Laden..
Kom bij ons werken! Bekijk hier onze vacatures.

Proef het seizoen bij Intratuin

Schuif aan in de Proeftuin: lokaal en lekker

Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, zie je ook in onze horeca locaties van Eten in de Proeftuin. Er wordt gewerkt met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. Vier keer per jaar presenteren we een overheerlijk nieuw menu met ingrediënten van het seizoen, liefst uit de volle grond. Deze zijn namelijk vol van smaak en minder belastend voor het milieu. Naast het wisselende menu kun je altijd genieten van heerlijke sandwiches, tussendoortjes, gebak en diverse warme gerechten. Kun je er geen genoeg van krijgen? Reserveer dan een high tea en proef verschillende lekkere zoete en hartige lekkernijen met een kop verse thee.

Eten in de Proeftuin locaties
De volgende vestigingen volgen de menukaart van Eten in de Proeftuin;
Zoek hier jouw dichtstbijzijnde Intratuin winkel. 

Wanneer schuif jij bij ons aan? Bekijk hierboven de winkels met een Eten in de Proeftuin locatie. 


High tea

Iets te vieren, gewoon even bijkletsen of fijne break tijdens het winkelen bij Intratuin? Een high tea bij Eten in de Proeftuin is altijd een goed idee. Geniet van een luxe proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen.

Inhoud van de high tea

  • Diverse hartige lekkernijen, zoals sandwiches, groente sticks, en huisgemaakte soep.
  • Diverse zoete lekkernijen, zoals macarons en verschillende mini gebakjes.
  • En natuurlijk: thee! Kies uit de losse theesoorten en verse kruidenmixen. 

De inhoud van de high tea kan per seizoen verschillen. Informeer bij jouw Intratuin naar de mogelijkheden. Reserveer van te voren, dan staat er een tafeltje voor jullie klaar en hoeven jullie alleen nog maar aan te schuiven. Eetsmakelijk!


Specials van het seizoen

Huisgemaakte Rocky Road

Met o.a. hazelnoot, pitten, cranberry, mini marshmallows

Huisgemaakte pompoensoep

En een sandwich met brie, peer en cranberry

Apfelstrudel de luxe

Met vanillesaus en slagroom

Herfstappelsap

Met kaneel en steranijs

Lunchdeal
Combineer een medium sap, medium soep en een open sandwich naar keuze en geniet extra voordelig!

Het Tuincafé

Heeft jouw Intratuin vestiging nog geen Eten in de Proeftuin locatie? Geen nood, je kunt in onze restaurants altijd terecht voor een vers ontbijtje, een heerlijk belegd broodje en we bieden de keuze uit verschillende taartjes, cakes en rijkgevulde koeken. Ook de High Tea is in het Tuincafé gewoon mogelijk, vraag je vestiging naar de mogelijkheden.

Schuif aan in de Proeftuin: lokaal en lekker

Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, zie je ook in onze horeca locaties van Eten in de Proeftuin. Vier keer per jaar wordt de menukaart aangepast aan het seizoen.

Er wordt gewerkt met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. De uitstraling van het restaurant is fris en eigentijds en biedt een variëteit aan zitplekken.

De volgende vestigingen volgen de menukaart van Eten in de Proeftuin;
Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Drachten, Emmeloord, Enschede, Heerhugowaard, Hendrik Ido Ambacht, IJsselstein, Leeuwarden, Leidsche Rijn, Lelystad, Lochem, Maastricht, Meppel, Numansdorp, Pijnacker, Rhoon, Rosmalen, Sliedrecht, Tilburg, Utrecht, Vleuten, Voorschoten, Winschoten, Weert, Zoetemeer en Zevenhuizen.

Onze horeca is weer open*

Kom weer lekker eten in de Proeftuin en maak een tostideal! Een tosti samen met een kop soep, deze week voor slechts 6.95.

*Kijk voor mogelijke uitzonderingen op de winkelpagina van jouw Intratuin.

Heb jij onze app al gedownload? De week- en maandvoordeel vouchers geven je korting op heel veel lekkers bij onze horeca!
High Tea
Onze High Tea bestaat uit een heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen en verse thee soorten. Geniet van heerlijke hapjes, groentesticks met een verse dip, zoetigheden van het seizoen of een sandwich met huisgemaakte broodsalade. Informeer bij jouw Intratuin winkel naar de mogelijkheden.
Reserveer
Back to top