• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Nijkerk

Intratuin Nijkerk

Intratuin Nijkerk is veel meer dan een tuincentrum. Ons bedrijf heeft haar roots in het bloemisten vak en daarom kun je bij ons terecht voor bloemen rond alle gelegenheden van rouw tot verrassing, compleet met bezorging aan huis! In ons bedrijf vind je altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. En, natuurlijk zijn wij 7 dagen in de week open! Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Nijkerk!

Henk Buijtenhuis
Henk BuijtenhuisBedrijfsleider Intratuin Nijkerk

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Nijkerk
Het Spaanse Leger 1
3862 NW Nijkerk
033-2457644

m.moons@nijkerk.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijdenIntratuin Nijkerk is alle zondagen open 12:00 tot17:00 uur. M.u.v. zondag 16 april, 1e Paasdag en zondag 4 juni, 1e Pinksterdag dan zijn we gesloten.


Woensdagavond 22 maart extra koopavond. Open van 09:30 uur tot 21:00 uur.


 

Laatste nieuws

H

H

High Tea


Gezellig samen met familie of vriendinnen genieten van heerlijke zoete- en hartige lekkernijen, geserveerd met verschillende soorten thee. Een soort lunch.... maar dan nét even anders. Een high tea arrangement kost 14,95 per persoon.


De high tea is tot een dag van te voren te reserveren in ons tuincafé of telefonisch 033-2457644.


Cadeau-idee! Onze speciale High tea digitale cadeaukaart. Deze kaart is te verkrijgen bij onze horeca, kassa en servicebalie.


Lees meer Lees minder

Evenementen en workshops

.

.

Trendworkshop
LENTESCHAAL
voor buiten


Kom op donderdag 9 maart een gezellige lenteschaal vullen bij Intratuin Nijkerk!


Ga aan de slag met mooie voorjaarsbloeiers, bollen, mos en hout en decoreer zo jouw lenteschaal.


 


Kosten:                   


inclusief materialen en ondergrond (keuze uit roze, lichtgrijs, groen en blauw)
€21,00


 


Inclusief materialen en exclusief ondergrond (je neemt zelf je eigen schaal mee, diameter ±37cm)
€15,00


Neem voor informatie en inschrijven contact op met onze servicebalie tel. 033 2457644

Lees meer Lees minder
Kinderworkshop

Kinderworkshop

Kinderworkshop


30 januari t/m 26 februari kinderspeurtocht door onze winkel. Een speurvel is gratis op te halen bij onze servicebalie.


Woensdag 1 maart pannekoek versieren. Dit jaar gaan we een gezondere versie maken. We gaan de pannenkoek versieren met fruit bijvoorbeeld in de vorm van een uil.Kosten 2,50 pp. Tussen 12:00 en 15:00 uur kun je hiervoor bij ons terecht.


Zaterdag 18 tot en met 25 maart Blotenvoeten pad (gratis activiteit). In onze winkel gaan we een pad uitzetten met verschillende ondergronden van zand tot gras van houtsnippers tot steen. Maak spelenderwijs kennis met de natuur. Je moet wel een beetje tegen vieze voeten kunnen.


Zaterdag 18 en zaterdag 25 maart Workshop wormenbak maken. Een doorzichtige accubak gaan we vullen met verschillende soorten grond. Doordat de bak doorzichtig is kun je duidelijk alle laagjes zien. We maken alleen de wormenbak. Thuis kun je opzoek naar wormen.Kosten 2,50. Starten tussen 14:00 en 15:00 uur


3 april t/m 16 april. Zolang de voorraad strekt kun je bij onze servicebalie een paasknutselvel ophalen. Kom je tussen vrijdag 14 en 17 april je geknutselde paasmandje showen bij onze servicebalie dan krijg je van ons een leuke attentie.


Woensdag 26 april Vlinder figuur zaaien. Met stiften gaan we een schaal versieren. Daarna gaan we met een sjabloon een vlinder figuur zaaien met tuinkerszaadjes.Kosten 2,50 pp en starten tussen 14:00 en 15:00 uur. 30 januari t/m 26 februari kinderspeurtocht door onze winkel. Een speurvel is op te halen bij onze servicebalie.


De kosten zijn 2,50 euro per persoon/per workshop.  De speurtocht is gratis. Inschrijven kan in de winkel bij onze servicebalie, of bellen naar 033-2457644 of mailen naar info@nijkerk.intratuin.nl

Lees meer Lees minder

Medewerker buitengroen

Intratuin Nijkerk

Voor onze buitengroen afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerker parttime/fulltime minimaal 24 uur per week.


In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verkoop en verzorging van de planten en aanverwante artikelen.Je helpt de klant op een vakkundige, correcte en klantvriendelijke manier. Je helpt mee aan een optimale uitstraling van de afdeling. Op de momenten dat het rustig is op de buitengroen afdeling moet je bereidt zijn mee te werken op andere plekken in de winkel als de situatie daarom vraagt.


Onder de afdeling buitengroen vallen de éénjarige planten, de vaste planten, bomen, heesters, waterplanten en moestuin. De aanverwante artikelen zijn met name potterie en buitendecoratie.


Voor deze vacature zoeken wij een commerciële, klantgerichte, communicatief sterke teamspeler die ook zelfstandig kan werken met een afgeronde groen/verkoop opleiding of met aantoonbare ervaring.


Wij bieden een afwisselende werkplek in een bedrijf met enthousiaste collega's. Het salaris is conform de CAO voor Fashion, Lifestyle en sport en afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.


Intratuin Nijkerk is op de zondagen en feestdagen geopend. Met uitzondering van 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag. Indien je niet in de weekenden of op feestdagen wilt werken kun je niet voor deze functie in aanmerking komen. Alleen serieuze kandidaten vragen wij te reageren. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Wil je reageren? Stuur dan je CV met motivatie, liefst voorzien van een pasfoto naar a.vanhesteren@amersfoort.intratuin.nl. Voor meer info kun je bellen met Henk Buijtenhuis of Colin Jonker 033-2457644 of Anja van Hesteren 033-4611203.

Lees meer Lees minder

Aankomende talenten gezocht

Intratuin Nijkerk

Regelmatig hebben wij leerplekken beschikbaar. Afhankelijk van je studierichting of interesse kan dat zijn op de afdeling groen buiten, kamerplanten, snijbloemen, afdeling dier, tuinwinkel, tuinmeubelen/dis/bbq/kerst, sfeer, logistiek, kassa of horeca.


Op dit moment hebben wij plaats voor "groene" talenten. Wij zoeken collega's, bij voorkeur BBL-leerlingen, die opgeleid worden als verkoopspecialist voor de afdelingen buitengroen, bloemen en kamerplanten.


De belangrijkste taken zijn, het helpen van de klanten en om samen met je collega's te zorgen voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Wij zorgen voor een vakkundige begeleiding.


 


Ben je een enthousiaste, klantvriendelijke, leergierige student(e), op zoek naar een leuke leerplek? Volg je een MBO opleiding. Vindt je het leuk om in een tuincentrum te werken. Heb je zin om je handen uit de mouwen te steken? Informeer dan naar de mogelijkheden. 


Wij zijn een erkend leerbedrijf voor diverse opleidingen. Meer info hierover op de site van SBB leerbedrijven. SBB is een samenvoeging van KCH (kenniscentrum handel), Aequor, Savantis en VTL (vervoer transport en logistiek. 


Voor meer informatie of aanvraag kun je mailen naar a.vanhesteren@amersfoort.intratuin.nl of bellen tijdens openingstijden naar 033-4611203

Lees meer Lees minder