Laden..

Eten in de Proeftuin

Naar aanleiding van de persconferentie op 13 oktober is onze horeca vanaf 15 oktober gesloten.

Intratuin heeft een gloednieuw restaurant met een nieuwe kaart! Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, zie je ook in onze horeca. Als bijvoorbeeld het aardbeienseizoen gestart is, zal je deze terugvinden op onze menukaart. Vier keer per jaar wordt de menukaart aangepast aan het seizoen. Er wordt gewerkt met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. De uitstraling van het restaurant is fris en eigentijds en biedt een variëteit aan zitplekken.

De volgende vestigingen volgen de nieuwe menukaart van Eten in de Proeftuin;
Almelo, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Drachten, Enschede, Heerhugowaard, Hendrik Ido Ambacht, IJsselstein, Koudekerke, Leeuwarden, Leidsche Rijn, Lelystad, Lochem, Maastricht, Meppel, Numansdorp, Pijnacker, Rhoon, Rosmalen, Sliedrecht, Tilburg, Utrecht, Voorschoten, Winschoten, Zoetemeer en Zuidplas

Heb jij onze app al gedownload? De week- en maandvoordeel vouchers geven je korting op heel veel lekkers bij onze horeca!

  

Lunchdeal
Medium sap, medium soep en een open sandwich naar keuze.
High Tea
Onze High Tea bestaat uit een heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen. Verse soep van het seizoen, groentesticks met een verse dip, een heerlijke crumble, chocolade cannelloni en onze welbekende toffe makkers. Stel je eigen mini broodje samen met een van de huisgemaakte broodsalades. En geniet ondertussen van een verse kop thee.
Reserveer bij jouw Intratuin

Specials van het seizoen

CRANBERRY SMOOTHIE

Smoothie met cranberry, banaan en yoghurt

ROMIGE PREISOEP

Preisoep met een kaaskrul. Soep medium € 3.50 Kaaskrul € 1.50

BROODJE RENDANG

Broodje rendang met huisgemaakte zoetzure topping

HERFST PENNE

Penne met champignon, truffel, parmazaan & pancetta

Het Tuincafé

Heeft jouw Intratuin vestiging nog geen nieuwe horeca afdeling Eten in de Proeftuin? Geen nood, je kunt in onze restaurants altijd terecht voor een vers ontbijtje, een heerlijk belegd broodje en we bieden de keuze uit verschillende taartjes, cakes en rijkgevulde koeken. Ook de High Tea is in het Tuincafé gewoon mogelijk, vraag je vestiging naar de mogelijkheden.

Back to top