Laden..

Babyplantjes set MIX 3 stuks

6.99
Alleen beschikbaar in de winkel
SKU
18362083

Dit product is niet online verkrijgbaar. Informeer bij jouw Intratuin vestiging.
Alles over de Babyplantjes set MIX 3 stuks

Babyplantjes om groot te laten groeien tot echte grote en volwassen planten. De ene plant krijgt ineens andere bladeren waar andere planten in eens de lucht in gaan als echt klimmers.
Deze soorten zijn allemaal erg verschillend maar hebben ook hun gelijkenissen qua verzorging en de aandacht die ze nodig hebben.

Herkomst
De Calathea, Philodendron en de Alocasia zijn afkomstig uit de tropische gebieden verspreid over de wereld, waar het altijd warm en vochtig is.

Kenmerken
Waar de Calathea een luchtzuiverende werking heeft, wordt de Alocasia groot, de Philodendron is in dit gezelschap gewoon te noemen, maar heeft een grote wil om te groeien en zal snel 'volwassen' zijn.

De blister waarin de planten naar je toe worden gestuurd zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic in een "zero-waste" productie, wat inhoudt dat er geen afval wordt gemaakt, en dat alles wordt hergebruikt in het maken van het verpakkingsmateriaal en het eindproduct weer gerecycled kan worden. Super fijn!

Verzorging
Babyplanten hebben meer verzorging nodig dan volwassen planten. Vooral omdat deze planten nog klein, gevoelig en teer zijn. Babyplanten mogen niet uitdrogen, houd de grond daarom lichtvochtig: wat neerkomt dat je deze plantjes om de 2 dagen een beetje water geeft. Ook de standplaats van deze babyplanten is bepalend voor de groei, zet de planten in indirect zonlicht dus niet in de volle zon. Dit kunnen de bladeren niet aan en zullen verbranden. De babyplanten komen oorspronkelijk uit tropische plaatsen waar de luchtvochtigheid erg hoog is. Draaom is het verstandig om zo nu en dan de planten te sproeien met water, om zo tijdelijk de luchtvochtigheid rond de plant te verhogen.

Groei en verpotten
Wat natuurlijk de bedoeling is, is dat de planten uitgroeien tot volwassen planten. Deze groei komt van zelf en neemt heus wel wat tijd in beslag. Afhankelijk van het soort en de standplaats en verzorging heb je in 1,5 tot 2,5 jaar een jong-volwassen plant. Naast de groei moet je plant zeker in het begin overpotten. Een plant die boven de grond groeit, groeit natuurlijk ook in de grond. De wortels hebben ruimte nodig om te kunnen groeien. Verpot de plant dus om de 4 maanden naar een flinke potmaat groter. De babyplanten kunnen als ze binnen komen eerst in een potmaat van 9 cm. Dat is in het begin meer dan prima. Wij wensen je veel succes en geluk met je babyplanten.

Extra informatie
Iedere plant groeit en bloeit op zijn eigen manier en zal per seizoen en per plant verschillen.
De getoonde plant kan afwijken qua vorm, soort en maat van de aankoop in de winkel of webshop.

Specificaties
Specificaties
MerkIntratuin
EAN8720196531905
Typebabyplantje
Voeding1 keer in de maand wat vloeibare groene-planten-voeding mee gieten met het water.
Augmented realityNee
Water gevenVeel
SnoeitipsVoorlopig moet er niet gesnoeid maar gegroeid worden
Maximale groeihoogte (cm)90
Planthoogte bij aankoop (cm)15
Water geven uitlegBabyplanten mogen niet uitdrogen, houd de grond lichtvochtig wat neerkomt dat je plantjes om de 2 dagen een beetje water geeft.
ConsumptieNiet eetbaar
BijzonderhedenWees er van bewust dat dit grote planten worden, baby's worden groot! De getoonde planten kunnen afwijken qua vorm, soort en maat van de aankoop in de winkel of webshop.
BloeiendNiet bloeiend
StandplaatsHalfschaduw, Indirect zonlicht
Geschikt voorBinnen
Potmaat (cm)3
Verpakkingsinhoud (stuks)3
Plantdiepte (cm)plant de Babyplant niet dieper dan de grond van het jifje
Beoordelingen
Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overBabyplantjes set MIX 3 stuks
Waardering

Van GROENTJE NAAR GROENE VINGERS

Gratis online kamerplantencursus

 

Wil jij graag de natuur in huis halen, maar heb je geen verstand van planten? 
Volg dan onze gratis online plantencursus en je bent al snel geen groentje meer. Na het succes van deel 1, is de cursus uitgebreid met 4 nieuwe lessen. Doe je mee?

 

  

Back to top