• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Drachten

Intratuin Drachten

Intratuin Drachten is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Drachten.

Nienke Pot
Nienke PotBedrijfsleider Intratuin Drachten

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Drachten
Dukaat 1
9207 MB Drachten
0512-540999

info@drachten.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 10:00 - 18:00
Dinsdag 9:30 - 18:00
Woensdag 9:30 - 18:00
Donderdag 9:30 - 21:00
Vrijdag 9:30 - 21:00
Zaterdag 9:00 - 17:30
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

Helaas staat de gemeente Smallingerland, waar Intratuin Drachten onder valt, geen koopzondagen toe.


Woensdag 9 november: 9:30 tot 21:00 uur.

Laatste nieuws

Bloemenwereld

Bloemenwereld

Welkom in de Bloemenwereld


Binnenkomend in Intratuin Drachten valt je oog meteen op de verse bloemenpresentaties van de Bloemenwereld. Diverse boeketten en arrangementen zijn zowel in de hal als in de bloemenwinkel op kleur gesorteerd en zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Voor een ieder staat er wel iets tussen, voor jezelf of leuk om als cadeautje mee te nemen.


 


Inspiratie in elk seizoen


Ook in de zomermaanden doen verse snijbloemen het goed. Een mooi glas gevuld met bloemen maakt ook van de terrastafel een fleurig geheel. Wij hebben diverse arrangementen in verschillende kleuren en prijsklassen klaar staan. 


 


Koffieboeketje


Een leuk voorbeeld is ons ’Koffieboeketje’. Een klein handzaam boeketje met verschillende bloemsoorten. Deze is in verschillende kleuren verkrijgbaar.


 


Bloemen speciaal voor jou.


Mocht je toch graag iets anders willen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Je kunt de bloemenwereld in lopen. Hier staat een stelling vol bloemen in diverse kleuren en verschillende bloemsoorten. Bijna alles is per stuk verkrijgbaar. Hieruit kun je kiezen om zelf een boeket of arrangement samen te stellen. De bloembindsters willen je hier graag bij helpen.


Heb je nog andere speciale wensen, voor bijvoorbeeld een verjaardag, een opening of een andere bijzondere gelegenheid. Laat het dan vroegtijdig aan ons weten. Wij kunnen dan met de wensen rekening houden en de benodigde bloemen voor je bestellen.


 


Spaarkaart


Wist je trouwens dat wij een stempelkaart hebben? Bij iedere € 7,50 die je bij ons in de Bloemenwereld besteed aan snijbloemen, ontvang je een stempel. Heb je de kaart vol, dan krijg je € 7,50 korting bij een volgende aankoop in de Bloemenwereld.


 


Graag tot ziens bij ons in de Bloemenwereld!

Lees meer Lees minder
Tuincafé

Tuincafé

Welkom in ons tuincafé


Onze tuincafé medewerkers staan iedere dag, maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 17:00 voor je klaar.


Je kunt bij hen terecht voor een overheerlijk ontbijtje, wat bestaat uit vers gebakken broodjes, koffie of thee, vleeswaren, zoetwaren, kaas en een lekker eitje. Alles samen voor maar €2,95.


Ook heb je de gehele dag een ruime keuze uit vers gebak en koeken, belegde broodjes, warme snacks, gekoelde frisdranken, thee en diverse soorten koffie, waaronder bijvoorbeeld een Italiaanse, vanille, noten of karamel variant.


 


High Tea


Ook is het mogelijk om in ons tuincafé te genieten van een High Tea. Een oude Engelse traditie die in Nederland steeds vaker voorkomt. Alles wat bij een High Tea geserveerd wordt, moet vast te houden zijn 'tussen je vinger en duim'.


Tijdens deze High Tea kun je genieten van onder andere warme, zoete en hartige hapjes, chocolade, sandwiches, koekjes en bonbons. Wist je dat je ook een High Tea cadeaukaart kunt kopen? Voor vragen kun je altijd terecht bij het tuincafé of bij de servicebalie.


Als je een bezoekje brengt aan onze winkel, schuif gerust aan in ons altijd gezellige tuincafé!

Lees meer Lees minder
Adres

Adres

Kun je ons niet vinden ?


Intratuin Drachten is sinds 2006 gevestigd aan de noordkant van Drachten, richting Opeinde, op het bedrijventerrein Nijtap. Ons officiële adres is: Dukaat 1, 9207 MB Drachten. Bovenaan deze pagina vind je een plattegrond.


 


Kent je navigatiesysteem de Dukaat in Drachten niet?


Dit kan komen omdat het adres pas sinds 2013 bestaat. Daarvoor was ons adres Nijtap 18, 9218 PB Opeinde. We zijn dus niet verhuisd, maar hebben alleen een ander adres gekregen. Als je je navigatiesysteem op het oude adres instelt, dan vind je ons ook!

Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

kerstworkshop

kerstworkshop

KERSTWORKSHOP


Donderdag 15 & vrijdag 16 december 2016Ook dit jaar hebben we weer 2 verschillende kerstworkshops. Op donderdag maken we een traditioneel kerststuk op een glazen schaal. Op vrijdag kun je een kerstarrangement op een frame maken, met echte bolgewassen.


Zoals altijd, staan de workshops onder professionele begeleiding en gaat het in een ongedwongen sfeer. Wij zorgen voor koffie/thee en iets lekkers.Traditioneel kerststuk


Datum:    Donderdag 15 december 2016


Tijd:          19:00 uur


Kosten:    24.99 per persoonKerstarrangement op frame


Datum:    Vrijdag 16 december 2016


Tijd:          19:00 uur


Kosten:    39.99 per persoon
Je kunt je opgeven bij de servicebalie in de hal, per e-mail info@drachten.intratuin.nl of per telefoon (0512 540999).


Opgeven kan tot en met zaterdag 10 december 2016.

Lees meer Lees minder
KW kerst

KW kerst

KINDERWORKSHOP KERSTSTUKJE MAKEN


Woensdag 14 december 2016


Ook dit jaar organiseren we weer een kinderworkshop kerstukje maken. Doe je mee? Schrijf je in bij de servicebalie of stuur een mail naar info@drachten.intratuin.nl. Het kost € 2,50 en we schenken er ook een lekker drankje bij!

Lees meer Lees minder
schoentje zetten

schoentje zetten

LAARSJE ZETTEN


Vanaf 14 november 2016.


Haal een knutselvel bij ons op en zet je eigen laarsje in elkaar. Zet hem weer bij ons klaar en misschien heeft Sinterklaas er op zaterdag 3 december wat in gedaan... ???

Lees meer Lees minder