Laden..

Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen

Openingstijden

Maandag: 09:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 21:00
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:30
Zondag: 12:00 - 17:00

Extra openingstijden aankomende 8 weken

Ons PostNL punt is geopend overeenkomstig de openingstijden van de winkel. Je kunt terecht bij de servicebalie (entree Intratuin).

Kom werken bij het leukste tuincentrum! Klik hier voor de actuele vacatures.

 

Koningsdag
27-04-2024 09:00 - 17:30
Hemelvaartsdag
09-05-2024 09:30 - 17:00
1e Pinksterdag
19-05-2024 12:00 - 17:00
2e Pinksterdag
20-05-2024 09:30 - 17:00

Intratuin Zevenhuizen

Bredeweg 86
2761 KA Zevenhuizen
Zuid-Holland

0180-333900

Plan je route

Faciliteiten

Faciliteiten

Inname VVV cadeaubon
Inname VVV cadeaubon
Rolstoelen aanwezig
Rolstoelen aanwezig
Toiletten
Toiletten
Horeca
Horeca
Gratis Wifi
Gratis Wifi
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Verhuur aanhangwagen en/of busje
Cadeaukaartenverkoop
Cadeaukaartenverkoop
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische auto
Oplaadpunt elektrische fiets
Oplaadpunt elektrische fiets
Snijbloemenafdeling
Snijbloemenafdeling
Nuttigen high tea
Nuttigen high tea
Verkoop high tea cadeaukaart
Verkoop high tea cadeaukaart
Wisselen gasflessen
Wisselen gasflessen
Inname Nationale Tuinbon
Inname Nationale Tuinbon
Wecycle bak
Wecycle bak
PostNL pakketpunt
PostNL pakketpunt
Verkoop graszoden
Verkoop graszoden
Bezorgservice
Bezorgservice
Tuinontwerp studio
Tuinontwerp studio
Betalen met creditcard
Betalen met creditcard
Store
Store
Otidilson Tuitel
Bedrijfsleider Intratuin Zevenhuizen

Intratuin Zevenhuizen is veel meer dan een tuincentrum. Je vindt bij ons altijd nieuwe inspiratie, tip en trends voor je huis, tuin, terras en dier, passend in het seizoen. Voor ieder wat wils. Onze medewerkers staan klaar om hun kennis met je te delen en je te voorzien van het juiste advies. 

Neem tijdens het winkelen even een pauze in ons gezellige restaurant de Proeftuin. Hier serveren wij een breed aanbod met o.a. broodjes, gebak en koffiespecialiteiten. Elke dag ter plekke vers voor jou bereidt! Heb jij allergieën, geef het door aan onze medewerkers in de Proeftuin, er zijn genoeg alternatieven welke wij kunnen bieden. 
 

Wij verwelkomen je graag bij Intratuin Zevenhuizen! 

 
 
 
 
 
 
 

Recent nieuws

Goody Grill voor de deur!

Goody Grill voor de deur!

Maak kennis met de BBQ Masters!

Met de slagers achtergrond weten deze BBQ Masters precies wat het beste en lekkerste vlees is. Het vlees dat ze leveren heeft een diervriendelijk bestaan gehad. Het vlees komt van een boer waar de dieren gewoon buiten lopen zoals het hoort. En dit proef je terug in het stukje vlees.

Ons assortiment om van te smullen:
Spare ribs (varken), Short ribs (rund),  broodje beenham, broodje pulled pork, broodje buikspek, gegrilde hele kip, gegrilde kippenpootjes.

Elke zaterdag en zondag kun je voor de lekkerste BBQ producten terecht bij de Goody Grill (naast onze ingang).

 
MEEST DUURZAME BEDRIJF VAN DE REGIO!

MEEST DUURZAME BEDRIJF VAN DE REGIO!

