Laden..

Triumph Tree kunstkerstboom Forest D 99 H 120 cm

Waardering:
0% of 100
0
Serie: Forest
109.-
Niet op voorraad
SKU
564325
Niet beschikbaar Dit kerstproduct is momenteel niet beschikbaar. In de loop van het najaar is het weer kerst bij Intratuin en zal het weer voorradig zijn.

Beschrijving

Kunstkerstbomen zijn steeds mooier en bijna niet meer van echt te onderscheiden. Kies de grootte, breedte en kleur die bij jouw huis en stijl passen. Triumph Tree kunstkerstboom Forest frosted is een volle groene kerstboom. Deze boom beschikt over een insteeksysteem constructie en is daardoor makkelijk neer te zetten en ook weer op te bergen. Kunstkerstboom Forest frosted zorgt voor een gezellige kerstsfeer in huis en dat elk jaar opnieuw. De kerstboom is 120 cm hoog en heeft een diameter van 99 cm.FrameDeze boom heeft een insteek constructie. De takken zijn gemaakt van stevig metaal en zijn aan de basis in een hoek gebogen is. Deze worden in ophangbeugels gehaakt die bevestigd zijn aan de metalen stam. De takken en de ophangbeugels zijn voorzien van een kleurcode zodat je precies weet welke tak in welke beugel geplaatst moet worden. Zo kan je de boom makkelijk opbouwen. meer dan 25 jaar worden de Triumph Tree bomen gemaakt van hoogwaardige materialen met brandvertragende eigenschappen. Van deze kunstkerstboom uit de Triumph Tree Premium collectie met 10 jaar garantie geniet je jarenlang van een onbezorgde kerst met gegarandeerd de mooiste boom!

Specificaties

Specificaties
Serie Forest
Verlicht Zonder verlichting
EAN 8711473883725
Merk Triumph Tree
Garantie (jaren) 10
Naaldkleur Groen
Materiaal Kunststof
Materiaal volgens leverancier mix PVC, soft & hardneedle
Vorm Kerstboom
Geschikt voor Binnen
Afmetingen (cm) 99 x 99 x 120
Hoogte (cm) 120
Diameter (cm) 99
Gewicht (kg) 4,9
Versiering Zonder versiering
Besneeuwd Zonder sneeuw
Bevestiging takken Insteeksysteem
Jaargetijde Kerst
Type kunstkerstboom

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review overTriumph Tree kunstkerstboom Forest D 99 H 120 cm

We zijn blij dat je een review wilt schrijven. Je helpt zo anderen bij het maken van hun keuze. Als je vragen hebt over een product of bestelling kunnen we je beter helpen bij de klantenservice.

Waardering
Reviewbeleid

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top