Laden..

Doneer jouw oude kerstballen, en maak een ander blij

Gun jouw oude kerstballen een tweede leven en geef daarmee een ander een fijne kerst. Neem jouw kerstspullen vóór eind november mee naar Intratuin of lever ze in bij Kringloopwarenhuis Het Goed. Begin december maken we meer dan 200 gezinnen blij met een compleet aangeklede kerstboom.

Zo werkt het:
In iedere Nederlandse Intratuin kun jij in november je oude kerstspullen inleveren. Deze worden door onze medewerkers verzameld en zij maken er mooie kerstpakketten van met o.a. een kunstkerstboom en kerstballen.

Begin december doet elke winkel een oproep: ‘Welk gezin gun jij een fijne kerst en waarom?’ In de winkel schrijf je op de papieren 'kerstbal' wie jij een tweedekans-kerstpakket gunt en deze hang je in de kerstboom op de winkelvloer. Ook zullen onze winkels op hun eigen social media kanalen een oproep doen. Volg jij jouw favoriete Intratuin winkel al op Facebook of Instagram? Dan zie je het vanzelf voorbijkomen!

Na deze oproep worden door elke vestiging 5 gezinnen verrast met een kerstpakket. Uiteraard gaat er niets verloren en worden de overgebleven ballen, die niet in een pakket zijn gekomen, opgehaald door ‘Het Goed’. Dit gebeurt allemaal begin december, zodat de overgebleven kerstpullen ook deze kerst een tweede leven kunnen krijgen.

Doe je mee?

 

Deze actie is in samenwerking met: 

Back to top