• Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
 • Alles voor huis, tuin & dier
 • Beste groenadvies
 • Voorraad bekijken van 52 winkels
Nu gratis verzending bij online bestellen van tuinmeubelen en barbecues vanaf € 500
Intratuin Weert

Intratuin Weert

Intratuin Weert is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tips en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Even pauze tijdens het shoppen? Dat kan in ons gezellige Tuincafé. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Weert.
Chris Brans
Chris BransOndernemer Intratuin Weert

Faciliteiten

 • Inname Nationale Tuinbon Inname Nationale Tuinbon
 • Inname VVV cadeaubon Inname VVV cadeaubon
 • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
 • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
 • Verkoop high tea cadeaukaart Verkoop high tea cadeaukaart
 • Nuttigen high tea Nuttigen high tea
 • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
 • Tuinontwerp studio Tuinontwerp studio
 • Snijbloemen afdeling Snijbloemen afdeling
 • Toiletten Toiletten
 • Invalidentoilet Invalidentoilet
 • Invalidenparkeerplaats Invalidenparkeerplaats
 • Cadeaukaarten verkoop Cadeaukaarten verkoop
 • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje
 • Gratis Wifi Gratis Wifi
 • Bezorgservice Bezorgservice
 • Horeca Horeca

Adres

Routebeschrijving Intratuin Weert
Roermondseweg 147
6004 PC Weert
0495-450400

info@weert.intratuin.nl

Openingstijden

Maandag 11:00 - 18:00
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 21:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Extra openingstijden

november en december elke zondag open van 12 tot 17 uur


Evenementen en workshops

High Tea 14,95 per persoon

High Tea 14,95 per persoon

Een gezellige High Tea


Onze horeca afdeling biedt High Tea zoals het hoort. Diverse exclusieve theesoorten geserveerd in stijlvol servies. De heerlijke zoete en hartige snacks, zoals muffins en scones, maken deze High Tea tot een ware verwennerij. Simpelweg genieten omdat je het hebt verdient.


RESERVEREN


De kosten voor een High Tea zijn 14,95 per persoon en kan dagelijks tussen 13 en 16 uur met uitzondering van zondagen en feestdagen. Reserveer minimaal 2 dagen van tevoren.


Geef eventuele speciale wensen vooraf door zodat wij hier rekening mee kunnen houden.


Je kunt een High Tea telefonisch resereveren door rechtstreeks contact op te nemen met het Tuincafé of een aanvraag doen via de onderstaande button.


telefoonnummer Tuincafe 0495-450400 - menu keuze 6

Reserveer lees meer lees minder
Tuinschets service

Tuinschets service

Tuinschets in 1 uur


Wilt u een creatief idee voor uw tuin? Bij Intratuin Weert kunt u een afspraak maken met een ervaren tuinontwerper Adje Hennissen.
Reserveren is mogelijk via info@weert.intratuin.nl of
telefonisch tijdens openingstijden (0495-450400)


Meelopen door winkelWilt u advies over tuinplanten, standplaats, ligging, grond etc. Dan loop ik kosteloos 15-20 min met u mee om u op weg te helpen met uw tuin ideeën en keuze van planten.
Mocht u daarna geïnteresseerd zijn in een tuinschets dan maken we een afspraak. Dan heb ik meer tijd om uw wensen tot uitdrukking te brengen in een plan.


Persoonlijk adviesEen persoonlijk advies duurt circa 1 uur. In dit uur maak ik een globale inrichtingsschets voor uw tuin. Dit is een potloodtekening op schetspapier. Bij het maken van de inrichtingsschets luister ik naar uw wensen en vertaal ik dit, rekening houdend met ligging van het huis, materialen, kleur.


Wat zijn de kosten?


Tuinschets in 1 uur is gratis*. In eerste instantie betaalt U 30 euro, waarbij U een voucher ter waarde van 30 euro korting ontvangt die U kunt gebruiken bij een besteding vanaf 300 euro.


Afspraak op een andere locatie?Het is mogelijk om een afspraak bij u thuis te maken. Neem dan contact op met Adje Hennissen 06/23006098. De prijzen zijn hetzelfde als bij Intratuin.


Na het schetsadviesNa het schetsadvies is het mogelijk om de gemaakte schets uit te werken tot een tuinontwerp en/of beplantingsplan. Het tuinontwerp is een gedetailleerde uitwerking van de schets. De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de tuin.
Laat u een tuinontwerp of beplantingsplan maken dan worden de kosten van het schetsuur in mindering gebracht op de kosten van het tuinontwerp.
Na het tekenen van de opdrachtbevestiging ga ik voor u aan de slag. Op verzoek kunt u kosteloos met een erkende hovenier in contact gebracht worden.


