden en/of zaterdagen.


Solliciteren:


Ben je geinteresseerd reageer dan via email l.denhartog@cruquius.intratuin.nl

Lees meer Lees minder