Laden..
MoestuinMoestuin
caption

MOESTUIN

Moestuin assortiment

Meest populair voor de moestuin
Ontdek de trending moestuin artikelen van dit moment of bekijk alles in moestuin
Moestuinmagie
Tomaatjes snoepen, verse muntthee maken en je salade opleuken. Kweken kan iedereen!

Advies & inspiratie

Meest populaire moestuinplanten
Ontdek de trending planten voor de moestuin van dit moment of bekijk alle moestuinplanten
Meest populaire moestuinzaden
Ontdek de trending zaden voor de moestuin van dit moment of bekijk alle moestuinzaden
Korting met de Intratuin appKorting met de Intratuin app
Plantverzorging Maak de verzorging van je planten een makkie met de Intratuin app. Ontvang tips voor iedere plant en een melding wanneer je plant jou nodig heeft!
Intratuin nieuwsbriefIntratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Moestuinieren is voor iedereen! Of je nu een kweekbakje in de vensterbank zet, een kruidenplantje in een pot of je gehele tuin omtovert tot moestuin: je eigen groente, kruiden en fruit kweken is leuk, leerzaam én lekker. Je kunt voor lekker makkelijk gaan, met kant-en-klare planten, maar het geeft vaak meer voldoening om zaden te planten en de groei te zien. Gebruik goede moestuingrond en een turfpotje of kweekbak en begin binnen met het opkweken van de kleine plantjes. Zodra ze groter worden kunnen ze de tuin of de moestuinbak in. Ga je voor groter? Lees dan onze blog over het ontwerpen en aanleggen van een moestuin en voor je het weet eet jij en eigen sla, komkommer en courgette uit je eigen tuin.

Niets is leuker dan genieten van groenten, fruit en kruiden uit je eigen moestuin. Bij Intratuin vind je daarom alles wat je nodig hebt om je eigen moestuin te beginnen – in de tuin of op je balkon. Heb je geen ruimte voor een aparte moestuin? Gebruik dan een vierkante meter bak of een stuk van je border.

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top