Laden..
Kom bij ons werken! Bekijk hier onze vacatures. LET OP cadeaukaart actie op facebook is nep!

Eten in de Proeftuin

Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, zie je ook in onze horeca. Vier keer per jaar wordt de menukaart aangepast aan het seizoen. Er wordt gewerkt met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. De uitstraling van het restaurant is fris en eigentijds en biedt een variëteit aan zitplekken.

De volgende vestigingen volgen de menukaart van Eten in de Proeftuin;
Almelo, Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Drachten, Emmeloord, Enschede, Heerhugowaard, Hendrik Ido Ambacht, IJsselstein, Leeuwarden, Leidsche Rijn, Lelystad, Lochem, Maastricht, Meppel, Numansdorp, Pijnacker, Rhoon, Rosmalen, Sliedrecht, Tilburg, Utrecht, Vleuten, Voorschoten, Winschoten, Weert, Zoetemeer en Zevenhuizen.

Heb jij onze app al gedownload? De week- en maandvoordeel vouchers geven je korting op heel veel lekkers bij onze horeca!

Onze horeca is weer open*

Kom weer lekker eten in de Proeftuin en maak een tostideal! Een tosti samen met een kop soep, deze week voor slechts 6.95.

*Kijk voor mogelijke uitzonderingen op de winkelpagina van jouw Intratuin.

  

Lunchdeal
Medium sap, medium soep en een open sandwich naar keuze.
High Tea
Onze High Tea bestaat uit een heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen en verse thee soorten. Geniete van heerlijke hapjes, groentesticks met een verse dip, overheerlijke macarons, onze welbekende tartelette van het seizoen of een sandwich met huisgemaakte broodsalade.
Reserveer

Specials van het seizoen

Sandwich oude kaas

Met paprika spread

Smoothie aardbei

Met rabarber en een vleugje chili

Kruidentheespecial

Proef de verse kruiden

Tartelette

Met lemoncurd & merinque

Het Tuincafé

Heeft jouw Intratuin vestiging nog geen nieuwe horeca afdeling Eten in de Proeftuin? Geen nood, je kunt in onze restaurants altijd terecht voor een vers ontbijtje, een heerlijk belegd broodje en we bieden de keuze uit verschillende taartjes, cakes en rijkgevulde koeken. Ook de High Tea is in het Tuincafé gewoon mogelijk, vraag je vestiging naar de mogelijkheden.

Back to top