Laden..

LuVille adapter 3 v wit

Waardering:
0% of 100
0
21.99
Niet op voorraad
SKU
1006836
Niet beschikbaar Dit kerstproduct is momenteel niet beschikbaar. In de loop van het najaar is het weer kerst bij Intratuin en zal het weer voorradig zijn.

Beschrijving

Verlichte of bewegende kersthuisjes in je kersthuis van stroom voorzien zonder continu de batterijen te vervangen of accu's op te laden? Dat kan met deze adapter van Luville. De apater werkt op 3 volt, is voorzien van een 2,6 m lang aanloopsnoertje en er kunnen tot 4 kersthuisje op aan worden gesloten. Daarmee heb je er geen omkijken meer naar of je kerstdorpminiaturen van genoeg batterij stroom zijn voorzien. Het snoertje van de adapter naar de miniaturen is wit en valt daarmee weinig op.

Specificaties

Specificaties
Geschikt voor Binnen
Materiaal Kunststof
Afmetingen (cm) 7 x 4 x 5
Kleur Wit
Kleur snoer Wit
Lengte (cm) 7
Breedte (cm) 4
Hoogte (cm) 5
Aanloopsnoer (m) 1,8
Gewicht (kg) 0,45
Energiebron Met stekker
Voltage (V) 3
EAN 8712799557277
Jaargetijde Kerst
Type kerstdorp adapter

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overLuVille adapter 3 v wit

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top