Laden..
PottenPotten
caption

POTTEN

Blauw ik hou van jou!
€ 4.99
Intratuin bloempot Dot D 17 H 15 cm donkerblauw
€ 5.99
Intratuin bloempot Bold D 10 H 10 cm donkerblauw
+
Intratuin bloempot Design D 14 H 13 cm creme / wit
+
Intratuin bloempot Design D 8 H 7 cm blauw
+
Chinese vijg brede stam (Ficus microcarpa 'Ginseng') D 20 H 50 cm
+
Olifantenpoot (Beaucarnea 'Maya Palm') D 24 H 85 cm

Advies & inspiratie

De Intratuin cadeaukaartDe Intratuin cadeaukaart
De Intratuin cadeaukaart Bij elke gebeurtenis blijft de vraag: “Wat geven we cadeau?”. Natuurlijk! Intratuin cadeaukaart. Vanaf 5 euro en vandaag voor 15:00 besteld, morgen in huis.*
Thuiswerkbox De Intratuin Thuiswerkbox is speciaal bedoeld voor alle mensen die nu vanuit huis werken. Deze planten maken jouw kantoortje thuis een superproductieve thuiswerkplek.

Een bloempot of plantenbak moet qua vorm en kleur passen in je interieur of op je terras, maar natuurlijk ook bij de plant. Zoek je een pot voor buiten, voor op je balkon of terras? Dan moet de pot voorzien zijn van een afwateringsgat, om overtollig regenwater weg te laten lopen. Dit onderscheidt een buitenpot van een pot voor binnen. Bij Intratuin vind je een groot assortiment potten, van keramiek tot kunststof, in alle mogelijke kleuren. Wil je eens wat anders, denk dan eens aan een plantenmand. De natuurlijke materialen van een mand passen in nagenoeg elk interieur en brengen warmte in een ruimte. Heb je weinig plek voor je planten? Door gebruik te maken van hoogteverschillen, bijvoorbeeld door potten op voet, een plantenstandaard of plantentafels, kun je veel meer planten kwijt dan je wellicht had gedacht. En ga voor een hangpotten! Zowel voor binnen als buiten is er altijd een plek te maken voor een hangende pot. Heb je al een mooie pot, hang hem dan in een plantenhanger en creëer je eigen hangpot!

Back to top