Laden..
DierDier
caption

Dier

Intratuin dierenwinkel

Meest populaire dier artikelen
Ontdek de trending producten voor de hond, kat of andere dieren van dit moment of bekijk alles in dier
Alle bee(s)tjes helpen!
Een warm welkom
14.99
Capi Europe vogelhuis Hive rond bruin 19 x 22 x 20 cm
14.99
Capi Europe vogelhuis Hive ovaal bruin 19 x 22 x 20 cm
9.99
Capi Europe vogelbad Hive antraciet 19 x 22 x 20 cm
22.49
14.99
#Intratuinthuis
Onze producten met jouw huisdier. Bekijk alle foto's

Advies & inspiratie voor (huis)dieren

Advies nodig bij het verzorgen van dieren of hulp bij het aanschaffen van de juiste producten? Bekijk al onze blogs over huis- en tuindieren
Korting voor je huisdier en de tuindieren
Onze aanbiedingen van dit moment voor je huisdier of de tuindieren. Bekijk alle dier aanbiedingen
Gratis zak puppy- of kittenvoerGratis zak puppy- of kittenvoer
Gratis puppy- of kittenvoer Wil jij ook het beste voor je puppy of kitten? Probeer nu gratis Intratuin Premium puppy- of kittenvoer. Bekijk snel of jouw pup of kitten in aanmerking komt.
Intratuin extraIntratuin extra
Voordeel met Intratuin Extra Download de Intratuin app, meld je aan en ontvang persoonlijke korting, cadeaus en andere extra’s!

De Intratuin dierenwinkel

Binnen Intratuin vind je een complete dierenwinkel met alle grote merken zoals Beeztees, Biokat's, CJ Wildlife, Designed by Lotte, Edgard & Cooper, Eukanuba, Ferplast, Gourmet, Julius K9, Kong, Pedigree, Royal CaninSuperFish, Vogelbescherming Nederland, Whiskas en nog vele meer. Ook ons eigen Intratuin dier huismerk is verkrijgbaar voor elk huisdier! Een complete dieren winkel dus bij jouw eigen Intratuin. Elke Intratuin winkel bevat zijn eigen dierenspeciaalzaak en via onze webshop kun je ook alles bestellen voor je huisdier én voor de dieren in je tuin.

Huisdieren

Voor nagenoeg elk huisdier kun je terecht bij Intratuin. Ontdek ons enorme assortiment dierenvoer, hokken en kooien, riemen, vele verzorgingsproducten voor je dier en nog veel meer.

Hond

Uiteraard wil jij alleen het beste voor je hond. Dus het beste hondenvoer, de mooiste hondenmand en de meest fijne hondenriem en halsband. Gezonde hondensnacks horen daar ook bij. Daarnaast kan een bench makkelijk zijn, vooral bij een puppy, en wil je je hond kunnen vermaken met het leukste hondenspeelgoed. En vergeet de poepzakjes voor tijdens het uitlaten niet! In het Intratuin assortiment voor je hond vind je het allemaal.

Kat

Een kat of poes is vaak erg eigenzinnig. Koop jij dat leuke kattenmandje, ligt je kat alleen maar op jouw deken! Kattenspeeltjes zijn wel bijna altijd een hit en een fijne krabpaal nodigt vanzelf uit om te krabben. Van de vele merken kattenvoer is er vast één favoriet bij jouw poezenbeest en voor alles kun je terecht bij jouw Intratuin. Uiteraard hebben we ook een ruime keus in kattenbakken en alle soorten kattenbakvulling.

Konijnen en knaagdieren

Heb je een konijn? Of misschien een knaagdier, zoals een cavia, hamster of tamme muis? Bij Intratuin vind je een groot assortiment met alle soorten en maten konijnenhokken en kooien, zaagsel, stro, diverse smaken hooi, speelgoed en nog veel meer voor de kleine diertjes. Ook alle soorten voer en snacks voor de kleine knagers koop je bij je Intratuin dierenwinkel.

Kippen

Kippen lijken niet de meest voor de hand liggende huisdieren, maar ze worden steeds populairder en terecht! Kippen zijn niet alleen heel gezellige dieren in de tuin, maar met een beetje geluk kan je ook regelmatig van verse eieren genieten. Bij Intratuin vind je kippengaas, kippenvoer en diverse voer- en drinkbakken voor je pluimvee aan huis.