Wist je dat wij één van de duurzaamste bedrijven zijn van de regio? Zo hebben wij bijvoorbeeld 1565 zonnepanelen op ons dak, waarmee we genoeg energie opwekken om 144 huishoudens te onderhouden! Ook vangen wij al het regenwater op, waarmee we vervolgens de planten weer water geven. Maar dat is nog niet alles..

In de gevels hebben wij dubbel isolerende beglazing aangebracht en er ligt energiebesparende dakbedekking op het dak. Daarnaast zijn de goten speciaal geïsoleerd, waardoor ook via die weg geen energie kan weglekken.

In de winkel gebruiken wij daglicht-gestuurde, energiearme verlichting. Naast de ‘zichtbare’ elementen hebben wij ook een warmte-koude-opslag op 100 meter diepte onder het bedrijf. Dit zorgt voor verkoeling en verwarming van het bedrijf. In de winter wordt de warmte uit de ondergrondse bronnen gebruikt om de winkel te verwarmen, in de zomer wordt de warmte juist daarnaartoe afgevoerd om weer in de winter te kunnen gebruiken. De warmtepompen die daaraan gekoppeld zijn, worden aangedreven door stroom die nu wordt opgewekt door de zonnepanelen.

Daarmee is het cirkeltje rond: wij zijn een groen tuincentrum, werken met en in het groen en wekken ook nog eens groene stroom op! Dit is de manier waarop wij werken. Wij voelen dat het zo hoort en vinden duurzaamheid zeer belangrijk. Door al deze investeringen zijn we een zeer energiezuinig tuincentrum, en misschien wel het meest duurzame van Nederland!

ASSORTIMENT WOODWICK KAARSEN

ASSORTIMENT WOODWICK KAARSEN

In onze winkel vindt u bij ons de kaarsen van het merk Woodwick terug. De kaarsen zijn te herkennen aan de heerlijke geur, de kenmerkende vorm van een zandloper, met een unieke lont en een rustgevend geknetter.

De kaarsen zijn als eerste van de hele wereld voorzien van een houten lont, wat zorgt voor het knisperende geluid. De was van de kaars is speciaal soyawas van de hoogste kwaliteit. In combinatie met parfum geven de parfumkaarsen een heerlijke geur. Er worden bij Woodwick enkel natuurlijke producten gebruikt. De WoodWick kaarsen zijn verkrijgbaar in diverse geuren en maten.

LAMPE BERGER: GEPARFUMEERDE SFEER

LAMPE BERGER: GEPARFUMEERDE SFEER

Lampe Berger is een parfummerk voor iedereen die graag een persoonlijk tintje wil toevoegen in huis met een geparfumeerde sfeer en een decoratief object die past bij hun eigen stijl. De collectie van Lampe Berger kent een grote verscheidenheid aan soorten, vormen, materialen en stijlen. Er is altijd wel een model die past bij jouw interieur, de collectie bestaat namelijk uit ruim 100 verschillende modellen.

Lampe Berger heeft een geschiedenis die  ruim 120 jaar terug gaat. Het merk ontstond door de apothekersassistent Maurice Berger, die de lucht van de ziekenhuiszalen wilde zuiveren. De producten worden al snel een succes bij het grote publiek. Lampe Berger wordt geleidelijk aan een stijlobject die niet alleen gewaardeerd wordt voor zijn elegante lijnen, luchtreinigende functie, maar ook voor zijn subtiele huisparfums. Er kwamen steeds meer nieuwe design modellen, parfumverspreiders, kaarsen en meer.

De benaming Lampe Berger is onlangs gewijzigd naar Maison Berger Paris. Ze willen graag dat de naam past bij de creatie en inspiratie rond Franse passie voor kunst en parfum voor het interieur. Ieder jaar worden er 15 nieuwe modellen gecreëerd.

-->  Maandelijks hebben wij mooie acties op ons assortiment aan Lampe Berger. Kom het assortiment bekijken en houd onze Facebookpagina in de gaten.

Pagina

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top