• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Door de drukte bij PostNL, kan het zijn dat jouw online bestelling iets later bezorgd wordt dan gepland.
Intratuin Nijkerk

Intratuin Nijkerk

Intratuin Nijkerk is veel meer dan een tuincentrum. Ons bedrijf heeft haar roots in het bloemisten vak en daarom kun je bij ons terecht voor bloemen rond alle gelegenheden van rouw tot verrassing, compleet met bezorging aan huis! In ons bedrijf vind je altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. En, natuurlijk zijn wij 7 dagen in de week open! Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Nijkerk!

Henk Buijtenhuis
Henk BuijtenhuisBedrijfsleider Intratuin Nijkerk

Faciliteiten

 • PostNL pakketpunt PostNL pakketpunt
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca
 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden

Adres

Routebeschrijving Intratuin Nijkerk
Het Spaanse Leger 1
3862 NW Nijkerk
033-2457644

m.moons@intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag 12:00 - 17:00
Extra openingstijden

Zaterdag 8 december: Vroeg op actie! tussen 8.00 en 10.00 uur 20% korting. zie voorwaarden website.Maandag 24 december gesloten vanaf 17:00 uur.Vrijdag 28 december tuincentrum open van 9:30 tot 21:00 uur. Vuurwerkwinkel open van 8:00 tot 21:00 uur.Zaterdag 29 december tuincentrum open van 9:00 tot 17:30 uur. Vuurwerkwinkel open 8:00 tot 21:00 uurZondag 30 december tuincentrum open van 12:00 tot 17:00 uur. Vuurwerkwinkel gesloten.Maandag 31 december tuincentrum open van 9:30 tot 17:00 uur. Vuurwerkwinkel open van 8:00 tot 17:00 uur.Dinsdag 1 januari gesloten.

Laatste nieuws

8 dec Vroege Vogel korting 20%

8 dec Vroege Vogel korting 20%

Op zaterdagochtend 8 december tussen 8.00 uur en 10.00 uur geldt er een vroege vogel korting van maarliefst 20% op het gehele* assortiment m.u.v. de reguliere voorwaarden.


*Uitgezonderd:


* Blokhutten, bestrating, bestellingen, cadeaukaarten, gasflessen, boeken, horeca, arbeid, levende dieren en het vaste lage prijzenassortiment.


* De korting is alleen geldig op zaterdagochtend 8 december 8:00 tot 10:00 en geldt alleen in de winkel van Intratuin Nijkerk.


* De korting wordt verrekend over de originele prijs.


* De korting is niet inwisselbaar voor contant geld.


* De korting is niet geldig in combinatie met reeds afgeprijsde artikelen of op andere lopende (kortings-) acties en/of aanbiedingen.


Bij retourneren van (één van) de artikelen zal de waarde van het artikel minus de gegeven korting worden uitbetaald.


Bij vermoeden van misbruik is Intratuin gerechtigd de korting ongeldig te verklaren.


Deze actie is uitsluitend geldig bij Intratuin Nijkerk.

lees meer lees minder
Vuurwerk bij Intratuin Nijkerk 2018

Vuurwerk bij Intratuin Nijkerk 2018


Onze online vuurwerk voorverkoop via www.nijkerk.intratuinvuurwerk.nl  is gestart. De webshop is open en het gehele assortiment is te bekijken! Wanneer je besteld via onze webshop profiteer je maximaal:


- je weet zeker dat je de artikelen krijgt die je kiest,


- je profiteert van de speciale voorkoop-actie-prijzen,


- en je krijgt 20% gratis vuurwerk (zelf kiezen!!) over je totale aankoop!


Intratuin Nijkerk heeft een uitgebreide en veilige collectie sier- en knallvuurwerk. De losse verkoop van vuurwerk vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 31 december. Dat is ook het moment dat de online aankopen afgehaald kunnen worden.