Vogels

Of je nu een volière in de tuin hebt of een kanarie los in huis: kom naar Intratuin voor advies, vogelvoer, vogelkooien en het leukste vogelspeelgoed. Voor alle soorten vogels, van papegaaien tot parkieten.

Aquaria

Een aquarium is een levend schilderij in huis. Prachtig én heel rustgevend om naar te kijken. Zorg goed voor je aquarium en je vissen, dan heb je er het meeste plezier van. Voor de beste aquariumpompen, aquariumfilters en -reinigers, vissenvoer en nog veel meer kom je ook naar jouw Intratuin dierenwinkel. Het aanbod aquariumvissen kan per winkel verschillen, kom vooral kijken op onze aquarium afdeling!

Dieren in je tuin

Huisdieren zijn belangrijk voor ons, de dieren in je tuin zijn ongelooflijk belangrijk voor de natuur en de biodiversiteit. Het leven in onze tuinen maakt onderdeel uit van de natuur en die koesteren wij! Daarom heeft Intratuin ook een groot tuindier assortiment voor het behoud van de vele dieren en insecten om ons huis.

Tuinvogels

Tuinvogels hebben een plekje nodig om te broeden en zijn heel blij met extra tuinvogelvoer het hele jaar rond, maar ook water in onze tuinen is een vogeltrekker. Een groene tuin zorgt al een beetje voor deze dieren, maar met een nestkastje, vogelvoerhuisje en vogelbadje maak je jouw tuin een paradijs voor vogels.

Egels en eekhoorns

Egels hebben steeds minder leefruimte in Nederland. Geef ze een plekje in jouw tuin door een doorgang te maken naar de buren, blad- en tuinafval niet teveel op te ruimen en een egelhuisje neer te zetten. Weet je dat er een egel in je tuin zit? Bij Intratuin vind je speciaal egelvoer! Wat voor de egel geldt, gaat helaas ook op voor de eekhoorn. Woon je in een bosrijk gebied, help de eekhoorn dan met een eekhoornhuisje en eekhoornvoer.

Insecten

Dat insecten onmisbaar zijn voor de bevruchting van bomen en bloemen en er zonder insecten geen fruit meer zal groeien, hoeven we je vast niet te vertellen. Met een insectenhotel en voldoende bloemen in de tuin help je de insecten. Kom naar jouw Intratuin om het uitgebreide assortiment voor o.a. bijen en vlinders te ontdekken.

Dierenverzorging en apotheek

Huisdieren kunnen helaas ziek worden en dan moet je naar de dierenarts en eventueel naar een dierapother. Goede zorg voor je huisdier kan voorkomen dat jouw dier ziek wordt. De Intratuin dierenwinkel is geen dierapotheek, maar je kunt bij ons wel terecht voor ontwormingsmiddelen, vlooienmiddelen en -bandjes, kalmeringsmiddelen en alles voor vachten, tanden en nagels. In combinatie met goed voer, de juiste bewegingsvrijheid en eventueel een maatje blijft jouw dier lang vitaal en sterk. Een gezond huisdier is een gelukkig dier!

Voor de verzorging van je huisdier kun je altijd bij ons terecht, van hondenvoer tot zangzaad; het assortiment is eindeloos! En wat dacht je van ons eigen huismerk van topkwaliteit. Het belangrijkste wat je huisdier nodig heeft is voeding. De juiste voeding zorgt ervoor dat je hond of kat gezond blijft. Kom eens langs bij Intratuin en laat je inlichten door een gespecialiseerde medewerker op de dierenafdeling. Zij geven deskundig advies over voeding, maar ook over de aanschaf, verzorging en/of opvoeding van je huisdier. Vind jij het heerlijk om je huisdier te verwennen? We hebben genoeg keuze in dierenspeeltjes en de mooiste honden- en kattenmanden. Ben je meer van de kleinere vriendjes? Kom dan vooral even in de winkel een kijkje nemen bij onze (tropische) vissen. Neem de kids mee, er is altijd wat te beleven!

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top