Vragen?Heeft u vragen over de tuinschets service dan kunt u terecht bij Adje Hennissen Tuinontwerpburo
T: 0623006098
Of adjehennissen@hotmail.com


Benodigdheden om tuinschets te kunnen maken: • een plattegrond van uw tuin op schaal van 1:50 (Kleine tuinen tot 150m2) of 1:100 (Middelgrote tuinen tot 500m2) of 1:200 (grote tuinen tot 1500m2)

 • Foto’s van de bestaande situatie, zowel van de tuin als van het huis.Een wensenlijst met alles wat u wel en niet wilt. Als u zelf al een schets heeft gemaakt, neem deze dan mee! Als u een beplantingsplan wilt neem dan het tuinontwerp mee.

 • Voorbeelden van uw ideale tuin gezien, neem deze foto’s dan ook mee. Tuinschets wordt verzorgd door: Adje Hennissen Tuinontwerpburo


 

Reserveer lees meer lees minder
Inloopworkshop voor kinderen

Inloopworkshop voor kinderen

Workshop overzicht 2018


​Iedere 1e en 3e woensdagmiddag van de maand en met regelmaat op zaterdagen organiseren wij een leuke inloopworkshop voor kinderen. 


Wil je meedoen? Reserveer dan je deelname via de klantenservice of je kunt een reserveringsaanvraag doen via onderstaande reserveringsbutton.


Voor deelname vragen wij een geringe vergoeding van 2,50 euro per persoon.


Dit is inclusief alle benodigde materialen. De inloopworkshop start om 14:00 en duurt tot 16:00 


Hieronder het programma:


-wo-25-jul         Kwal met krultentakels maken

Reserveer lees meer lees minder

Seizoensmedewerker

Intratuin Weert

Heb jij een tussenjaar in je studie? Dan is deze vacature misschien iets voor jouw!


Voor de tuinplanten afdeling zijn wij op zoek naar (tijdelijke) versterking van ons team. (24-38 uur)


Functie eisen:


Je bent leergierig en enthousiast


Je bent bezig met een studie of wilt binnenkort je studie weer oppakken


Je hebt een proactieve instelling


Je bent klantvriendelijk en servicegericht en je steekt graag je handen uit de mouwen


Wij bieden:

Intratuin Weert is een dynamisch bedrijf met een leuk team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Onze branche kenmerkt zich door seizoensgebonden piek- en dal momenten, waarbij sprake is van werken op koopavonden, zaterdagen en zon- en feestdagen. Het werken met deze seizoensgebonden momenten zie jij als een extra uitdaging.


Wij bieden je een leuke en afwisselende baan in een bloeiende en inspirerende omgeving. Salariëring en overige voorwaarden zijn conform de Cao Fashion, Sport & Lifestyle incl. de Tuinbranche.


Solliciteren:


Herken jij je in bovenstaande vacature en ben je gemotiveerd om ons team te komen versterken? Stuur dan een motivatie en CV naar Marcia Brans via personeelszaken@weert.intratuin.nl


Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Dennis Van Mill, telefoonnummer 0495-450400


lees meer lees minder

Medewerker Tuinplanten M/V

Intratuin Weert
Functie:

Voor deze functie (24-38 uur) zijn wij op zoek naar en proactieve en flexibele collega voor de tuinplanten afdeling. Deze afdeling omvat o.a. de assortimenten tuinplanten, buitenpotten en tuinhout.


Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de klanten. Je biedt een optimale service en je kunt uitleg geven over de producten van deze afdeling. Je zorgt ervoor dat de winkel er altijd tip-top uitziet en voert je werkzaamheden uit op een gestructureerde en efficiënte wijze.


Je legt in deze functie verantwoording af aan het sectorhoofd van deze afdeling. Klantgerichtheid, samenwerken, flexibiliteit en leervermogen zijn steekwoorden die in deze functie niet mogen ontbreken.


Functie-inhoud:


Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten bij verkoop, advies en hulp en eventuele klachten en streeft naar het realiseren van een optimaal verkoopresultaat.


Je houdt de afdeling op orde waarbij je taken o.a. omvatten inruimen van de leveringen, verzorgen van de planten, het op orde houden van de plantentafels en de schappen en het overzichtelijk en aantrekkelijk presenteren van acties en promoties.


Je draagt verbeterpunten aan voor het optimaliseren van de winkeloperatie en draagt bij aan een optimale teamspirit en werksfeer.


De Functie eisen:


Je hebt (V)MBO werk- en denkniveau


Je bent enthousiast en hebt affiniteit en ervaring met tuinplanten


Een opleiding ‘het groen’ heeft de voorkeur


          (hoveniers- of andere groenopleiding)


Je hebt een proactieve en flexibele instelling


Je bent commercieel, klantvriendelijk en servicegericht


Je steekt graag je handen uit de mouwen en hebt geen 9 to 5 mentaliteit


Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken


Wij bieden:


Intratuin Weert is een dynamisch bedrijf met een leuk team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Onze branche kenmerkt zich door seizoensgebonden piek- en dalmomenten, waarbij sprake is van werken op koopavonden, zaterdagen en zon- en feestdagen. Het werken met deze seizoensgebonden momenten zie jij als een extra uitdaging.


