De Intratuin Cadeaukaart

Bij elke gebeurtenis blijft de vraag hetzelfde: “Wat geven we cadeau?”. Op die vraag hebben wij het antwoord: de Intratuin cadeaukaart! Leuk om te geven én om te krijgen!

Verkoopt Intratuin cadeaukaarten?
Jazeker! De cadeaukaart is verkrijgbaar bij de servicebalie van alle Intratuin winkels of je bestelt de Intratuin cadeaukaart gemakkelijk online .
(Bij online bestellen van cadeaukaarten is het niet mogelijk te betalen met Pay after Delivery, wel met de andere betaalmethodes.)

De kaart is ook verkrijgbaar in andere winkels:

  • Bij de servicebalie van alle Intratuin winkels in Nederland en België.
  • In de winkels van Albert Heijn, Ako, Blokker, Bruna, Hema, Jumbo, Kruidvat, Libris/BLZ , Plus, Primera en Spar.
  • Online bestellen via bol.com, cadeaukaart.nl, giftcards.nl en primera.nl.

Hoe werkt de Intratuin cadeaukaart?

Het saldo van de kaart bedraagt minimaal 5 euro, maximaal 150 euro en elk willekeurig bedrag daartussen. De Intratuin cadeaukaart is bij alle vestigingen van Intratuin te gebruiken en kan niet ingewisseld worden voor contant geld. Het saldo op de kaart hoeft niet in één keer te worden besteed en is onbeperkt geldig. Het (resterende) saldo is opvraagbaar bij de servicebalie en kassa’s van alle Intratuin vestigingen. Je kunt ook gebruik maken van de saldochecker hieronder. Let op, in de vestigingen worden geen afbeeldingen van cadeaukaarten of kaart gegevens die in een speciale app staan geaccepteerd. Betalen is alleen mogelijk met de orginele cadeaukaart. Houd deze dus bij de kassa bij de hand. 


Check het saldo van je Intratuin cadeaukaart
Vul hieronder het kaartnummer in en ontdek hoeveel saldo er nog op je Intratuin cadeaukaart staat.

  • Kaartnummer:
  • Saldo:
  • Expires:
  • Status:


Activeer je cadeaukaart
Heb je een cadeaukaart gekregen en staat er nog geen saldo op je kaart? Activeer hem hieronder voor gebruik. (Mocht je meerdere cadeaukaarten hebben besteld, dan kun je dezelfde activeringscode gebruiken.)

Let op: heb je je Intratuin cadeaukaart online besteld? Gebruik dan de meegestuurde activatiecode of neem contact op met de leverancier.

Vul hieronder het kaartnummer in en activeer je cadeaukaart.

Activatiecode kwijt? Neem contact met ons op via cadeaukaart@intratuin.nl.


Kan ik ook online mijn Intratuin cadeaukaart besteden?
Ja, het is mogelijk om je bestelling (gedeeltelijk) te betalen met een Intratuin cadeaukaart. Let op: dit kan alleen als je een Intratuin cadeaukaart hebt waar zowel een lang nummer onder de barcode staat als ook een beveiligingsnummer onder een kraslaag, rechts van het lange nummer. Heb je een kaart waar geen extra nummer onder een kraslaag staat, dan kun je die kaart wel in één van de vestigingen besteden, maar helaas niet online. 

Hoe lang is een Intratuin cadeaukaart geldig?
Het saldo dat is geactiveerd op de kaart, is onbeperkt geldig.

Moet ik de Intratuin cadeaukaart in één keer besteden?
Het bedrag op de Intratuin cadeaukaart hoeft niet in één keer besteed te worden. Het bedrag dat besteed wordt, wordt bij betaling in mindering gebracht. Het restant blijft staan en kan op een later moment besteed worden. Onze cassière brengt je na betaling op de hoogte van het restantbedrag op de kaart.

Waar kan ik mijn saldo checken van de Intratuin- digitale cadeaukaart?
Je kunt altijd het (resterende) saldo op je kaart opvragen bij de servicebalie en de kassa’s in onze winkels. Je kunt ook gebruik maken van de saldochecker op deze pagina.

Ik ben mijn Intratuin cadeaukaart verloren. Ben ik nu ook mij geld kwijt?
Helaas is ook het geld kwijt na verlies van een cadeaukaart, net als bij contant geld.

Kan ik (als bedrijf) grote hoeveelheden Intratuin cadeaukaarten bestellen?
Ja, dat is mogelijk. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden contact met ons op via cadeaukaart@intratuin.nl.

Andere cadeaukaarten en -bonnen
Bij sommige vestigingen van Intratuin kun je ook terecht met cadeaukaarten en -bonnen van andere aanbieders. Denk dan aan de VVV-bon of de Fleurop-bon. Dit is niet bij elke vestiging hetzelfde. Bekijk hiervoor de faciliteiten op de vestigingspagina of neem contact op met jouw vestiging.