Laden..

Het leukste cadeau van Nederland

DE INTRATUIN CADEAUKAART

Bij elke gebeurtenis blijft de vraag hetzelfde: “Wat geven we cadeau?”. Op die vraag hebben wij het antwoord: de Intratuin cadeaukaart! Leuk om te geven én om te krijgen!


DE VOORDELEN

De Intratuin cadeaukaart is bij alle vestigingen van Intratuin te gebruiken, in Nederland en België, en ook in de bijbehorende horeca en in onze webshop! Het saldo op de kaart hoeft niet in één keer te worden besteed en is onbeperkt geldig.

Het (resterende) saldo is opvraagbaar bij de servicebalie en kassa’s van alle Intratuin vestigingen. Je kunt ook gebruik maken van de saldochecker hieronder.

  • Te gebruiken in alle vestigingen
  • Ook bij onze horeca in te wisselen
  • Te gebruiken in de Intratuin webshop
  • Cadeaukaart vanaf 5 euro
  • Thuisbezorgd binnen 1 dag

CHECK JE SALDO

Vul hieronder het kaartnummer in en ontdek hoeveel saldo er nog op je Intratuin cadeaukaart staat.


ACTIVEER JE CADEAUKAART

Online gekochte cadeaukaarten dienen om veiligheidredenen eerst geactiveerd te worden.
Het kaartnummer is het 19 cijferige getal welke je op de kaart vindt. De activatiecode staat niet op de kaart en is naar het opgegeven email adres van de bestelling gestuurd!

Let op! De pincode onder de kraslaag heb je niet nodig voor activatie! Enkel bij een bestelling.

Let op! Je saldo checken doe je hierboven!

Activatiecode kwijt?

Neem contact met ons op via cadeaukaart@intratuin.nl


WAT JE NOG MOET WETEN

In de vestigingen worden geen afbeeldingen van cadeaukaarten of kaartgegevens, die in een speciale app staan, geaccepteerd. Betalen is alleen mogelijk met de orginele cadeaukaart. Houd deze dus bij de kassa bij de hand.

De cadeaukaart wordt, om veiligheidsredenen, zonder saldo verstuurd en dient geactiveerd te worden met een activeringscode welke je per e-mail zal ontvangen na je bestelling. Activeer de cadeaukaart zodra je hem ontvangt, de activeringscode is slechts voor bepaalde tijd te gebruiken!

Bij online bestellen van cadeaukaarten is het niet mogelijk te betalen met ‘betalen na ontvangst’ (Pay after delivery), wel met de andere betaalmethodes.

De kaart is ook verkrijgbaar bij de servicebalie van alle Intratuin winkels in Nederland en België en in de winkels van Albert Heijn, Ako, Blokker, Bruna, Hema, Jumbo, Kruidvat, Libris/BLZ , Plus, Primera en Spar.


VEELGESTELDE VRAGEN

Is het mogelijk om een Intratuin cadeaukaart online te bestellen?

Ja, in de webshop van Intratuin kun je Intratuin cadeaukaarten bestellen. Je kunt zelf een bedrag instellen tussen €5.- en €150.- en je kunt meerdere cadeaukaarten in één keer bestellen. De cadeaukaart is te vinden bij de cadeautips.

Helaas is het niet mogelijk om een persoonlijke boodschap aan je bestelling of cadeaukaart toe te voegen. Je kunt de cadeaukaart wel direct naar de ontvanger laten versturen door dat adres in te voeren. Tip: Zet bij de naam in het bezorgadres dat het van jou komt. Zo ziet de ontvanger wie de gulle gever is.

De cadeaukaart wordt, om veiligheidsredenen, zonder saldo verstuurd en dient geactiveerd te worden met een activeringscode welke je per e-mail zal ontvangen na je bestelling. Geef je de cadeaukaart aan iemand anders, vergeet dan even niet de activatiecode door te mailen naar de ontvangen. Activeer de cadeaukaart zodra je hem ontvangt, de activeringscode is slechts voor bepaalde tijd te gebruiken!

Kan ik een persoonlijke boodschap toevoegen aan mijn cadeaukaart?
Ja, dit is mogelijk bij een digitale cadeaukaart, dus wanneer je de cadeaukaart per mail laat versturen. Helaas is het niet mogelijk om een persoonlijke boodschap aan je bestelling of cadeaukaart toe te voegen wanneer je hem per post laat versturen. De cadeaukaart wordt, om veiligheidsredenen, zonder saldo verstuurd en dient geactiveerd te worden met een activeringscode welke je per e-mail zal ontvangen na je bestelling. Activeer de cadeaukaart zodra je hem ontvangt, de activeringscode is slechts voor bepaalde tijd te gebruiken!
Ik ben de activeringscode van mijn cadeaukaart kwijt of deze is verlopen. Wat nu?
Neem contact op met de Intratuin klantenservice, zodat we je verder kunnen helpen.
Hoe kan ik het saldo op mijn cadeaukaart checken?
Bekijk het saldo op de cadeaukaart in onze saldochecker, deze vind je hier. Je kunt ook het (resterende) saldo op je kaart opvragen bij de servicebalie en de kassa’s in onze winkels.
Hoe lang is een Intratuin cadeaukaart geldig?
Het saldo dat is geactiveerd op de kaart, is onbeperkt geldig.
Moet ik het bedrag op de Intratuin cadeaukaart in één keer besteden?
Het bedrag op de Intratuin cadeaukaart hoeft niet in één keer besteed te worden. Het bedrag dat besteed wordt, wordt bij betaling in mindering gebracht. Het restant blijft staan en kan op een later moment besteed worden. Onze kassière brengt je na betaling op de hoogte van het restantbedrag op de kaart.
Ik ben mijn Intratuin cadeaukaart verloren. Ben ik nu ook mijn geld kwijt?
Na verlies van een cadeaukaart ben je helaas ook het geld kwijt, net als bij contant geld.
Kan ik (als bedrijf) grote hoeveelheden Intratuin cadeaukaarten bestellen?
Ja, dat is mogelijk. Het is het perfecte cadeau voor elke gelegenheid. Geef je collega's, klanten of (zaken)relaties de Intratuin cadeaukaart zodat zij zelf het cadeau kunnen uitkiezen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden contact met ons op via cadeaukaart@intratuin.nl. Om je zo goed mogelijk te helpen, horen we graag om welke cadeaukaart het gaat (fysiek, digitaal, allebei of nog geen idee), het aantal cadeaukaarten en welk bedrag er op de cadeaukaart zou moeten komen. 
Bel: 088 030 8110

Neem gerust contact met ons op

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top