Laden..
 • Met welke cadeaukaarten kan ik betalen bij Intratuin?

  In de Intratuin webshop kun je op dit moment betalen met een Intratuin cadeaukaart en een VVV cadeaukaart. Overige cadeaukaarten worden helaas nog niet online ondersteund. 

  • Let op: alleen de Intratuin cadeaukaarten met extra beveiligingscode (onder de kraslaag) kunnen in de webshop worden ingewisseld!
  • Let op: bij online bestellingen kun je met de VVV cadeaukaart maximaal 50.- per bestelling verzilveren. (Dit heeft de maken met de nieuwe anti-witwas wet AMLD5.) Dit geldt niet bij aankopen in de winkel.

  In de Nederlandse en Belgische Intratuin winkels kun je met de Intratuin cadeaukaart betalen, ook in de horeca. Betaal je met een fysieke cadeaukaart? Zorg dan dat je de kaart bij je hebt. Geprinte kopies en foto's van de kaart worden niet geaccepteerd. 

  Vaak kun je ook met andere cadeaubonnen, zoals de Iris-cheque, VVV cadeaukaart, VVV-bon, de Nationale bloemenbon, de Nationale tuinbon en de Fleurop-cadeaubon, betalen. Welke precies geaccepteerd worden verschilt per vestiging, dus neem voor de zekerheid contact op met de betreffende winkel indien je met een cadeaubon wil betalen.

 • Kan ik betalen met mijn creditcard?
  • In de Intratuin webshop kun je betalen met een Visa of Mastercard.
  • In de Intratuin winkels is betalen met creditcard is niet altijd mogelijk, dus neem voor de zekerheid contact op met de betreffende winkel indien je met een creditcard wil betalen.
 • Uit welke betaalmethoden kan ik kiezen in de Intratuin webshop?

  In de Intratuin webshop is het mogelijk om te betalen met o.a. iDeal, Visa, Mastercard, de Intratuin cadeaukaart, VVV cadeaukaart en de achteraf betaalmethode 'Pay after Delivery'. (Let op: bedrijven kunnen geen gebruik maken van achteraf betalen 'Pay after Delivery'.)

 • Kan ik met mijn Intratuin cadeaukaart betalen in de Intratuin webshop?

  Ja, maar alleen de Intratuin cadeaukaarten met extra beveiligingscode (onder de kraslaag) kunnen in de webshop worden ingewisseld. Met de cadeaukaarten zonder beveiligingscode kun je alleen in onze winkels terecht.
  Heb je een digitale cadeaukaart, dan vind je het kaartnummer en beveiligingscode in de email.

  Zo werkt het:
  1. Activeer eerst je cadeaukaart als dit nog niet is gedaan, dit kan hier.
  2. In het bestelproces kun je bij 'Betaalmethode' vervolgens kiezen voor de Intratuin Cadeaukaart.
  3. Klik op 'Bestelling afronden'.
  4. Er verschijnt vervolgens een nieuw scherm. Klik hier nogmaals op de Intratuin Cadeaukaart en vul je het kaartnummer en de beveiligingscode in. (Bij de fysieke cadeaukaart: vind je deze onder de kraslaag, bij de digitale cadeaukaart, vind je deze in de email).
  5. Klik vervolgens op 'Voeg cadeaukaart toe'.

  Het is mogelijk om met meerdere cadeaukaarten te betalen en/of gedeeltelijk met een andere betaalmethode (behalve Pay after Delivery) het restant bij te betalen. 

 • Hoe werkt 'Pay after Delivery' (Betaal na Ontvangst)?

  Wat is het?

  Wil je liever je bestelling eerst ontvangen en daarna pas betalen, dan kun je kiezen voor 'Pay after Delivery'. Dit is mogelijk wanneer je je bestelling plaatst met een minimum bestelbedrag vanaf € 15.- en deze laat bezorgen. Pay after Delivery is niet mogelijk wanneer je de bestelling komt afhalen in de winkel.

  Hoe werkt het?

  Kies in het bestelproces 'Pay after Delivery'. Daarna vragen wij je geboortedatum en bankrekeningnummer. Deze gegevens zijn nodig om een kredietwaardigheidstest te doen. Deze wordt gedaan door een derde partij, genaamd Multifactor.

  Indien je bestelling wordt goedgekeurd, kun je verder met het bestelproces. Zodra de bestelling verzonden is ontvang je van Multifactor een e-mail met een betaalverzoek. De betaling kun je vervolgens voldoen aan Multifactor via de instructies die in die e-mail staan, je betaalt dus niet aan Intratuin zelf.

  Het kan wat langer duren voor de bevestigingsmail verstuurd wordt.

  Indien je bestelling wordt afgekeurd, wordt je hierover door Multifactor ingelicht. Intratuin krijgt geen inzage in de reden van afwijzing, ter bescherming van jouw privacy. Wil je toch graag bestellen? Kies dan voor één van de andere betaalmethodes.

  Is er een bestedingslimiet voor ‘'Pay after Delivery'?

  Ja, bij de eerste bestelling die je doet met 'Pay after Delivery' kun je bestellen tot maximaal € 200.- . Indien je tijdig betaalt, wordt je limiet bij een tweede bestelling verhoogd naar € 400.- . Het minimum bestelbedrag is altijd vanaf € 15.-.

  Ik krijg geen keuze voor 'Pay after Delivery' bij mijn bestelling?

  'Pay after Delivery' is niet bij alle bestellingen mogelijk. Dit kan verschillende redenen hebben, bijvoorbeeld de hoogte van het bedrag van de bestelling. Kies dan voor één van de andere betaalmethodes.

  Let op: Bestellingen door bedrijven worden afgekeurd. We raden bedrijven aan om te kiezen voor iDeal of creditcard. Bij het online bestellen van Intratuin cadeaukaarten en ophalen in de vestiging is het niet mogelijk om 'Pay after Delivery' te gebruiken, kies dan een van de andere betaalmethodes.

  Geen betaallink ontvangen van Multifactor!

  De betaling verloopt via onze betaalpartner en we kunnen je hierbij dan ook zelf helaas niet helpen, we hebben namelijk geen inzicht in hun systemen of betaalgegevens. Graag verwijzen we je daarom door naar MultiFactor, zij helpen je graag verder. De contactinformatie vind je via deze link https://www.multifactor.nl/faq-klanten-service/.

  Terug betaling van een retour met Pay after delivery: 

  Is het een retour voor het betalen van de bestelling, dan krijg je een aangepast betaal verzoek. Is de bestellina la betaald, dan wordt het geld terug gestort op de rekening waarmee je hebt betaald.

   

 • Zijn de prijzen online inclusief BTW?

  De prijzen op de webshop zijn inclusief BTW. Het te betalen bedrag is dus ook inclusief BTW. Op je bestelbevestiging  en factuur kun je het BTW bedrag wel terugzien.

 • Waar kan ik de factuur van mijn bestelling vinden?

  Je factuur is te vinden in je account, onder 'Mijn bestellingen'.

  Heb je nog geen account? Dan kun je deze alsnog aan maken met het e-mailadres waarmee je besteld had. De bestellingen uit het verleden worden hier vervolgens automatisch aan gekoppeld en daardoor is alles daar terug te vinden.

Bel: 088 030 8110

Neem gerust contact met ons op

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top