Onze missie en visie

Visie | waar we voor staan

Onze visie gaat terug naar datgene wat ons geïnspireerd heeft bij het oprichten van onze formule: de natuur. De natuur is onze belangrijkste bron van bestaan. Het raakt ons iedere dag. Het voedt ons, in alle opzichten. Het biedt schoonheid. Die schoonheid delen we met jou, dat is waar we ons plezier en energie uit halen.

Onze ambitie is om mensen dichter bij een natuurlijke manier van leven te brengen. Met voldoende groen, frisse lucht, ontspanning, rust en mooie dingen om je heen. Dit doen we door ieder moment open en betrokken te zijn en op het juiste moment te inspireren met de juiste producten, vers en actueel. Vanuit ons natuurlijke enthousiasme en vakmanschap.

Onze merkwaarden | wat ons karakteriseert

Natuurlijk groen

We denken groen en we blijven groen. Dat betekent dat we jou het hele jaar door het mooiste van de natuur presenteren. Vers en actueel. Goed voor mens en dier.

 

Natuurlijk vakmanschap

We zijn met hart en ziel verbonden aan alles wat groeit en bloeit. We hebben de kennis in huis en de handigheid in onze groene vingers. We houden van ons vak, al jaren.

 

Natuurlijk inspiratief

Beleving, dat is wat je in onze winkels vindt. Je komt nooit voor niets naar Intratuin. We verrassen je telkens met nieuwe producten en frisse ideeën.

 

Natuurlijk gastvrij

De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen. In onze winkels én online.