Wij bieden je een leuke en afwisselende baan in een bloeiende en inspirerende omgeving. Salariëring en overige voorwaarden zijn conform de Cao Fashion, Sport & Lifestyle incl. de Tuinbranche.


Solliciteren:


Herken jij je in bovenstaande vacature en ben je gemotiveerd om ons team te komen versterken? Stuur dan een motivatie en CV  Marcia Brans via personeelszaken@weert.intratuin.nl


Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Dennis van Mill, telefoonnummer 0495-450400

lees meer lees minder

Stagiair

Intratuin Weert
Functie:

Ben jij op zoek naar een stageplek? Intratuin Weert biedt voor alle afdelingen een leuke stageplaats voor schoolgaande stagiaires, toegespitst op de studierichting die jij volgt. Wij bieden o.a. stageplaatsen voor bloemist, dieren, binnen- of buitengroen.


Er zijn ook (beperkte) plaatsen beschikbaar voor een BBL stage.


Functie eisen:

Je bent leergierig en enthousiast


Je doet een VMBO of MBO opleiding


Je hebt een proactieve instelling


Je bent klantvriendelijk en servicegericht en je steekt graag je handen uit de mouwen


Wij bieden:

Van Intratuin kun je verwachten dat je vakkundig wordt begeleid en samen werkt met een leuk team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Intratuin Weert is een erkend leerbedrijf.


Solliciteren:

Herken jij je in bovenstaande vacature en ben je gemotiveerd om bij ons te komen werken en leren? Stuur dan een motivatie en CV naar Marcia Brans via personeelszaken@weert.intratuin.nl


Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Marcia Brans via telefoonnummer 0495-450400

lees meer lees minder

Weekend Medewerker Kassa m/v (weekeinde en koopavond hulpkracht)

Intratuin Weert
Functie:

Voor deze functie (7-12 uur) zijn wij op zoek naar een enthousiaste en representatieve scholier die de klant op een zo goed mogelijke manier kan bedienen.


Jij bent het eerste aanspreekpunt voor klanten. Je bedient de kassa op zodanige wijze dat de klanten vlot, accuraat en vriendelijk worden geholpen. Je pakt planten en cadeaus in voor klanten en zorgt voor een schone en nette werkomgeving.


Daarnaast zorg je voor een nauwkeurige en nette afhandeling van de geldstroom en zorgt dat het kasgeld tijdig wordt afgestort. Je signaleert en meldt verkeerde of niet gescande artikelen en hebt daarin een proactieve houding. Je gaat discreet en effectief om met beveiligingssituaties. In al je werkzaamheden toon je een proactieve dienst- en service-verlenende houding.


Je legt in deze functie verantwoording af aan het sectorhoofd van deze afdeling. Klantgerichtheid, samenwerken, flexibiliteit en leervermogen zijn steekwoorden die in deze functie niet mogen ontbreken.


Functie-inhoud:

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten bij verkoop, advies en hulp en eventuele klachten. Je spreekt de klanten op een vriendelijke manier aan en rekent de aankopen vlot en accuraat af. Je bent mede verantwoordelijk voor een goede, klantgerichte werksfeer aan de kassa.


Je houdt de klanten mee in de gaten en signaleert of er extra kassa’s open moeten en zorgt voor orde en netheid op de werkplek.


Naast de kassawerkzaamheden verricht je ook werkzaamheden aan de klantenservice en help mee met het uitprijzen van artikelen.


Je bent beschikbaar in het weekend, de koopavonden en tijdens de (school) vakanties.


Je draagt verbeterpunten aan voor het optimaliseren van de winkeloperatie en draagt bij aan een optimale teamspirit en werksfeer.


De Functie eisen:

Je hebt minimaal (V)MBO werk- en denkniveau


Je bent nauwkeurig en stressbestendig


Je bent integer en discreet


Je bent enthousiast en hebt affiniteit en ervaring


Je bent commercieel, klantvriendelijk en servicegericht


Je steekt graag je handen uit de mouwen en hebt geen 9 to 5 mentaliteit


Je kunt goed zelfstandig en in teamverband werken


Je bent beschikbaar op in de weekeindes, koopzondag en feestdagen en op koopavonden en tijdens (school)vakanties.


Wij bieden:

Intratuin Weert is een dynamisch bedrijf met een leuk team van enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Onze branche kenmerkt zich door seizoensgebonden piek- en dalmomenten, waarbij sprake is van werken op koopavonden, zaterdagen en zon- en feestdagen. Het werken met deze seizoensgebonden momenten zie jij als een extra uitdaging.


Wij bieden je een leuke en afwisselende baan in een bloeiende en inspirerende omgeving. Salariëring en overige voorwaarden zijn conform de CAO Tuincentra.


Solliciteren:

Herken jij je in bovenstaande vacature en ben je gemotiveerd om ons team te komen versterken? Stuur dan een motivatie en CV Marcia Brans via personeelszaken@weert.intratuin.nl


Voor inhoudelijke vragen kun je bellen met Yvonne Saelmans, telefoonnummer 0495-450400 


 

lees meer lees minder