Laden..
WonenWonen
caption

WONEN

Woongadgets
Verrassende woonaccessoires voor je planten
€ 11.99
Everydays planten spiegel Mosy D 19,5 H 39,5 cm
+
Everydays tafellamp One zwart 15 x 40 cm

Advies & inspiratie

Gratis plantenprentenGratis plantenprenten
Gratis plantenprent Spaar het hele jaar rond en maak je collectie gratis plantenprenten compleet! Vraag ernaar bij de kassa, de prent van nu is de Calathea ornata.
Thuiswerkbox De Intratuin Thuiswerkbox is speciaal bedoeld voor alle mensen die nu vanuit huis werken. Deze planten maken jouw kantoortje thuis een superproductieve thuiswerkplek.

De nieuwste woontrends vind je bij Intratuin. Iedereen heeft zijn eigen stijl. Hou je van stoere, robuuste materialen, of ga je meer voor fijne, met bloemen en kant afgewerkte stoffen? Met de hulp van onze stylisten stelt Intratuin meerdere malen per jaar een nieuwe collectie woonaccessoires samen. Daarin vind je leuke en vernieuwende producten die aansluiten bij de laatste trends voor het interieur. Laat je iedere keer weer opnieuw inspireren bij Intratuin. Natuurlijk hebben wij ook aan de thuiskoks gedacht. Voor de leukste en handigste kookaccessoires kun je bij ons terecht. Maak het helemaal compleet met een mooi gedekte eettafel. Glimmende glazen, handige dienbladen, vaasjes met bloemen, gezellig kaarslicht en het lange tafelen kan beginnen!

Back to top