Laden..

DIY Hangende veldtuin

Ga thuis aan de slag met dit DIY-pakket.

35.- Per persoon
1 uur Duur van de workshop
Kies je vestiging

Maak met dit DIY-pakket een hangend veldtuintje. De basis van dit mosstuk is platmos, dat wordt opgevuld met verschillende planten zoals varens, heuchera en campanula. 
In het pakket zitten verschillende plantjes, platmos en een stuk kippengaas. Thuis heb je touw, wikkeldraad en tuinaarde nodig. De duur van de workshop zal ongeveer 1 uur zijn, afhankelijk hoeveel tijd je er zelf in wilt steken en hoeveel pauze je houdt.

Zo werkt het: Je selecteert in welke Intratuin winkel jij je pakket komt ophalen en op welk tijdstip. Onze winkels zorgen ervoor dat jouw DIY-pakket voor jou klaarstaat. Meld je bij de servicebalie. Toon bij het ophalen de bevestiging van je bestelling die je in je mail hebt ontvangen. In het pakket ontvang je de instructies, zo kun je thuis zelf aan de slag met het DIY-pakket. Succes!

Voor onze buitenlandse gasten:
- Heb je geen Nederlands adres, vul dan het adres van de winkel in bij het afrekenen.
- Afrekenen kan alleen met iDeal, Visa of Mastercard.

 

 

Vanaf donderdag 20 april kunnen de DIY-pakketten opgehaald worden in onze winkels. Selecteer jouw favoriete Intratuin vestiging en bekijk wanneer en hoe laat jij je pakket kan ophalen. Dit wordt aangegeven met 'Inlopen van x tot x '. Tussen dit tijdstip kun jij je pakket ophalen bij de servicebalie. Houd je aan deze datum en tijden. Het heeft geen zin om op een ander moment te komen, dan staat jouw pakket nog niet voor je klaar.

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.

    Deel jouw intratuin aankoop

    Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

    Back to top