Laden..

Acties en activiteiten

Bij Intratuin is altijd iets te beleven! We organiseren regelmatig leuke activiteiten in onze winkels, én we houden ervan om onze klanten af en toe wat extra's te geven. Maar ook vanuit huis helpen we je graag met onze gratis online kamerplantencursus en leuke winacties. Bekijk al onze actuele acties en activiteiten hieronder. 

Campagne

Neem een voorsprong, op het voorjaar

Een voorsprong op een bloeiende tuin: Wat je in het najaar plant, groeit sterker in het voorjaar. Lees wat jij kunt doen!

Lees meer

Actie

Groen, Groener, Groenst!

Wil je iets veranderen aan je tuin? Dit is je kans! Bij besteding van € 25.- aan buitenplanten krijg je een waardecheque van € 5.- cadeau! 

Lees meer
Feit of fabel

Winactie

Volg de route vol feiten & Fabels

Wie weet win jij wel een fantastisch najaarspakket t.w.v. € 100.- en pak je een voorsprong op het voorjaar!

Lees meer

Actie

Plant je eigen minibos

Vergroen je tuin met een minibos-pakket van 3m2. In dit pakket zitten 9 inheemse boompjes. Voor elk pakket plant het Wereld Natuur Fonds 3 bomen in het Atlantisch Regenwoud in Brazilië.

Lees meer

Cursus

Gratis online plantencursus

De cursus bestaat uit twee delen die allebei voor iedereen geschikt zijn: deel 1 voor beginners én deel 2 voor meer uitdaging.

Lees meer
Gratis boek We can BBQ van The Bastard

Cadeautje

GRATIS ZAK PUPPY- OF KITTENVOER

Probeer nu gratis Intratuin Premium puppyvoer 3 kg of Intratuin Premium kittenvoer 2 kg.

Lees meer

Dashboard

Leve de Wildernis

Ontdek je wilde kant en help de biodiversiteit te vergroten! Op dit dashboard houden we sinds 1 maart 2020 live bij hoeveel impact we samen op de natuur maken.

Lees meer
Back to top