Laden..

Ontvang extra voordeel

Spaar voor punten om in een hoger level te komen en ontvang steeds meer persoonlijke korting, cadeaus en andere extra’s. Meld je nu aan voor Intratuin Extra.

LET OP! Zorg dat je nieuwste versie van de Intratuin app op je telefoon hebt. 

Extra voordeel voor members

Voor iedere euro één punt

Hoe meer punten, hoe meer voordelen.

Persoonlijke vouchers

Aangepast op jouw interesses.

Cadeautje op je verjaardag

Hiep, hiep, hoera! Gefeliciteerd met je verjaardag.

Altijd korting voor je huisdier

Ontvang altijd 10% korting op Intratuin premium dierenvoeding en je hond of kat ontvangt een smakelijk cadeautje op de verjaardag.

Zo werkt Intratuin Extra

1

Zo word je member

Aanmelden kan via onze website en via de Intratuin app. Heb je al een Intratuin account? Log daar dan mee in en activeer Intratuin Extra. 

2

Spaar punten

Laat je naam, geboortedatum en interesses achter om je profiel compleet te maken. Als dank voor het aanvullen van je profiel spaar je direct punten. Je kunt nu beginnen met sparen door aankopen te doen in de winkel of online. Iedere uitgegeven euro is een punt waard.

3

Welkom bij Intratuin Extra

Je ontvangt iedere maand nieuwe vouchers. Hoe hoger je level, hoe meer vouchers en hoe meer korting je krijgt.  

Meld je nu aan voor Intratuin Extra

Ontvang vouchers op basis van jouw interesses.
Spaar punten en kom steeds in een hoger level. 
Hoe hoger je level, hoe meer korting. 
Krijg altijd 10% korting op Intratuin Premium dierenvoeding.
Ontvang een cadeautje op je verjaardag en die van je hond of kat. 
Ieder kwartaal onbeperkt gebruik maken van een scherpe horecadeal. 

Veelgestelde vragen

Alles over Intratuin Extra

Wat is Intratuin Extra?
Intratuin Extra is voor iedereen die het winkelen bij Intratuin nog leuker wil maken. Spaar punten bij iedere aankoop en kom zo steeds in een hoger level. Hoe hoger jouw level, hoe meer voordeel en leuke extra’s je ontvangt. Ook ontvang je een cadeautje op je verjaardag, en op die van je hond of kat. Krijg je altijd 10% korting op Intratuin Premium dierenvoer, en kun je onbeperkt gebruik maken van een scherpte horecadeal. Als echte Intratuin fan mag je dit niet missen!
Waar kan ik me aanmelden voor Intratuin Extra? 
Je kunt je aanmelden voor Intratuin Extra door de app hierte downloaden of je online aan te melden via deze link. Als je een account hebt gemaakt en bent ingelogd kun je je in je account activeren voor Intratuin Extra. Je bent daarna direct lid.
Ik wil graag een fysieke membercard waar kan ik deze krijgen? 
Omdat veel van onze klanten graag ook een fysieke membercard hebben, kun je voor € 0,50 een membercard aanschaffen in alle Nederlandse vestigingen. De card is gemaakt van biologisch PVC, dit is een volledig biologisch afbreekbare stof. Mocht je de membercard dan toch eens kwijtraken zal de card na een tijdje helemaal oplossen. Door een kleine vergoeding te vragen voor de membercard vragen we jou na te denken of je deze echt gaat gebruiken. Zo verspillen we niets, dat is ook beter voor het milieu.
Hoe krijg ik korting? 
Met jouw gespaarde punten ontvang je kortingsvouchers. De vouchers, en dus de korting, zijn vaak gekoppeld aan een specifiek product. Door dat specifieke product samen met jouw membercard te laten scannen bij de kassa, verzilver je de voucher en ontvang je korting.  Ook alle andere voordelen, zoals het verjaardagscadeautje en de korting op Intratuin premium dierenvoer ontvang je door het product en je membercard te laten scannen bij de kassa.
Ik ben mijn membercard vergeten te scannen, kunnen mijn punten achteraf worden toegevoegd?

Het is helaas niet mogelijk punten achteraf toe te kennen aan jouw account.

Back to top