Laden..

Eten in de Proeftuin

Vanaf 5 juni zijn de meeste restaurants weer geopend in onze Intratuin vestigingen. Wij houden ons strikt aan de horeca-maatregelen die door de overheid gesteld zijn. Meer informatie vind je in het restaurant. Zo kunnen we je veilig en prettig ontvangen.  Check voorafgaand aan je bezoek de lokale winkelpagina of neem bijvoorbeeld contact op met je lokale vestiging of het restaurant geopend is.

Seizoenswisselingen zoals je deze in ons tuincentrum vindt, zie je ook in onze horeca. Vier keer per jaar wordt de menukaart aangepast aan het seizoen. Er wordt gewerkt met verse en verantwoorde producten en de bereiding vindt veelal plaats onder je neus. De uitstraling van het restaurant is fris en eigentijds en biedt een variëteit aan zitplekken.

De volgende vestigingen volgen de nieuwe menukaart van Eten in de Proeftuin;
Almelo, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Barneveld, Deventer, Drachten, Enschede, Heerhugowaard, Hendrik Ido Ambacht, IJsselstein, Koudekerke, Leeuwarden, Leidsche Rijn, Lelystad, Lochem, Maastricht, Meppel, Numansdorp, Pijnacker, Rhoon, Rosmalen, Sliedrecht, Tilburg, Utrecht, Voorschoten, Winschoten, Zoetemeer en Zuidplas

Heb jij onze app al gedownload? De week- en maandvoordeel vouchers geven je korting op heel veel lekkers bij onze horeca!

  

Lunchdeal
Medium sap, medium soep en een open sandwich naar keuze.
High Tea
Onze High Tea bestaat uit een heerlijke proeverij met een uitgebreid aanbod van huisgemaakte lekkernijen en verse thee soorten. Geniete van heerlijke hapjes, groentesticks met een verse dip, overheerlijke macarons, onze welbekende tartelette van het seizoen of een sandwich met huisgemaakte broodsalade.
Reserveer bij jouw Intratuin

Specials van het seizoen

Mosterdsoep met Salie

En een foccacia met geitenkaas en pompoen

Huisgemaakte chocolademelk

Met slagroom 3.25

Tartelette stoofpeer

Met mascarponecrème

Wrap met chipotle kip

Rode kool & pompoen

Het Tuincafé

Heeft jouw Intratuin vestiging nog geen nieuwe horeca afdeling Eten in de Proeftuin? Geen nood, je kunt in onze restaurants altijd terecht voor een vers ontbijtje, een heerlijk belegd broodje en we bieden de keuze uit verschillende taartjes, cakes en rijkgevulde koeken. Ook de High Tea is in het Tuincafé gewoon mogelijk, vraag je vestiging naar de mogelijkheden.

Back to top