Laden..

Zwevende bloemenkroon

Kom op zaterdag 6 november een blijvende bloemenkroon maken.

45.- Per persoon
0 uur Duur van de workshop
Kies je vestiging

Met deze workshop ga je aan de slag met droogbloemen, zoals Nigella, Helichrysum, gipskruid en luchtige grassen. De gemiddelde tijdsduur is 1,5 uur. 

We doen er alles aan zodat jij veilig en prettig onze workshops kunt blijven volgen! Zolang het mogelijk is blijven onze workshops doorgaan. Mocht daar iets in veranderen dan komen we met een passende oplossing.

Voor onze buitenlandse gasten:
- Heb je geen Nederlands adres, vul dan het adres van de winkel in bij het afrekenen.
- Afrekenen kan alleen met iDeal, Visa of Mastercard.

 

De workshop kost € 45.00 per persoon, inclusief materiaal, een drankje en wat lekkers. Deze workshop wordt in bijna alle Intratuin vestigingen gehouden op zaterdag 6 november. Er zijn een aantal vestigingen die deze workshop op een andere dag houden, of nog een extra workshop geven op een andere datum. Selecteer jouw favoriete Intratuin vestiging en bekijk wanneer en hoe laat de workshop wordt gegeven. Schrijf je direct online in óf schrijf je in bij de servicebalie van jouw Intratuin.

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.

  Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

  Gratis online kamerplantencursus

   

  Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
  Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Na het succes van deel 1, is de cursus uitgebreid met 4 nieuwe lessen. Doe je mee?

   

    

  Back to top