Laden..
TuinplantenTuinplanten
caption

TUINPLANTEN

Minder dan 4 uur zon?
Zo mooi kan een schaduwstekkie zijn
+
Hartlelie (Hosta 'Abiqua Drinking Gourd') D 13 H 25 cm
+
Mannetjesvaren (Dryopteris affinis) D 17 H 35 cm
+
Mixmand 3 Soorten Waterplanten (Vinca Major Marie)
+
Mega Collections siergieter verzinkt 7 L

#intratuin

Onze producten bij jou thuis

Advies & inspiratie

Korting met de Intratuin appKorting met de Intratuin app
Plantverzorging Maak de verzorging van je planten een makkie met de Intratuin app. Ontvang tips voor iedere plant en een melding wanneer je plant jou nodig heeft!
Schrijf je in voor de Intratuin nieuwsbriefSchrijf je in voor de Intratuin nieuwsbrief
Altijd op de hoogte Mis niet langer onze activiteiten, speciale aanbiedingen en inspirerende tips, schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Intratuin heeft de mooiste planten voor je tuin klaarstaan. Kijk rond en laat je inspireren, op de website of in een van onze winkels. Of je nu op zoek bent naar een eenjarige bloeier, een vaste plant of een struik: je vindt alle soorten em maten in de Intratuin webshop en kunt nu ook heel veel tuinplanten bestellen! Niet elke tuinplant is geschikt voor elke plek in je tuin.  Sommige tuinplanten willen graag schaduw en andere tuinplanten juist weer veel zon. En dan is er nog je eigen voorkeur! Wil je een bodembedekker, een klimplant of een fruitboom? Je vindt altijd wel een tuinplant die in jouw tuin kan groeien én precies jouw smaak is. Intratuin heeft een enorme variëteit aan tuinplanten in huis, wij helpen je graag verder.

Back to top