Vuurwerk afsteken is een feest! Het vuurwerk van Intratuin is speciaal ontwikkeld om het feestgevoel extra te benadrukken. Mooie kleuren en spectaculaire effecten garanderen een onvergetelijk oud en nieuw. Intratuin heeft een zeer compleet assortiment met voor elk wat wils: vuurwerk voor alle leeftijden en elke portemonee. Van knallers en sierpotten tot aan vuurpijlen en pakketten. En omdat vuurwerk prachtig, maar zeker ook krachtig is, geeft Intratuin het beste veiligheidsadvies en verkopen wij ook onder andere veiligheidsbrillen, aansteeklonten en vuurwerkgrippen.


Het is dit jaar wettelijk niet toegestaan om op zondag 30 december vuurwerk te op te halen. De webshop is dan natuurlijk wel open waarna je nog op maandag 31 dec je vuurwerk kan ophalen.


Kijk voor, en bestel, het mooiste vuurwerk op; www.nijkerk.intratuinvuurwerk.nlOpeningstijden vuurwerkwinkel op 28, 29 en 31 december:


- Vrijdag 28 december             8:00 - 21:00 uur


- zaterdag 29 december          8:00 - 21:00 uur


- Maandag 31 december         8:00 - 17:00 uur


LET OP! Zondag 30 december is er landelijk geen uitgifte van vuurwerk! Webshop is open! Je vindt onze vuurwerkwinkel aan de leverancierskant van het pand


Ons tuincentrum is geopend volgens de "normale" openingstijden.


 


 


 


 

lees meer lees minder
Luxe ontbijt

Luxe ontbijt

Begin je dag goed met een ontbijtje bij Intratuin Nijkerk. Het ontbijt bestaat uit een vers gebakken croissantje, een pistoletje, zoet en hartig broodbeleg een gekookt eitje en een kuipje boter. Dit alles voor 1,50 euro.


Drankjes zijn exclusief. Dan kan je iets uitkiezen wat je zelf lekker vindt in plaats van een standaard kopje thee of koffie. Wat denk je van glas heerlijk vers geperst sinaasappelsap? Of liever warme chocolademelk met slagroom?


Ontbijt wordt geserveerd tot 11:00 uur.

lees meer lees minder
Benegas bij Intratuin Nijkerk

Benegas bij Intratuin Nijkerk

Voor de barbecue, voor een haard of een terrasheater heb je al gauw gas nodig. BeneGas Light is dé veilige lichtgewicht gasfles, geschikt voor zeer veel toepassingen.Intratuin Nijkerk heeft dit altijd op voorraad en we zijn 7 dagen in de week open!


Dus breng je handige lichtgewicht gasfles mee en wissel deze om voor een nieuwe.


Graag tot ziens!

lees meer lees minder
High Tea

High Tea

Gezellig samen met familie of vriendinnen genieten van heerlijke zoete- en hartige lekkernijen, geserveerd met verschillende soorten thee. Een soort lunch.... maar dan nét even anders. Een high tea arrangement kost 14,95 per persoon.


De high tea is tot een dag van te voren te reserveren in ons tuincafé of telefonisch 033-2457644.


Cadeau-idee! Onze speciale High tea digitale cadeaukaart. Deze kaart is te verkrijgen bij onze horeca, kassa en servicebalie.


lees meer lees minder

Evenementen en workshops

woe. 28 nov. kinderworkshop stoomboot maken

woe. 28 nov. kinderworkshop stoomboot maken

Kom gezellig knutselen en maak een mooie Sint stoomboot. Voor iedereen die meedoet heeft de Sint een cadeautje! 


Let op! schrijf je op tijd in voor deze workshop, want vol = vol.


 


Starttijd 14:30 uur


 Kan je niet meedoen met de workshop? Niet getreurd! Bij onze servicebalie kan je het knutselvel afhalen. Knutsel thuis een mooie boot, en haal je cadeautje af bij de servicebalie.


 


Aanmelden kan dmv de link hieronder of bij onze servicebalie. Telefonisch 033-2457644 of mail naar info@nijkerk.intratuin.nl (aanmelden van groepen vanaf 4 kinderen graag telefonisch i.v.m. de beschikbare plekken).


 


Bij minder dan 6 aanmeldingen houden wij het recht voor de workshop te cancelen. Uiteraard worden de deelnemers dan bericht.


 


 

Reserveer lees meer lees minder
woe. 12 dec. Kidsworkshop stroopwafel kerststerren maken.

woe. 12 dec. Kidsworkshop stroopwafel kerststerren maken.

