Laden..

Schrijf een productreview

Deel jouw ervaring 

Heb je een aankoop gedaan in onze webshop of één van onze winkels? Wij zijn enorm benieuwd wat je er van vindt! Laat een review achter op de pagina van het product waar je jouw ervaring over wilt delen. Zo helpen we elkaar met winkelen en om ons assortiment nog beter te maken!


FAQ productreviews

Algemeen

Hoe werken reviews op de Intratuin website? 
Bij ieder product op onze website kun je een review achterlaten. Deze bestaat uit het aantal sterren (1 tot 5) wat je het product wilt geven en een omschrijving van je ervaring. Je hoeft voor het achterlaten van een review niet ingelogd te zijn, maar dit kan wel: zo bewaar je al je productreviews direct in je Intratuin account.
Wie kunnen er een review achterlaten? 
Wij vinden het belangrijk dat iedereen die een product bij Intratuin koopt een review kan achterlaten. Daarom kun je bij zowel winkels als online aankopen een review achterlaten op onze website.
Krijgt iedere klant na het kopen van een product een verzoek om een review achter te laten? 
Op dit moment nog niet. In de toekomst willen we dit voor aankopen via onze webshop wel gaan doen. Wanneer het zover is lees je er hier meer over.   
Hoelang duurt het tot een review zichtbaar is? 
Om misbruik te voorkomen worden alle reviews eerst door ons doorgelezen. Hierdoor kan het tot een paar dagen duren voor je jouw review terugziet op onze website.
Hoe gaat Intratuin om met negatieve reviews?
Wij behandelen zowel positieve als negatieve reviews op dezelfde manier.
Hoe worden reviews gesorteerd op productpagina’s? 
Reviews worden van nieuw naar oud getoond op de productpagina’s.

Betrouwbaarheid

Waar controleert Intratuin reviews op voor deze online komen? 

Vrijwel alle ingestuurde reviews komen binnen een paar dagen online op onze website. Wij keuren een review alleen af wanneer deze niet aan onze spelregels voldoet:

 • Reviews mogen geen prijzen, advertenties, reclame of verwijzingen naar andere producten, aanbiedingen of website bevatten.
 • Klachten behandelen we graag via onze klantenservice, zodat we het probleem samen met de vestiging waar het gekocht is kunnen oppakken.
 • Schrijf in een review niet over de verleende service in de winkel of van onze klantenservice, maar echt over het product. Natuurlijk mag een korte verwijzing naar de service, maar de review moet met name over het product gaan.
 • Wees respectvol richting de mening van anderen. Beoordelingen die schuttingtaal, discriminerende en beledigende teksten bevatten, worden niet geplaatst.
 • Reviews die persoonlijke informatie bevatten, zoals namen, e-mailadressen en telefoonnummers, worden niet gepubliceerd. Ook beschrijvingen die te herleiden zijn naar een persoon worden geblokkeerd.
Een review mag dus wel negatief over een product zijn of spelfouten bevatten.
Hoe controleert Intratuin of beoordelingen authentiek zijn?
Om er zorg voor te dragen dat reviews authentiek zijn controleren we steekproefsgewijs op verdachte patronen, zoals veel reviews achter elkaar in een korte tijd voor één product of van één gebruiker en/of overeenkomende teksten in meerdere reviews.
In welke gevallen kan Intratuin reviews aanpassen of verwijderen?
We willen een verzorgde gebruikerservaring bieden aan alle bezoekers van onze website. Overmatig hoofdletter- of leestekengebruik zal dan ook door de redactie worden gecorrigeerd. Reviews kunnen verwijderd of aangepast worden wanneer een klant toch nog iets wil toevoegen aan zijn of haar review of liever wilt dat een review niet langer terug te vinden is op onze website.
Plaatst Intratuin ook reviews die tegen betaling of beloning geschreven zijn?
We plaatsen op onze website geen reviews die geschreven zijn in ruil van een vergoeding, korting, gratis product of wat voor beloning dan ook.

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan spelregels of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen. Naast deze spelregels zijn de algemene voorwaarden van intratuin.nl of intratuin.be van toepassing. Wil je toch nog iets anders kwijt? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 Heb je onlangs een product bij ons gekocht? Dan zijn we benieuwd naar je ervaring met het product. Zoek het product op op onze website en schrijf er een review over.

Spelregels voor het plaatsen van een review

Wij willen dat onze bezoekers op Intratuin.nl reviews kunnen vinden die relevant, nuttig en betrouwbaar zijn. Daarom hebben wij een aantal tips en regels opgesteld waaraan een review moet voldoen. Alleen dan wordt de review goedgekeurd door onze redactie en zichtbaar op de website. Zo blijft het een fijne website, voor iedereen! 

Wat is een review?

Een review is een beoordeling over een product geschreven door een andere bezoeker. Zo kunnen bezoekers elkaar adviseren en helpen bij de keuze van een product. 

 • Reviews zijn alleen waardevol wanneer ze eerlijk en onpartijdig zijn. Vermeld daarom alleen jouw persoonlijke ervaring. Richt je vooral op de kenmerken van het product en wees specifiek. Wat bevalt wel en wat niet? Voldeed het aan je verwachtingen?
 • Klachten behandelen we graag via onze klantenservice, zodat we het probleem samen met de vestiging waar het gekocht is kunnen oppakken.
 • Wees respectvol richting de mening van anderen. Beoordelingen die schuttingtaal, discriminerende en beledigende teksten bevatten, worden geblokkeerd door de redactie.
 • Reviews mogen geen prijzen, advertenties, reclame of verwijzingen naar andere producten, aanbiedingen of website bevatten.
 • Reviews die persoonlijke informatie bevatten, zoals namen, e-mailadressen en telefoonnummers, worden niet gepubliceerd. Ook beschrijvingen die te herleiden zijn naar een persoon worden geblokkeerd.
 • We willen een verzorgde gebruikerservaring bieden aan alle bezoekers van onze website. Overmatig hoofdletter- of leestekengebruik zal dan ook door de redactie worden gecorrigeerd.

De redactie behoudt zich het recht voor om reacties die niet voldoen aan bovenstaande spelregels, of die een kwetsende inhoud hebben, geheel of gedeeltelijk te verwijderen. Naast deze spelregels zijn de algemene voorwaarden van Intratuin.nl of intratuin.be van toepassing. Wil je toch nog iets anders kwijt? Neem dan contact op met onze klantenservice.

 

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top