Laden..

Proef het seizoen bij Intratuin

Schuif aan in de Proeftuin: lokaal en lekker

Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, zie je ook in onze horeca locaties van Eten in de Proeftuin. Er wordt gewerkt met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. Vier keer per jaar presenteren we een overheerlijk nieuw menu met ingrediënten van het seizoen, liefst uit de volle grond. Deze zijn namelijk vol van smaak en minder belastend voor het milieu. Naast het wisselende menu kun je altijd genieten van heerlijke sandwiches, tussendoortjes, gebak en diverse warme gerechten. Kun je er geen genoeg van krijgen? Reserveer dan een high tea en proef verschillende lekkere zoete en hartige lekkernijen met een kop verse thee.

Eten in de Proeftuin locaties
De volgende vestigingen volgen de menukaart van Eten in de Proeftuin;
Zoek hier jouw dichtstbijzijnde Intratuin winkel. 

Wanneer schuif jij bij ons aan? Bekijk hierboven de winkels met een Eten in de Proeftuin locatie. 


Luxe high tea

Kom genieten van onze high tea de luxe

Iets te vieren, gewoon even bijkletsen of een fijne break tijdens het winkelen bij Intratuin? Een high tea bij Eten in de Proeftuin is altijd een goed idee. Geniet van een luxe proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte hartige en zoete lekkernijen. 

Verwen jezelf met een verse kop thee, zelf samen te stellen door te kiezen uit diverse losse theesoorten en verse kruidenmixen. 

De inhoud van de high tea kan per seizoen verschillen. Informeer bij jouw Intratuin naar de mogelijkheden. Reserveer van tevoren, dan staat er een tafeltje voor jullie klaar en hoeven jullie alleen nog maar aan te schuiven. Eetsmakelijk!


Specials van het seizoen

Tartelette

Met gele room & verse aardbeien

Sandwich groene asperges

Met beenham en salade

Lente ontbijt

Verse croissant met gele room en aardbeien, overnight oats met vers fruit en koffie of thee naar keuze (m.u.v. de warme drank special).

De lunch klassieker
Dit '12-uurtje' bestaat uit een klein kopje huisgemaakte soep, open sandwich naar keuze en een snee landbrood met een kroket voor maar € 12,- 

Lekker groen

Thee voor blije bijen
'Wilder Land' werkt samen met boeren om de biodiversiteit te stimuleren door inheemse (on)kruiden in te zaaien langs akkers en weilanden. De bloemen trekken insecten aan die we hard nodig hebben voor het bestuiven van de gewassen. Een deel van de kruiden wordt verwerkt in kruidenthee en zijn puur natuur! Een kopje Wilder Land thee in onze Proeftuin draagt dus direct bij aan het herstel van de Nederlandse biodiversiteit.
Van koffiedik tot oesterzwam
De oesterzwammen van 'Gro' worden gekweekt op koffiedik. Een mooie circulaire voedingsbodem voor heerlijke producten zoals de oesterzwam kroket. Kom jij hem bij ons proeven?
Circulaire sinaasappel muffin
De 'PeelPioneers' biedt een circulaire oplossing voor sinaasappelschillen die overblijven na het maken van vers sap. De schillen worden verwerkt tot nieuwe ingrediënten. Deze circulaire oplossing wordt ook toegepast voor de sinaasappel-aroma die we gebruiken in onze suikerarme muffin. Bij welke Intratuin kom jij langs om deze heerlijke muffin te proeven? 

Het Tuincafé

Heeft jouw Intratuin vestiging nog geen Eten in de Proeftuin locatie? Geen nood, je kunt in onze restaurants altijd terecht voor een vers ontbijtje, een heerlijk belegd broodje en we bieden de keuze uit verschillende taartjes, cakes en rijkgevulde koeken. Ook de High Tea is in het Tuincafé gewoon mogelijk, vraag je vestiging naar de mogelijkheden.

Schuif aan in de Proeftuin: lokaal en lekker

Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, zie je ook in onze horeca locaties van Eten in de Proeftuin. Vier keer per jaar wordt de menukaart aangepast aan het seizoen.

Er wordt gewerkt met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. De uitstraling van het restaurant is fris en eigentijds en biedt een variëteit aan zitplekken.

De volgende vestigingen volgen de menukaart van Eten in de Proeftuin;
Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Drachten, Emmeloord, Enschede, Heerhugowaard, Hendrik Ido Ambacht, IJsselstein, Leeuwarden, Leidsche Rijn, Lelystad, Lochem, Maastricht, Meppel, Numansdorp, Pijnacker, Rhoon, Rosmalen, Sliedrecht, Tilburg, Utrecht, Vleuten, Voorschoten, Winschoten, Weert, Zoetemeer en Zevenhuizen.

Onze horeca is weer open*

Kom weer lekker eten in de Proeftuin en maak een tostideal! Een tosti samen met een kop soep, deze week voor slechts 6.95.

*Kijk voor mogelijke uitzonderingen op de winkelpagina van jouw Intratuin.

Heb jij onze app al gedownload? De week- en maandvoordeel vouchers geven je korting op heel veel lekkers bij onze horeca!
Ontbijt
Begin de dag goed met een ontbijtje! Een broodje, croissant en ei met versgeperste jus d'orange en boter, jam, kaas en ham als beleg. Informeer bij jouw Intratuin naar de mogelijkheden.
Zoek jouw winkel
High Tea
Onze High Tea bestaat uit een heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen en verse thee soorten. Geniet van heerlijke hapjes, groentesticks met een verse dip, zoetigheden van het seizoen of een sandwich met huisgemaakte broodsalade. Informeer bij jouw Intratuin winkel naar de mogelijkheden.
Reserveer

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top