Laden..
 • Kan ik mijn bestelling ook ophalen in de winkel?

  Maatregelen omtrend ophalen tijdens de lockdown lees je hier

  Je kunt ervoor kiezen om je online bestelling op te halen in één van de Intratuin winkels, met uitzondering van bestellingen met grote en/of zware artikelen of artikelen die rechtstreeks bij onze leverancier vandaan komen. Bij elk artikel in de webshop staat aangegeven of ophalen in de winkel mogelijk is, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Tijdens je bestelling, in stap 2 “gegevens”, kun je bij de verzendmethode aangeven dat je je bestelling wil ophalen en kiezen bij welke winkel je dit wil doen. Rond je bestelling verder af.

  Als wij je bestelling ontvangen hebben, gaan wij vervolgens de producten die je besteld hebt verzamelen. Het duurt ongeveer 1 tot 3 werkdagen voordat de bestelling voor je klaar staat. Dit is afhankelijk van de voorraad van de producten in de winkel die je hebt gekozen voor het afhalen. Het kan namelijk zo zijn dat je producten uit een andere winkel moeten komen en dan kan het soms iets langer duren, omdat de producten eerst naar jouw gekozen winkel verstuurd moeten worden. Zodra je bestelling compleet is en klaar staat, ontvang je per e-mail bericht en pas dan kun je langskomen om dit af te halen. Wacht dus even af, tot je van ons bericht hebt gekregen!

 • In welke winkel kan ik mijn bestelling ophalen?

  Ophalen is mogelijk in deze Intratuin vestigingen in Nederland. We werken eraan om afhalen ook mogelijk te maken in de andere winkels. Je kunt op dit moment kiezen uit de volgende Intratuin vestigingen: Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Barneveld, Beemster, Breda, Bredevoort, Cruquius, Deventer, Drachten, Duiven, Elst, Emmeloord, Emmen, Enschede, Geleen, Halsteren, Heerhugowaard, Hendrik Ido Ambacht, Hoorn, IJsselstein, Koudekerke, Leeuwarden, Lelystad, Leidsche Rijn, Lochem, Maastricht, Malden, Meppel, Nijkerk, Nuenen, Numansdorp, Pijnacker, 's Gravenzande, Rhoon, Rosmalen, Sliedrecht, Ter Aar, Tilburg, Utrecht, Veghel, Venray, Voorschoten, Weert, Winschoten, Zoetermeer, Zuidplas en Zwolle.

 • Welke verzendkosten worden gerekend als ik mijn bestelling wil ophalen in de winkel?

  Je betaalt geen verzendkosten als je je bestelling zelf komt ophalen, ophalen is altijd gratis!

 • Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling kan ophalen in de winkel?

  Wanneer je ervoor hebt gekozen om je bestelling op te halen in de winkel, duurt het ongeveer 1 tot 3 werkdagen voordat de bestelling voor je klaar staat. Dit is afhankelijk van de voorraad van de producten in de winkel die je hebt gekozen voor het afhalen. Het kan namelijk zo zijn dat je producten uit een andere winkel moeten komen en dan kan het soms iets langer duren, omdat de producten eerst naar jouw gekozen winkel verstuurd moeten worden. Zodra je bestelling compleet is en klaar staat, ontvang je per e-mail bericht en pas dan kun je langskomen om dit af te halen. Wacht dus even af, tot je van ons bericht hebt gekregen!

   

 • Er staat “Op voorraad”, kan ik het artikel reserveren en dan ophalen in de winkel?

  Reserveren is helaas niet mogelijk via de webshop. Indien online beschikbaar, kun je het artikel wel bestellen en kiezen voor ‘Ophalen in de winkel’. Wil je echter niet wachten, dan kun je ook altijd even contact opnemen met de winkel en vragen naar de mogelijkheden.

Bel: 0348 439 110

Neem gerust contact met ons op

Back to top