Laden..
 • Kan ik mijn bestelling ook ophalen in de winkel?

  Click & Collect: Je kunt ervoor kiezen om je online bestelling op te halen in één van de Intratuin winkels (behalve in Hilversum), met uitzondering van bestellingen met grote en/of zware artikelen of artikelen die rechtstreeks bij onze leverancier vandaan komen. Bij elk artikel in de webshop staat aangegeven of ophalen in de winkel mogelijk is, zodat je altijd precies weet waar je aan toe bent. Tijdens je bestelling, in stap 2 “Gegevens”, kun je bij de verzendmethode aangeven dat je je bestelling wil ophalen en kiezen bij welke winkel je dit wil doen. Rond je bestelling verder af. Hierbij kan je niet kiezen voor 'Pay after Delivery'

  Als wij je bestelling ontvangen hebben, gaan wij vervolgens de producten die je besteld hebt verzamelen. Het duurt meestal ongeveer 1 tot 3 werkdagen voordat de bestelling voor je klaar staat. Dit is afhankelijk van de voorraad van de producten in de winkel die je hebt gekozen voor het afhalen. Het kan namelijk zo zijn dat je producten uit een andere winkel moeten komen en dan kan het soms iets langer duren, omdat de producten eerst naar jouw gekozen winkel verstuurd moeten worden via PostNL. Zodra je bestelling compleet is en klaar staat, ontvang je van ons per e-mail bericht en pas dan kun je langskomen om dit af te halen. Wacht dus even af, tot je van ons bericht hebt gekregen!

 • In welke winkel kan ik mijn bestelling ophalen?

  Ophalen van je Click & Collect bestelling is mogelijk in deze Intratuin vestigingen in Nederland.  Je kunt kiezen uit de volgende Intratuin vestigingen: Almelo, Almere, Amersfoort, Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Beemster, Boxtel, Breda, Bredevoort, Cruquius, Deventer, Drachten, Duiven, Elst, Emmeloord, Emmen, Enschede, Geleen, Halsteren, Heerhugowaard, Hendrik Ido Ambacht, Hoorn, Hulst, IJsselstein, Koudekerke, Leeuwarden, Lelystad, Leidsche Rijn, Lisse, Lochem, Maastricht, Malden, Meppel, Nijkerk, Nuenen, Numansdorp, Pijnacker, Rhoon, Rosmalen, 's Gravenzande, Sliedrecht, Ter Aar, Tilburg, Utrecht, Veghel, Venray, Weert, Winschoten, Zoetermeer, Zuidplas en Zwolle.

  Het is (nog) niet mogelijk in Hilversum en Vleuten. We werken eraan om afhalen in de toekomst ook mogelijk te maken in deze winkels.

 • Welke verzendkosten worden gerekend als ik mijn bestelling wil ophalen in de winkel?

  Je betaalt geen verzendkosten als je je Click & Collect bestelling zelf komt ophalen, ophalen is altijd gratis!

 • Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling kan ophalen in de winkel?

  Wanneer je hebt gekozen voor Click & Collect en je de bestelling komt ophalen in de winkel, duurt het meestal ongeveer 1 tot 3 werkdagen voordat dit voor je klaar staat. Het is afhankelijk van de voorraad van de producten in de winkel die je hebt gekozen voor het afhalen. Het kan namelijk zo zijn dat je producten uit een andere winkel moeten komen en dan kan het soms iets langer duren, omdat het eerst naar de door jouw gekozen winkel verstuurd moet worden. Zodra je Click & Collect bestelling compleet is en klaar staat, ontvang je per e-mail bericht en pas dan kun je langskomen om dit af te halen. Wacht dus even af, tot je van ons bericht hebt gekregen!

   

 • Er staat “Op voorraad”, kan ik het artikel reserveren en dan ophalen in de winkel?

  Reserveren is helaas niet mogelijk via de webshop. Indien online beschikbaar, kun je het artikel wel bestellen en kiezen voor ‘Ophalen in de winkel’. Wil je echter niet wachten, dan kun je ook altijd even contact opnemen met de winkel en vragen naar de mogelijkheden.

Bel: 088 030 8110

Neem gerust contact met ons op

Back to top