Woe 12 december kidsworkshop stroopwafel kerststerren maken


 


Kom gezellig twee mooie kerststerren maken en versieren! Deze workshop is niet alleen leuk, maar ook lekker: we maken de sterren van stroopwafels dus je kan ze lekker opeten!


 


De kosten voor deze workshop zijn €2,50 per kind, incl alle materialen en een drankje.


 


Groep 1


14:00 uur starten


 


groep 2


15:00 uur starten


 


Aanmelden kan dmv de link hieronder of bij onze servicebalie. Telefonisch 033-2457644 of mail naar info@nijkerk.intratuin.nl (aanmelden van groepen vanaf 4 kinderen graag telefonisch i.v.m. de beschikbare plekken).


 


Bij minder dan 6 aanmeldingen houden wij het recht voor de workshop te cancelen.


 


 

Reserveer lees meer lees minder

Medewerker buitengroen

Intratuin Nijkerk

Voor onze buitengroen afdeling zijn wij op zoek naar een ervaren, zelfstandige medewerker voor minimaal 24 uur per week. Fulltime is bespreekbaar.


In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verkoop en verzorging van de planten en aanverwante artikelen.Je helpt de klant op een vakkundige, correcte en klantvriendelijke manier. Je helpt mee aan een optimale uitstraling van de afdeling. Op de momenten dat het rustig is op de buitengroen afdeling moet je bereidt zijn mee te werken op andere plekken in de winkel als de situatie daarom vraagt.


Onder de afdeling buitengroen vallen de éénjarige planten, de vaste planten, bomen, heesters, waterplanten en moestuin. De aanverwante artikelen zijn met name potterie en buitendecoratie.


Voor deze vacature zoeken wij een commerciële, klantgerichte, communicatief sterke teamspeler die zelfstandig kan werken. Een afgeronde (of lerende voor) groen/verkoop opleiding of aantoonbare ervaring is een must.


Wij bieden een afwisselende werkplek in een bedrijf met enthousiaste collega's. Het salaris is conform de CAO Retail Non Food. Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.


Intratuin Nijkerk is op de zondagen en feestdagen geopend. Met uitzondering van 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag. Indien je niet in de weekenden of op feestdagen wilt werken kun je niet voor deze functie in aanmerking komen. Alleen serieuze kandidaten vragen wij te reageren. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Wil je reageren? Stuur dan je CV met motivatie, liefst voorzien van een pasfoto naar m.moons@intratuin.nl. Voor meer info kun je bellen met Marcel Moons: 033-2457644.

lees meer lees minder

Leerling groenopleiding

Intratuin Nijkerk

Volg je een opleiding tot hovenier of de opleiding groene detailhandel of volg je een andere "groene" opleiding? Op onze afdeling groen buiten hebben wij een leerplek voor een BBL- of BOL leerling.


Naast je studie werk je mee op onze groenbuitenafdeling en zorg je samen met de collega's voor een goed verzorgde afdeling, waarbij alles netjes, opgeruimd en aangevuld is. Daarnaast help je de klanten met hun vragen. Uren zijn in overleg af te stemmen zodat het past bij de studie die je volgt.


Ben je leergierig, klant-, servicegericht en communicatief sterk? Vind je het leuk om in een tuincentrum te werken? Dan nodigen wij je uit te solliciteren.


Wij bieden een goede begeleiding voor je studie en een afwisselende werkplek met enthousiaste collega's. 


Het salaris is conform de CAO Retail Non Food. Afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.


Intratuin Nijkerk is op de zondagen en feestdagen geopend. Met uitzondering van 1e Paasdag, 1e Pinksterdag en 1e Kerstdag. Indien je niet in de weekenden of op feestdagen wilt werken kun je niet voor deze functie in aanmerking komen. BOL- stage leerlingen uitgezonderd. De stage kan wel op door de weekse dagen plaats vinden. Alleen serieuze kandidaten vragen wij te reageren. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Wil je reageren? Stuur dan je CV met motivatie, liefst voorzien van een pasfoto naar m.moons@intratuin.nl. Voor meer info kun je bellen met Marcel Moons: 033-2457644.

lees meer lees minder