Laden..

Adviesgesprek: beregeningssystemen - Tuinontwerp studio

Meld je aan voor een uitgebreid adviesgesprek over beregeningsystemen, online of fysiek bij de Tuinontwerpstudio. 

145.- Per persoon
Kies je vestiging

Wil jij graag deskundig en uitgebreid advies ontvangen over beregeningssystemen van Gardena? De Tuinontwerpstudio van Intratuin Lochem helpt je graag en staat online of fysiek bij de Tuinontwerpstudio in Lochem voor je klaar. Let op: dit betreft dus géén workshop maar een adviesgesprek.

VOOR ELKE TUIN EEN BEREGENINGSSYSTEEM OP MAAT

De juiste bewatering is essentieel om je planten en gazon groen en gezond te houden. ​Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor het bewateren van je tuin. Wanneer je wilt gaan voor gemak en tijdswinst kun je kiezen voor beregening in plaats van het zelf sproeien van de tuin. Beregeningsinstallaties zijn de laatste jaren erg populair, mede omdat het zomers droger is en je ook als je niet thuis bent de installatie kunt besturen. Het Gardena smart system maakt het bijvoorbeeld mogelijk om je tuin te besproeien door middel van een app. Natuurlijk zijn er ook talloze andere mogelijkheden om jouw tuin te bewateren, en in dit online adviesgesprek vertellen we je graag meer over alle mogelijkheden. 

Samen bespreken we de situatie in jouw tuin en geven we uitgebreid advies over het beregenen van je tuin in een online (via Skype of Microsoft Teams) of fysiek adviesgesprek. Het adviesgesprek duurt ongeveer 60 minuten en kost 195,-. Na het gesprek ontvang je van ons een vrijblijvende offerte van de kosten van het beregeningsplan. Benieuwd naar een volledig prijsoverzicht van de Tuinontwerpstudio? Klik dan hier.

Tip: stuur ons voor aanvang van de online afspraak alvast foto’s toe van de huidige tuinsituatie, zodat de tuinontwerper voorafgaand aan het gesprek al een goed beeld heeft gekregen van de mogelijkheden en zich goed voor kan bereiden op het gesprek.

HOE WERKT HET?

Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je je kunt aanmelden voor een online adviesgesprek:

1. Kies hieronder een datum voor een adviesgesprek. De Tuinontwerpstudio voert gesprekken van maandag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur. Een ander tijdstip is eventueel in overleg mogelijk, mail hiervoor naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl. Wanneer je reserveert reserveer je voor een dag. Na het aanmelden voor een online adviesgesprek wordt er door onze tuinontwerper contact met je opgenomen om een definitieve tijd af te spreken
2. Klik op ‘inschrijven’ 
3. Ga naar de winkelwagen en vul je gegevens in
4. Je ontvangt nu een bevestigingsmail in je mailbox. Onze tuinontwerper neemt vervolgens z.s.m. contact met je op over het afspreken van een definitieve tijd en het uitwisselen voor de benodigde gegevens.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Heb je nog vragen over de inhoud van dit adviesgesprek? Mail dan naar tuinontwerp@lochem.intratuin.nl of bel 0573 – 288 666. Wil je enkele voorbeelden bekijken van onze uitgevoerde projecten? Neem dan eens een kijkje op onze Facebookpagina.

De Tuinontwerpstudio helpt je bij het maken van een vakbekwaam en sfeervol (eerste schets) ontwerp voor je tuin, dakterras, balkon of andere groene omgeving. Maar we doen meer. Ook voor advies op gebied van het afkoppelen en hergebruiken van regenwater met de systemen van Rawinso, tuinhuizen, overkappingen en kapschuren en kantoor & interieurbeplanting ben je bij ons aan het juiste adres. Van advies tot ontwerp en realisatie: alles onder één dak bij de Tuinontwerpstudio. 

Wil je vrijblijvend een offerte op maat ontvangen voor een van de diensten van de Tuinontwerpstudio? Vul dan dit formulier in. 

Beschikbaarheid

Jouw inspiratie start hier! Meld je vandaag nog aan.
  • Intratuin Lochem

    Goorseweg, 27, , 7241 PA Lochem

Deze vind jij vast ook interessant!

Deel jouw intratuin aankoop

Heb je jouw nieuwe spullen en planten thuis een mooie plek gegeven? Deel dan een foto van jouw huis of tuin op Instagram met #intratuin of @intratuin_nederland

Wil je iets laten bezorgen in Belgie?

Hier op Intratuin.nl bezorgen we alleen in Nederland

Back to top
Reviews over:
Adviesgesprek: beregeningssystemen - Tuinontwerp studio
Adviesgesprek: beregeningssystemen - Tuinontwerp studio
145.-