• Alles voor huis, tuin & dier
  • Beste groenadvies
  • Voorraad bekijken van 52 winkels
  • Alles voor huis, tuin & dier
  • Beste groenadvies
  • Voorraad bekijken van 52 winkels
Intratuin Zwevegem (België)

Intratuin Zwevegem (België)

Vanaf nu zijn we 7/7 open zodat we onze klanten goed kunnen verspreiden over de week en de winkel. Wij nemen hierbij natuurlijk extra hygiënische maatregelen. Er zal een medewerker aan de ingang staan die de klant attent maakt op de regels. De handvaten van de winkelkarretjes zullen ontsmet worden en we scherpen uiteraard onze hygiëneregels aan. We vragen jullie bij een bezoek aan Intratuin de veiligheidsmaatregelen te respecteren. Tot snel! Deze Intratuin vestiging is terug open! Wij heten u graag welkom. 


Intratuin staat voor de nieuwste trends en leukste ideeën voor huis en tuin. Ontdek ons ruime en gevarieerde aanbod en laat je inspireren.


Ontdek onze groengarantie


Intratuin biedt unieke garantie op buitenplanten. Indien een plant, boom of struik binnen zes maanden na aankoop niet aanslaat, ontvangt u een nieuw exemplaar. Neem wel de plant, het etiket en de kassabon mee naar de winkel.


Nieuwe trends
Bij Intratuin volgen we de nieuwe trends op de voet: bv. buiten koken, outside living, groentrends, … We geven daarom ook regelmatig workshops en demonstraties om deze nieuwe trends en producten aan onze klanten voor te stellen.


Voor elke stijl wat wils 
Iedereen heeft zijn eigen stijl. Hou je van modern en strak? Of kies je eerder een landelijke look? Zowel voor binnen als buiten kan je bij ons kiezen uit verschillende stijlen.


Onze service
Als klant kan je bij Intratuin Zwevegem gratis een bestelwagen huren om je aankopen mee naar huis te nemen. Vraag naar de voorwaarden bij onze servicebalie. Het huren van een bestelwagen, cadeaukaarten, ... het zijn slechts enkele zaken die we aanbieden. Bovendien kan je bij ons je Ecocheque en Ecopass omruilen. Gebruik ze bij je aankoop van een uitgebreid assortiment.


Tips voor binnen en buiten 
Onze werknemers zijn gespecialiseerd in hun vakgebied. Zij helpen je dan ook graag verder en geven het nodige advies.

Faciliteiten

  • Betalen met creditcard Betalen met creditcard
  • Wisselen gasflessen Wisselen gasflessen
  • Rolstoelen aanwezig Rolstoelen aanwezig
  • Toiletten Toiletten
  • Verhuur aanhangwagen en/of busje Verhuur aanhangwagen en/of busje

Adres

Routebeschrijving Intratuin Zwevegem (België)
Otegemstraat 319
8550 Zwevegem
056/75 55 25

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 18:00
Zondag 09:30 - 18:00
Extra openingstijden

Wij zijn terug open! 


Laatste nieuws

Café Légumes

Café Légumes

Veroniek, Machteld en Marieke delen een passie voor groenten, geloven in de kracht van voeding en kiezen zoveel mogelijk voor bio, lokaal en duurzaam geteeld. Elk vanuit eigen deskundigheid en ervaring, bundelen ze hun krachten tot Café Légumes.
De keuken van Café Légumes staat voor kraakverse, gezonde en gevarieerde gerechten waarin groenten centraal staan. Heerlijke soepen, kleurrijke salades en energierijke warme groentegerechten boordevol vitaminen en mineralen, een ware boost voor het lichaam.   
Je vindt de lunchbar van Café Légumes in Intratuin Zwevegem elke weekdag (behalve dinsdag) tussen 11:30 en 14:00.  Voor iedereen toegankelijk, je vindt er ook dagelijks een vlees-of vissuggestie.

lees meer lees minder
Solliciteren kan via werkenbij.intratuin.be

Solliciteren kan via werkenbij.intratuin.be

Zie jij je binnenkort schitteren in het team van Intratuin Zwevegem?


Solliciteren kan vanaf nu heel gemakkelijk via werkenbij.intratuin.be!


Misschien tot binnenkort?

lees meer lees minder