• Voor het beste groenadvies
 • Alles voor huis, tuin en dier
 • 51 winkels in Nederland
Intratuin Nijkerk

Intratuin Nijkerk

Intratuin Nijkerk is veel meer dan een tuincentrum. Ons bedrijf heeft haar roots in het bloemisten vak en daarom kun je bij ons terecht voor bloemen rond alle gelegenheden van rouw tot verrassing, compleet met bezorging aan huis! In ons bedrijf vind je altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Nijkerk.


 Henk Buijtenhuis
Henk BuijtenhuisBedrijfsleider Intratuin Nijkerk

Faciliteiten

 • Verkoop graszoden Verkoop graszoden
 • Horeca Horeca
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Toiletten Toiletten
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Vuurwerk verkoop Vuurwerk verkoop
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Inname Nationale Bloemenbon Inname Nationale Bloemenbon
 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon

Adres

Routebeschrijving Intratuin Nijkerk
Het Spaanse Leger 1
3862 NW Nijkerk
033-2457644

m.moons@nijkerk.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 21:00
Zaterdag 09:00 - 17:30
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

Woensdag 9 november extra koopavond. Open van 09:30 tot 21:00 uur


PER 20 NOVEMBER IS INTRATUIN NIJKERK ALLE ZONDAGEN GEOPEND VAN 12:00 TOT 17:00 UUR. M.U.V. DE FEESTDAGEN DIE OP ZONDAG VALLEN.


Zondag 20 november van 12:00 tot 17:00 uur


Zondag 27 november van 12:00 tot 17:00 uur


Zondag 4 december van 12:00 tot 17:00 uur


Zondag 11 december van 12:00 tot 17:00 uur


Zondag 18 december van 12:00 tot 17:00 uur


Zondag 25 december, 1e Kerstdag GESLOTEN


Maandag 26 december, 2e Kerstdag, geopend van 12:00 tot 17:00 uur


Zondag 1 januari GESLOTEN


Zondag 16 april, 1e Paasdag GESLOTEN


Zondag 4 juni, 1e Pinksterdag GESLOTEN

Laatste nieuws

H

H

High Tea


Gezellig samen met familie of vriendinnen genieten van heerlijke zoete- en hartige lekkernijen, geserveerd met verschillende soorten thee. Een soort lunch.... maar dan nét even anders. Een high tea arrangement kost 14,95 per persoon.


De high tea is tot een dag van te voren te reserveren in ons tuincafé of telefonisch 033-2457644.


Cadeau-idee! Onze speciale High tea digitale cadeaukaart. Deze kaart is te verkrijgen bij onze horeca, kassa en servicebalie.


Lees meer Lees minder
koffie

koffie

Uitgestelde koffie


Wat in Napels en Amsterdam kan, kan ook bij Intratuin in Nijkerk.


De traditie is begonnen in Napels (Italië), en begint zich nu razendsnel over de wereld te verspreiden. Het principe is simpel. Je bestelt voor jezelf een koffie en bestelt daar één of meerdere "uitgestelde koffie" bij. De uitgestelde koffie krijg je niet zelf maar komt via een muntje in een pot terecht. Een medeburger die een kop koffie niet zelf kan betalen, kan dan op een later moment zo'n uitgestelde koffie cadeau krijgen van jou. Zo helpen we onze mede-Nijkerker die het niet zelf kan betalen en er ook wel eens even uit wil.


 Hoe gaat het in zijn werk?


- Je herkent de deelnemende horeca aan de sticker op de deur.


- Op de bar bij de kassa staat een pot met een "uitgestelde koffie" sticker.


- Als je een uitgestelde koffie afrekent doet de tuincafé medewerker een muntje vanuit de kassa in de pot.


- De muntjes in de pot geven aan dat er een "uitgestelde koffie" besteld kan worden door iemand die het (even) niet zelf kan betalen.


- Als zo'n uitgestelde koffie wordt besteld gaat een muntje weer vanuit de pot in de kassa.


 


Aardig zijn voor een ander kost je hooguit een kop koffie!


U doet toch ook mee?

Lees meer Lees minder

Horeca medewerker m/v 24 uur per week

Nijkerk

Voor onze horeca afdeling zijn wij op zoek naar een enthousiaste medewerk(st)er voor gemiddeld 24 uur per week.


De hoofdtaken binnen deze funtie zijn het bereiden van de gerechten, snacks en drankjes, bedienen van klanten aan de counter, het smaakvol presenteren van de producten en het ordelijk houden van restaurant, counter en spoelkeuken. Samen met je collega's zorg je voor een uitnodigende sfeer in ons tuincafé, die je op bepaalde momenten zelfstandig bemant. Je zorgt dat de klant met een tevreden gevoel onze winkel verlaat.


Wij zoeken een gastvrije, servicegerichte collega met aantoonbare horeca ervaring. De nieuwe collega moet van aanpakken weten en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.


De werkuren worden in onderling overleg vastgesteld. Vanaf 20 november zijn wij alle zondagen geopend. In je werkweek zit altijd een weekenddag. Tevens moet je de bereidheid hebben op de koopavond en een aantal feestdagen te werken.


Wij bieden een afwisselende werkplek in een bedrijf met enthousiaste collega's. De salariëring is conform de tuincentrum CAO en afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.


Is dit jouw werkplek reageer dan door je CV met motivatie en liefst voorzien van een pasfoto te sturen naar a.vanhesteren@amersfoort.intratuin.nl Voor meer info kun je bellen met Henk Buijtenhuis of Colin Jonker 033-2457644 of Anja van Hesteren 033-4611203.


Indien je niet in de weekenden of feestdagen wilt werken dan kun je niet voor deze functie in aanmerking komen.Alleen serieuze kandidaten vragen wij te reageren. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


 


 


 


 


 


 


 

Lees meer Lees minder

Medewerker bloemen m/v 20 uur per week

Nijkerk

Voor onze bloemenshop afdeling zijn wij op zoek naar een service-gerichte commerciële medewerk(st)er voor 20 uur per week.


In deze functie verricht je alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van verkoop en verzorging van de snijbloemen en aanverwante artikelen. Je helpt de klant op een vakkundige, correcte en klantvriendelijke manier. En je helpt mee aan een optimale uitstraling van de afdeling. Naast het werken op de snijbloemenafdeling moet je ook bereidt zijn mee te werken op andere plekken in de winkel als de situatie daarom vraagt.


Bij voorkeur beschik je over een diploma (V)MBO bloem of tuincentrum. Ben je lerende hiervoor of heb je aantoonbare ervaring dan kun je ook solliciteren.


Vanaf 20 november is Intratuin Nijkerk alle zondagen geopend van 12:00 tot 17:00 uur met uitzondering van 1e Paasdag en 1e Pinksterdag. In je werkweek zit altijd een weekenddag. Tevens moet je bereidt zijn de koopavond en een aantal feestdagen te werken.


Wij bieden een afwisselende werkplek in een bedrijf met enthousiaste collega's. De salariëring is conform de tuincentrum CAO en afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring.


Wil je reageren stuur dan je CV met motivatie, liefst voorzien van een pasfoto, naar mailto:a.vanhesteren@amersfoort.intratuin.nl  Voor meer info kun je bellen met Henk Buijtenhuis of Colin Jonker 033-2457644 of Anja van Hesteren 033-4611203.


Indien je niet in de weekenden of op feestdagen wilt werken dan kun je niet voor deze functie in aanmerking komen. Alleen serieuze kandidaten vragen wij te reageren. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


 


 

Lees meer Lees minder